Dette tilbud er desværre udløbet

Se andre populære billige rejser lige nu

Tirsdag, 17. December 2019 7:48 Fly er inkluderet

Flyv til Taipei, Taiwan for KUN 2356 DKK i 2020

Flyv til Taipei, Taiwan for KUN 2356 DKK i 2020

Tag til Taiwan i marts/april 2020 til absolut lavpris - kun 2356 DKK.

I marts/april er klimaet mildt i Taiwan, med temperaturer over 20 grader om dagen.

Besøg storbyen Taipei, tag sydpå til strandene syd for Kaohsiung, besøg naturparkerne i øst eller tag hurtig toget ned langs vestkysten af Taiwan.

Du vil blive overrasket over hvor rent der er i Taiwan - og hvor nemt det er at rejse rundt med tog og bus. I ankomsthallen i lufthavnen kan du nemt købe et easycard som fungerer som et rejsekort og dankort, så kan du rejse med næsten alle tog og busser i hele Taiwan. Der er fantastisk 4G på hele taiwan - så køb et sim kort i ankomsthallen, hvis du ikke allerede har abonnement med 3. Regn med ca. 100 DKK per uge for ubegrænset data.

Taiwan har masser af kultur, natur og kulinariske oplevelser - og nu kan du komme afsted til en rigtig god pris.

Start med nogle dage i Taipei. Kom op i det tårnhøje Taipei 101, se pandaer i Taipei Zoo, nyd de buddhistiske templers ro, bliv fortrolig med Taipeis street food og tag svævebanen op i bjergene syd for Taipei og få det store overblik over Taipei.

Med højhastigshedstog kan du rejse ned langs den travle og tætbebyggede vestkyst til Taiwans sydlige storby Kaohsiung. Brug en dag eller tre her og tag så syd for Kaohisung og nyd et par dage ved de skønne strande..

Rejs op langs østkysten med tog og gør holdt ved en af de mange nationalparker. Besøg f.eks. Taroko nationalpark og oplev den fantastiske natur med forskellige typer skov, smalle kløfter,floder og vandfald.

Slut af igen i Taipei og se og smag alt det du ikke nåede de første par dage.

8 til 14 dage er ikke for meget til en Taiwan rundtur.

Kig selv med og få en forsmag på hvad Taiwan kan tilbyde i denne video.
 

Gode råd til besøg i Taipei får du på Tripadvisor. Her får du også de bedste bud på gode spisesteder og uafhængige bedømmelser af hoteller.

Brug for det store overblik over hvad du kan opleve i Taiwan - besøg Tripadvisor som giver bud på seværdigheder, udflugter, spisesteder og hoteller.

På ontrip.dk giver de dig en god og fyldig guide til et besøg i Taipei - med alt fra pandaer til tårnhøje skyskrabere.

Flyv til Taipei for kun 2356 DKK med KLM/Air France i

Vi har fundet rigtigt billige billetter til Taiwan i 2020. Flyv med KLM/Air France for kun 2356 DKK. Det er meget billigt !

Vi har f.eks. fundet afgange d. 25/3 til 5/4.

Du kan finde samme pris på masser af afgange i marts og april 2020.

KLM/AIr France flyver på ruten hverdag.

Klik dig videre fra Momondo for at se alle muligheder, bagageregler og booke.
 

Flyv til Taipei for kun 2356 DKK med KLM/Air France i

Der er kun håndbagage inkluderet i prisen. Det omfatter en personlig genstand som skal kunne være under sædet foran dig og en kuffert med max mål 56 cm x 45 cm x 25 cm. Max. vægt 12 kg.
Der forudsættes køb med Mastercard Debet eller Visa Debet kort.

Find dine hoteller på Momondo

På Momondo kan du nemt finde hoteller til en rundrejse i Taiwan.

Brug et par dage til at starte med i Taipei.

Her finder du nemt god overnatning fra under 200 DKK per nat/dobbeltværelse for 2 og 3 stjernede hoteller. 4* hoteller kan du finde til under 400 DKK per nat/dobbeltværelse.

Klik dig videre fra Momondo for at se anmeldelser, billeder og booke.
 

Find dine hoteller på Momondo

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Tirsdag, 17. December 2019 7:48

Find din næste billige ferie med et af disse rejseselskaber ...


Find din næste billige ferie til en af disse fantastiske destinationer ...

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.