Mandag, 11. Februar 2019 9:51 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Skøn weekend i Wien i marts fra Billund på 4* slots hotel inkl. fly kun 737 DKK

Skøn weekend i Wien i marts fra Billund på 4* slots hotel inkl. fly kun 737 DKK

Mangler du en rigtig god valentines gave til den du holder af ?

Så køb en weekend tur til Wien til marts til en super skarp pris.

Flyv fra Billund (eller Malmø) og bo på 4* Schloss Wilhelminenberg for kun 737 DKK.

Wien er fantastisk til et par dages ferie. Nyd en god wiener melange og en sachertorte på en af de mange cafeer, oplev den spanske rideskole, smukke kirker og masser af kultur i Østrigs hovedstad.

Få gode råd fra andre rejsende til spisesteder og seværdigheder i Wien på tripadvisor.

Politiken har nogle gode guides til Wien. Få f.eks. helt styr på hvordan man kommer rundt i Wien med Metro og Sporvogn, hvor du får den bedste kaffe og hvilke seværdigheder du bør se.

Flyv til Wien for 238 DKK fra Billund

Wizz Air har i foråret rigtigt gode priser på ruten Billund til Wien. Vi har f.eks. fundet flybilletter tur/retur henover en weekend for kun 238 DKK. Flyv f.eks. ud d. 22/3 og hjem igen 24/3 for bare 238 DKK. Du kan finde tilsvarene priser det meste af marts og april. Wizz Air flyver på ruten onsdag, fredag og søndag - så du kan nemt forlænge din rejse med et par dage.

Flyv til Wien for 238 DKK fra Billund

Flyver du med Wizz Air er en taske med målene 40x30x20 inkluderet i billetprisen. Du kan for ca. 55 per vej tilkøbe 10 kg bagage i størrelsen 55x40x23cm - enten som indchecket bagage eller som priority (så må du tage det med i kabinen).

Det er nemt at komme rundt i Wien med især sporvogne og metro. en 72 timers billet koster 17 EUR. Den dækker ikke transport til/fra lufthavnen med Express tog S7, hvor der skal købes en tillægsbillet til 1,8 Eur hver vej.

Du kan også flyve fra Malmø. Herfra koster en returbillet på de viste datoer 155 DKK.

Bo på dit eget slot i Wien for bare 997 DKK for 2 overnatninger

Vi har fundet dit helt eget slot i Wien. Bo på det 4* Schloss Wilheminenberg til en rigtig god pris og bliv forkælet på ægte Wiener maner.

Austria Trend Hotel Schloss Wilhelminenberg Wien har til huse i en historisk bygning fra 1781 og byder på en unik beliggenhed med udsigt over tagene i Wien samt stilfulde værelser med gratis WiFi.

Der serveres dagligt morgenmad i vinterhaven samt specialiteter fra Wien i den eksklusive spisesalon og på terrassen med den maleriske udsigt over Wilhelminenberg og byen. Andre faciliteter på dette 4-stjernede hotel omfatter roomservice samt kager og kaffe i Schloss Café.

Samtlige værelser på Hotel Schloss Wilhelminenberg Wien er udstyret med værdiboks, tv samt skrivebord.

Det 4-stjernede hotel ligger i en smuk og stor park i Wiens 16. kvarter blot 25 minutters kørsel fra byens centrum samt få skridt fra busstation 46A og 46B.

Bo på dit eget slot i Wien for bare 997 DKK for 2 overnatninger

Der er busstoppested lige udenfor hotellets dør. Herfra tager det ca. 25 minutter til centrum. Fra lufthavnen tager det ca. 60 minutter. Du kan se placering og rejseplan på google maps.

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Mandag, 11. Februar 2019 9:51

Fredag, 15. Februar 2019 6:40 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

4 dage i Alicante på moderne 4*  hotel i april kun 1121 DKK

4 dage i Alicante på moderne 4* hotel i april kun 1121 DKK

Torsdag, 14. Februar 2019 6:29 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

4 dage i Madrid i maj inkl. flybillet og meget godt vandrehjem - kun 806 DKK

4 dage i Madrid i maj inkl. flybillet og meget godt vandrehjem - kun 806 DKK

Onsdag, 13. Februar 2019 8:10 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Kulinarisk weekend i Bologna i marts kun 922 DKK inkl. fly og 4* hotel i 3 dage

Kulinarisk weekend i Bologna i marts kun 922 DKK inkl. fly og 4* hotel i 3 dage

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Søndag, 17. Februar 2019 9:19 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

5 dage i Gdansk i februar på lækkert 4* hotel kun 640 DKK inkl. fly

5 dage i Gdansk i februar på lækkert 4* hotel kun 640 DKK inkl. fly

Bo ikke langt fra den gamle by i Gdansk på det lækre 4* Hotel Number one i 5 dage i februar til en super god pris. Gdansk er ikke bare en smuk by, det er også en by med masser af historie og kultur. Brug 5 dage i februar på lækkert hotel og kombiner historie, kunst, kultur og det dejlige Polske vinterkøkken!

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.