Dette tilbud er desværre udløbet

Se andre populære billige rejser lige nu

Tirsdag, 19. November 2019 16:03 Fly er inkluderet

Flyv til Tokyo henover vinteren fra kun 2645 DKK

Flyv til Tokyo henover vinteren fra kun 2645 DKK

Drømmer du om at besøge Japan i 2019 eller 2020?

Nu kan du komme afsted for bare 2645 DKK.

Flyv til den fantastiske storby Tokyo.

Tag toget ned igennem Japan og se bl.a. Mount Fuji, Hiroshima, Nagasaki og den smukke tempel by Kyoto.

Du kan f.eks. bruge de første 4-5 dage i Tokyo og herfra f.eks. tage på udflugt til Mount Fuji.

Køb et japansk railpass hjemmefra og besøg de næste 7 dage f.eks. Hiroshima, Nagasaki, Kyoto og Himeji.

De sidste par dage kan du bruge i Tokyo til shopping og se det du ikke nåede de føste par dage.

Undervejs skal du nyde Japans kulinariske fristelser og gå på opdagelse i Japans kultur og templer.

Lige nu kan du købe flybilletten til Tokyo fra bare 2645 DKK.

Er du et skridt nærmere drømmen ?

Få 15 gode råd til din rejse i Japan ...
 

En af de største og mest personlige blogs om Japan på dansk er Inger Maries dagbog fra Japan. Her kan du dykke ned i masser af historier om Japan og gode råd til hvad du kan opleve.

Vil du have andre rejsendes råd til hoteller, spisesteder, seværdigheder og aktiviteter så kig forbi tripadvisors bedste råd til en ferie i Japan.

Man kan naturligvis flyve rundt i Japan, men den enkleste - og billigste - og i mange tilfælde også den hurtigste - er at tage toget. På seat61.com kan du læse alt om at rejse med tog i Japan og her findes også link til hvor du kan købe det Japanske Railpass. Det Japanske Railpass giver dig f.eks. 7 dages rundrejse for 223 EUR. 7 dage er f.eks. tid nok til at at besøge Hiroshima, Nagasaki, Kyoto og Himeji.

Flyv til Tokyo fra Hamborg for 2645 DKK

Henover vinteren 2019/2020 har vi fundet billetter helt ned til 2645 DKK for en returbillet til Tokyo fra Hamborg med Skyteam - herunder KLM og Air France.

Vi har f.eks. fundet afgange d. 5/2 til 12/2 2020, men du kan finde afgange til denne pris i december 2019. februar 2020 og marts 2020.

Klik dig videre fra Momondo for at se alle muligheder og booke.
 

Flyv til Tokyo fra Hamborg for 2645 DKK

Håndbagage er inkluderet med en taske med maksimale mål 55cm x 35cm x 25cm og en mindre taske med maksimale mål 40cm x 30cm x 15cm, med en samlet vægt på maksimalt 12 kg.

Du kan også flyve fra Billund f.eks. d. 9/1 til 18/1 for 3167 DKK med KLM.

Find overnatning i Tokyo og Japan på Momondo

På Momondo kan du finde overnatninger til din rejse i Japan. Her findes alt fra "capsule" hoteller til den vildeste luksus. Centralt i Tokyo kan du finde overnatning fra 280 DKK per nat for 2 på et capsule hotel og fra ca. 320 DKK for et lille dobbeltværelse per nat. Kommer du ud i Japans provinser falder priserne - især på de lidt bedre hoteller - markant.

For at du kan komme godt igang med din Japan rejse har vi samlet en del gode overnatningsmuligheder i det centrale Tokyo til dig lige her.

Find overnatning i Tokyo og Japan på Momondo

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Tirsdag, 19. November 2019 16:03

Find din næste billige ferie med et af disse rejseselskaber ...


Find din næste billige ferie til en af disse fantastiske destinationer ...

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.