Dette tilbud er desværre udløbet

Se andre populære billige rejser lige nu

Onsdag, 6. Februar 2019 16:17 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Togrejse er inkluderet

Skiferie i Rumænien kun 610 DKK for 4 dage på  centralt hotel inkl. fly og transfer

Skiferie i Rumænien kun 610 DKK for 4 dage på centralt hotel inkl. fly og transfer

Tag til Sinaia i de transylvanske alper på mini skiferie i marts.

Her får du 4 dage - med 2-3 dage på ski på centralt hotel tæt ved liften, flybillet t/r til Bucharest og transfer med tog til SInaia for bare 610 DKK.

Trænger du til et par dage på ski et helt nyt sted, så tag en tur til Sinaia i Rumænien. Her får du skiområde til et par dage, et lækkert hotel og som bonus ophold i et af de smukkeste områder i Rumænien.

Sinaia skiområde

Sinaia skiområde

Sinaia ligger i de Transsylvanske Alper eller Sydkarpaterne. Det er bestemt ikke verdens største resort med 9 lifte og ca. 20km pister. Pisterne ligger fra 880 til 2033 meters højde. Længste piste er 6 km lang og falder med næsten 1000 meter. Området har også et par gode områder til powder og freeskiing. Nok til et par dage på ski for de fleste.

Et ski pass til 2 dage koster 260 RON svarende til 440 DKK. Der kan også købes halvdags og timekort hvis du vil stå på ski på ankomst og afrejse dagen.

I Sinaia kan du leje ski, støvler m.v. til priser fra 40 RON eller 65 DKK for et begynder sæt per dag.

Og hvordan ser området så ud ? Check denne video ud fra 2018 ... får du også lyst til at komme afsted ?

Her kan du læse megetr mere om Sinaia skiområdet og finde priser på skipass m.v.

Besøg de Rumænske kongers sommerslotte i Sinaia

Besøg de Rumænske kongers sommerslotte i Sinaia

Sinaia er kendt for sine smukke slotte. Her ligger den tidligere Rumænske Kong Carols imponerende sommer residens - Peles slottet og det lidt mindre Pelisor. Pelisor blev også bygget af Kong Carol til hans efterfølger Prins Ferdinand.

Så smid skiene et par timer og træd ind Rumæniens historie da det 19ende århundrede blev til det 20ende og Rumænien stadig var et kongedømme!

Vil du se flere billeder af de smukke slotte så gå ind på den officielle hjemmeside. den er desværre kun på Romænsk - men billeder og videoer taler deres eget sprog

Flyv til Bucharest for kun 235 DKK

Vi har f.eks. fundet billige flybilletter fra Billund med udrejse d. 5/3 og hjemrejse 9/3 til bare 235 DKK.

Wizz Air flyver på denne rute tirsdag og lørdag.

Fra København kan du flyve til Bucharest med Blue Air til priser der ligger fra ca. 700 DKK. Fra Malmø til Bucharest flyver Wizz Air mandag og fredag til samme priser som fra Billund.

Flyv til Bucharest for kun 235 DKK

Flyver du med Wizz Air er en taske med målene 40x30x20 inkluderet i billetprisen. Du kan for ca. 55 DKK per vej tilkøbe 10 kg bagage i størrelsen 55x40x23cm - enten som indchecket bagage eller som priority (så må du tage det med i kabinen). Du kan få 20kg mere med for 190 DKK hver vej. Så lad skistøvlerne blive hjemme og lej dem på stedet.

Tag toget til SInaia

Fra Otopeni lufthavnen tager du toget til Sinaia. Det tager ca. 4 timer og koster 16 ROn eller 25 DKK hver vej. Da du lander klokken 1.40 i lufthavnen så kan det bedst betale sig at vente et par timer i lufthavnen og tage det første tog næste morgen - det kører 3 timer efter at du er landet.

Når i skal fra Sinaia til lufthavnen så kører toget 10.39 eller 14.17 - så kan du enten være i lufthavnen 15.36 eller 18.02. Dit fly flyver tilbage kl. 19.45.

Vil du have en formiddag på ski i Sinaia så tag bussen - det tager kun 2 timer. Følg linket herunder.

Tag toget til SInaia

Du kan booke dine tog billetter hjemmefra hos CFR - de rumænske jernbaner. Husk at vælge en rigtige dato. Man kan kun booke 2 måneder frem. Alternativt kan du købe billetter i lufthavnen.

Pris

Bussen er hurtigere end toget. På 2 timer er du i Sinaia eller tilbage i lufthavnen. Det koster ca. 80 DKK hver vej. Du kan se tidsplan, priser og booke på Autogari.ro.

Bo på centralt 2* hotel kun 450 meter fra liften for kun 651 DKK for 3 overnatninger

Helt centralt i Sinaia finder du det hyggelige Hotel Rina Cerbul. Her bor du kun 450 meter fra lift og togstation med restauranter og barer i nærheden. Det er ikke den store luksus, men til gengæld et super køb til prisen.

Vil du bo lidt bedre, så er der centralt i Sinaia to til tre 4* hoteller som kan anbefales - klik på tilbuddet og se hele udvalget af hoteller i Sinaia på booking.com

Bo på centralt 2* hotel kun 450 meter fra liften for kun 651 DKK for 3 overnatninger

Oplev mere i Rumænien

Der er masser af muligheder for at forlænge din ferie med nogle dage i Sinaia. I kan også kombinere Sinaia med Brasov som er et andet skiresort kun 40 km fra Sinaia. En helt anden mulighed er at tage et par dage i Bucharest og bl.a. se Ceacescu's kæmpe palads. Endelig kunne i tage et par dage i Cluj eller Sibiu og flyve hjem derfra.

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Onsdag, 6. Februar 2019 16:17

Torsdag, 23. Maj 2019 12:25 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

5 dage i Prag i juni på fremragende hotel inkl. flybilletter kun 694 DKK

5 dage i Prag i juni på fremragende hotel inkl. flybilletter kun 694 DKK

Onsdag, 22. Maj 2019 16:03 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Sommerferie i Riga ! 1350 DKK for 7 dage på fremragende centralt hotel inkl. fly

Sommerferie i Riga ! 1350 DKK for 7 dage på fremragende centralt hotel inkl. fly

Tirsdag, 21. Maj 2019 13:09 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Billeje er inkluderet

5 dage i Toscana på fremragende agriturismo kun 963 DKK inkl. flybillet, lejlighed og billeje

5 dage i Toscana på fremragende agriturismo kun 963 DKK inkl. flybillet, lejlighed og billeje

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Torsdag, 23. Maj 2019 12:25 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

5 dage i Prag i juni på fremragende hotel inkl. flybilletter kun 694 DKK

5 dage i Prag i juni på fremragende hotel inkl. flybilletter kun 694 DKK

694 DKK for 5 dage i Prag over en weekend. Besøg Prag og se Karlsbroen, Prags Slot, det astronomiske ur og Tycho Brahes grav. Husk at smage den gode tjekkiske øl og det gode robuste tjekkiske køkken. Flybilletter og et fremragende 2* hotel 5 dage i juni for bare 693 DKK. Hvem tager du med til Prag ?

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.