Fredag, 19. Juni 2020 12:22

Vi holder en lille pause !

Vi holder en lille pause !

Med de seneste rejsevejledninger og anbefalinger der fraråder rejser til hele verden, ja så holder vi hos Travolo en lille pause.

Verden er stadig derude og venter bare på vaccine og bedre forudsætninger for at kunne rejse.

Nye rejsevejledninger baseret på EU's anbefalinger, hurtigere test, Corona pas og ultimativt vacciner skal nok bringe os tilbage til en verden, hvor vi igen kan rejse og nyde vor dejlige planet !

Vil du gerne lidt hjemmefra med et godt tilbud, så kan vi anbefale vort nye site lastminuteholidayhomes.eu. Herfinder du de allerbedste last minute sommerhustilbud i hele Danmark (og også i de regioner i Sverige og Norge du stadig kan rejse til) .. så kig forbi og find et godt tilbud på ferie i disse Corona tider !

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Fredag, 19. Juni 2020 12:22

Find din næste billige ferie med et af disse rejseselskaber ...


Find din næste billige ferie til en af disse fantastiske destinationer ...

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.