Tirsdag, 23. Juli 2019 9:08 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

6 dages efterårsferie i Skopje på fremragende 3* hotel kun 792 DKK inkl. fly

6 dages efterårsferie i Skopje på fremragende 3* hotel kun 792 DKK inkl. fly

Makedoniens hovedstad Skopje er et besøg værd.

Her får du den smukkeste gamle bydel med små snævre gader, masser af skønne specialbutikker og vidunderlige orthodokse kirker og moskeer.

Skopje er også hjemsted for en lang række spændende museer - fra det jødiske museum til museer der fortæller Makedoniens omtumlede historie.

Det Makedonske køkken afspejler landet historie - det er en skøn blanding af tyrkisk, græsk og slavisk. prøv f.eks. "Makalo" - den makedonske tapas - den allestedsnærværende "Shopska" salat eller bare lækkert kød fra grillen - "skara".

Lige udenfor Skopje ligger Vodno bjerget. Tag med svævebanen til toppen, nyd udsigten over Skopje og Vadar floden. Tag vandresko med og gå en tur i det skønne landskab.

Lige nu kan du komme afsted 6 dage i efterårsferien for bare 792 DKK inkl. fremragende 3* hotel og fly fra Malmø.

Tag med på en rundtur i Skopje ...
 

Få de bedste råd fra andre rejsende der har været i Skopje. Find spisesteder, seværdigheder og aktiviteteter på tripadvisor.

Flyv til Skopje i efterårsferien for 325 DKK

I efterårsferien kan du flyve til Skopje for bare 325 DKK. Vi har f.eks. fundet billetter til denne pris med afrejse fra Malmø søndag d. 13/10 og hjemrejse lørdag d. 19/10 med Wizzair.

Du kan også flyve fra København, men i efterårsferien er billeterne derfra ca. 3 gange så dyre - så flyv billigt fra Malmø !

Klik dig videre fra Skyscanner for at se alle muligheder og booke.
 

Flyv til Skopje i efterårsferien for 325 DKK

Flyver du med Wizz Air er en taske med målene 40x30x20 inkluderet i billetprisen. Du kan for ca. 55 per vej tilkøbe 10 kg bagage i størrelsen 55x40x23cm - enten som indchecket bagage eller som priority (så må du tage det med i kabinen).

Det er enkelt, at komme fra lufthavnen til Skopje. Lufthavnsbussen kører til centrum, hvorfra du kan tage en taxa eller gå til hotellet. En enkeltbillet koster ca. 22 DKK fra/til lufthavnen.

På Malmø lufthavns hjemmeside kan du finde mere information om hvordan du nemmest kommer frem til lufthavnen. Fra København er der ca. 37 km over Øresundsbroen. Med Bropas koster en tur hver vej 164 DKK. Parkering med forudbestilling koster fra 210 DKK for 4 dage. Med bus kan du f.eks. bruge Neptunbus fra Københavns hovedbanegaard til 108 DKK hver vej.

Bo centralt på det 3* Metro Inn for 933 DKK for 6 nætter

Vi har fundet det meget centralt placerede og fabelagtigt bedømte 3* Metro Inn til bare 933 DKK for 6 nætter.

Metro Inn har gratis WiFi. M Hotel & App ligger i Skopje, 700 meter fra Telekom Arena og 1 km fra Stenbroen. Der er bar på stedet.

Samtlige værelser på dette hotel har aircondition og fladskærms-tv med satellitkanaler. Nogle af værelserne har balkon eller terrasse. Værelserne har eget badeværelse med badekar eller bruser og bidet. Der er desuden badekåber og hårtørrer.

Receptionen er døgnåben.

Kale-fæstningen ligger 1,3 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Skopje Alexander den Store Internationale Lufthavn, 24 km fra ejendommen.

Klik dig videre fra Momondo for at se anmeldelser, billeder og booke.
 

Bo centralt på det 3* Metro Inn for 933 DKK for 6 nætter

Vil du bo 4* i Skopje kan det gøres fra 1700 DKK for 6 overnatninger. Se alle muligheder hos Momondo.

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Tirsdag, 23. Juli 2019 9:08

Lørdag, 17. August 2019 13:45 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Billeje er inkluderet

Spændende rundrejse i september! Tag 7 dage på Rumænsk roadtrip fra Timisoara for kun 1120 DKK inkl. fly, billeje og hoteller

Spændende rundrejse i september! Tag 7 dage på Rumænsk roadtrip fra Timisoara for kun 1120 DKK inkl. fly, billeje og hoteller

Fredag, 16. August 2019 12:28 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Berlin i efterårsferien. 6 dage på 3* hotel kun 1386 DKK inkl. fly

Berlin i efterårsferien. 6 dage på 3* hotel kun 1386 DKK inkl. fly

Søndag, 11. August 2019 11:59 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Busrejse eller transfer er inkluderet Togrejse er inkluderet

Efterårsferie i Litauen. 6 dage med 4* hoteller, fly t/r og tog kun 960 DKK

Efterårsferie i Litauen. 6 dage med 4* hoteller, fly t/r og tog kun 960 DKK

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Tirsdag, 20. August 2019 7:25 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

3 dage i Prag i september på fantastiske 4* og 5* hoteller fra 1115 DKK inkl. fly

3 dage i Prag i september på fantastiske 4* og 5* hoteller fra 1115 DKK inkl. fly

Har du brug for en luksus weekend i skønne omgivelser. Så tag til Prague med TripX. Her får du de mest fantastisk bedømte 4* og 5* hoteller i en lang weekend fra bare 1115 DKK. Er det tid til at forkæle dig selv eller andre ?

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.