Dette tilbud er desværre udløbet

Se andre populære billige rejser lige nu

Torsdag, 12. Marts 2020 11:56

Travolo og Coronavirusen

Travolo og Coronavirusen

Hos Travolo tager vi Udenrigsministeriets rejsevejledning alvorligt.

Vi skal sikre at vi ikke tager smitte med hjem, at vi ikke tager smitte med ud, og at vi som rejsende ikke strander ude i verden med store helbreds og økonomiske konsekvenser for den enkelte.

Udenrigsministeriets anbefalinger af destinationer, som man ikke skal besøge eller ikke skal besøge unødigt er stærkt stigende, så derfor vil du i den kommende tid kun finde rejseforslag fra sommerferien og frem på Travolo. Vi håber, at situationen har ændret sig markant når vi når frem til sommerferien, og at vi alle igen kan begynde at drømme om ferie og nye oplevelser på vor skønne jord.

Vi anbefaler alle rejseinteresserede at følge Udenrigsministeriets rejsevejledning. Her finder du opdateret rejsevejledning for en lang række feriedestinationer.

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Torsdag, 12. Marts 2020 11:56

Made By Travolo

Onsdag, 11. Marts 2020 12:26 Fly er inkluderet Billeje er inkluderet

Sommerferie ! Manchester Fly & Drive i 7 dage kun 662 DKK

Sommerferie ! Manchester Fly & Drive i 7 dage kun 662 DKK

Flyv til Manchester fra Billund og få flybillet og billeje for bare 662 DKK per person i starten af sommerferien. Oplev Manchesters seværdigheder, opdag Liverpool og fortsæt til smukke Snowdonia National Park. Eller kør mod nord til det fantastiske Lake District. Skal du på sommerferie omkring Manchester ?

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Find din næste billige ferie med et af disse rejseselskaber ...


Billige rejser med NordCo Tours fra 1597 DKK
Billige rejser med Ryanair fra 662 DKK

Find din næste billige ferie til en af disse fantastiske destinationer ...

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.