Dette tilbud er desværre udløbet

Se andre populære billige rejser lige nu

Fredag, 19. April 2019 15:15 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Græsk forår - storby og badeferie - 7 dage i maj for kun 1147 DKK

Græsk forår - storby og badeferie - 7 dage i maj for kun 1147 DKK

Få en kombineret storby og badeferie i maj.

Flyv til Thessalonikis + 20 grader og kombiner Thessaloniki med skøn lejlighed med havudsigt ved strandene ved Asprovalta/ Nea Vrasna.
 

nea vrasna

I Asprovalta/Nea Vrasna er der mere end 10 km bred gylden sandstrand. Her tidligt på sæsonen er der meget fredeligt og roligt. Her får i masser af plads på strandene, få ikke græske turister og mulighed for at opleve den afslappede version af Strymonian bugten.
 

thessaloniki

Thessaloniki er Grækenlands glemte storby. Her er tempoet ikke helt så hektisk som i Athen. Her i det græske Makedonien finder i skønne kirker og klostre, masser af muligheder for at opleve det nordlige Grækenlands køkken og vine og i Thessaloniki findes også det Byzantiske museum - hvis i vil dykke ned i denne del af den Græske historie.

Få flybillet, 5 dage i Vrasna og 2 dage i Thessaloniki for bare 1147 DKK.

På tripadvisor finder du andre rejsendes bedste råd til seværdigheder og spisesteder - også i Thessaloniki.

Tag med Politiken til Grækenlands oversete storby - Thessaloniki.

Flyv til Thessaloniki for 402 DKK i maj

For bare 402 DKK kan du flyve fra København til Thessaloniki. Vi har fundet billige billetter med udrejse d. 8/5 og hjemrejse d. 15/5. Du kan finde tilsvarende priser på andre dage i maj og juni.

Klik dig videre fra Momondo for at se alle muligheder, bagageregler og booke.

Flyv til Thessaloniki for 402 DKK i maj

Med Ryanair kan du have kun have en lille taske (40x20x25cm) med i den normale billetpris. Ved køb af priority boarding for 96 DKK kan du medbringe yderligere 10 kg i en lidt større taske (55x40x20cm)

Bo godt på fremragende Villa Camelia i Vrasna i 5 dage for 952 DKK

Villa Camellia ligger blot 70 meter fra stranden og tilbyder indkvartering med egen forplejning og gratis WiFi. Der er møbleret terrasse med havudsigt samt blomsterhave med legeplads og grilludstyr.

Samtlige lejligheder på Camellia har udsigt over haven eller Strymonic-bugten samt møbleret balkon eller terrasse. Samtlige ferieboliger har opholdsområde samt tekøkken med spiseplads, køleskab og kogeplader. Der er aircondition, værdiboks og satellit-tv i samtlige ferieboliger, og nogle har også mikrobølgeovn.

Gæsterne finder et udvalg af restauranter, barer og minimarkeder under 70 meter fra ejendommen. Nea Vrasna ligger 1 km derfra, og der er 2 km til Asprovalta. Thessaloniki Internationale Lufthavn ligger 70 km derfra.

Klik dig videre fra Momondo for at læse anmeldelser, se billeder og booke.

Bo godt på fremragende Villa Camelia i Vrasna i 5 dage for 952 DKK

Forhør dig på hotellet om den aktuelle pris for direkte transfer fra lufthavnen, eller tag KTEL bussen fra Thessaloniki til Asprovalta

Fra lufthavnen til Thessaloniki koster en busbillet 2 EUR. Fra Thessaloniki til Asprovalta koster en busbillet 4 EUR. Fra Asprovalta til Vranas er der et par kilometer - tag en lokal taxa. Du finder tidstabel for bussen til Asprovalta på KTEL's hjemmeside.

Få 2 nætter på fabelagtige Stay Hostel centralt i Thessaloniki for 538 DKK

Bo centralt, godt og biligt i Thessaloniki på Stay Hostel.

Stay Hybrid Hostel er centralt beliggende i Thessaloníki nær Ladadika- og Valaoritou-områderne hvor der ligger flere barer og taverner. Der er gratis wi-fi overalt.

Værelserne på Stay Hybrid Hostel har aircondition og unikke referencer til musik. De private værelser har eget badeværelse, natborde, lille skrivebord, garderobe og fladskærms-tv.

Vandrehjemmet har tagterrasse med udsigt over Thessaloniki. Der er fælles køkken på overnatningsstedet samt døgnåben reception.

Den livlige Aristotelous-plads hvorfra gæsterne kan nyde en smuk solnedgang, og Thermaikos-bugten ligger kun 600 m derfra. Den nærmeste lufthavn er Thessaloniki Lufthavn som ligger 13 km fra overnatningsstedet.

Klik dig videre fra Momondo for at læse anmeldelser, se billeder og booke.
 

Få 2 nætter på fabelagtige Stay Hostel centralt i Thessaloniki for 538 DKK

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Fredag, 19. April 2019 15:15

Made By Travolo

Søndag, 26. Maj 2019 14:14 Fly er inkluderet

Madrid, Rom eller Paris i sommerferien ? Tag på rundrejse til alle tre for 1277 DKK

Madrid, Rom eller Paris i sommerferien ? Tag på rundrejse til alle tre for 1277 DKK

Kan du ikke bestemme dig til hvilken hovedstad du skal besøge i sommerferien ? Så tag f.eks. på en rundrejse til Paris, Madrid og Rom fra København for kun 1277 DKK i sommerferien. Besøg Kiwi og lav din helt egen rundrejse med deres nye Nomad funktion. Hvor skal du hen ?

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.