Dette tilbud er desværre udløbet

Se andre populære billige rejser lige nu

Fredag, 23. August 2019 16:36 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

6 dages efterårsferie i Skopje på fremragende 3* hotel kun 807 DKK inkl. fly

6 dages efterårsferie i Skopje på fremragende 3* hotel kun 807 DKK inkl. fly

Makedoniens hovedstad Skopje er et besøg værd.

Her får du den smukkeste gamle bydel med små snævre gader, masser af skønne specialbutikker og vidunderlige orthodokse kirker og moskeer.

Skopje er også hjemsted for en lang række spændende museer - fra det jødiske museum til museer der fortæller Makedoniens omtumlede historie.

Det Makedonske køkken afspejler landet historie - det er en skøn blanding af tyrkisk, græsk og slavisk. prøv f.eks. "Makalo" - den makedonske tapas - den allestedsnærværende "Shopska" salat eller bare lækkert kød fra grillen - "skara".

Lige udenfor Skopje ligger Vodno bjerget. Tag med svævebanen til toppen, nyd udsigten over Skopje og Vadar floden. Tag vandresko med og gå en tur i det skønne landskab.

Lige nu kan du komme afsted 6 dage i efterårsferien for bare 807 DKK inkl. fremragende 3* hotel og fly fra Malmø.

Tag med på en rundtur i Skopje ...
 

Få de bedste råd fra andre rejsende der har været i Skopje. Find spisesteder, seværdigheder og aktiviteteter på tripadvisor.

Flyv til Skopje i efterårsferien for 340 DKK

I efterårsferien kan du flyve til Skopje for bare 340 DKK. Vi har f.eks. fundet billetter til denne pris med afrejse fra Malmø søndag d. 13/10 og hjemrejse lørdag d. 19/10 med Wizzair.

Du kan også flyve fra København, men i efterårsferien er billeterne derfra ca. 3 gange så dyre - så flyv billigt fra Malmø !

Klik dig videre fra Skyscanner for at se alle muligheder og booke.
 

Flyv til Skopje i efterårsferien for 340 DKK

Flyver du med Wizz Air er en taske med målene 40x30x20 inkluderet i billetprisen. Du kan for ca. 55 per vej tilkøbe 10 kg bagage i størrelsen 55x40x23cm - enten som indchecket bagage eller som priority (så må du tage det med i kabinen).

Det er enkelt, at komme fra lufthavnen til Skopje. Lufthavnsbussen kører til centrum, hvorfra du kan tage en taxa eller gå til hotellet. En enkeltbillet koster ca. 22 DKK fra/til lufthavnen.

På Malmø lufthavns hjemmeside kan du finde mere information om hvordan du nemmest kommer frem til lufthavnen. Fra København er der ca. 37 km over Øresundsbroen. Med Bropas koster en tur hver vej 164 DKK. Parkering med forudbestilling koster fra 210 DKK for 4 dage. Med bus kan du f.eks. bruge Neptunbus fra Københavns hovedbanegaard til 108 DKK hver vej.

Bo centralt på det 3* Metro Inn for 933 DKK for 6 nætter

Vi har fundet det meget centralt placerede og fabelagtigt bedømte 3* Metro Inn til bare 933 DKK for 6 nætter.

Metro Inn har gratis WiFi. M Hotel & App ligger i Skopje, 700 meter fra Telekom Arena og 1 km fra Stenbroen. Der er bar på stedet.

Samtlige værelser på dette hotel har aircondition og fladskærms-tv med satellitkanaler. Nogle af værelserne har balkon eller terrasse. Værelserne har eget badeværelse med badekar eller bruser og bidet. Der er desuden badekåber og hårtørrer.

Receptionen er døgnåben.

Kale-fæstningen ligger 1,3 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Skopje Alexander den Store Internationale Lufthavn, 24 km fra ejendommen.

Klik dig videre fra Momondo for at se anmeldelser, billeder og booke.
 

Bo centralt på det 3* Metro Inn for 933 DKK for 6 nætter

Vil du bo 4* i Skopje kan det gøres fra 1700 DKK for 6 overnatninger. Se alle muligheder hos Momondo.

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Fredag, 23. August 2019 16:36

Lørdag, 28. September 2019 14:36 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Billeje er inkluderet

Spændende rundrejse i oktober! Tag 7 dage på Rumænsk roadtrip fra Timisoara for kun 940 DKK inkl. fly, billeje og alle hoteller

Spændende rundrejse i oktober! Tag 7 dage på Rumænsk roadtrip fra Timisoara for kun 940 DKK inkl. fly, billeje og alle hoteller

Søndag, 13. Oktober 2019 13:49 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Vinterferie med tusind og en nats eventyr på autentisk 4* hotel i 7 dage i Marrakech for 1334 DKK inkl. fly

Vinterferie med tusind og en nats eventyr på autentisk 4* hotel i 7 dage i Marrakech for 1334 DKK inkl. fly

Søndag, 13. Oktober 2019 13:15 Forplejning ud over morgenmad er inkluderet Cruise rejse er inkluderet

Eksotisk krydstogt fra Miami til Bahamas og Mexico kun 1879 DKK

Eksotisk krydstogt fra Miami til Bahamas og Mexico kun 1879 DKK

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Søndag, 13. Oktober 2019 14:18 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

5 dages vinterferie (uge 7) i Budapest kun 924 DKK inkl. fly og 4* hotel på Donau

5 dages vinterferie (uge 7) i Budapest kun 924 DKK inkl. fly og 4* hotel på Donau

Tag afsted til Budapest i vinterferien (uge 7). Tag en sejltur på Donau, besøg badene på Hotel Gellert eller Szechenyi og oplev Budapest smukke arkitektur i form af Parlamentsbygningen, slottet Varhegy eller bastionen Halászbástya. 5 dage i vinterferien for bare 924 DKK inkl. fly og 4* hotelbåd på Donau

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.