Lørdag, 5. Oktober 2019 13:06 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Togrejse er inkluderet

Skiferie i Rumænien i vinterferien (uge 7) kun 699 DKK for 4 dage på pensionat 20 meter fra liften - inkl. fly og transfer

Skiferie i Rumænien i vinterferien (uge 7) kun 699 DKK for 4 dage på pensionat 20 meter fra liften - inkl. fly og transfer

Tag til Sinaia i de transylvanske alper på mini skiferie i vinterferien (uge 7).

Her får du 4 dage - med 2-3 dage på ski - på pensionat 20 meter fra den gamle lift i Sinaia og flybillet t/r til Bucharest og transfer med tog/bus til Sinaia for bare 699 DKK.

Skal du på ski i Karpaterne ?

Og hvordan ser skiresortet så ud .. kig med her ..
 

Sinaia skiområde

Sinaia skiområde

Sinaia ligger i de Transsylvanske Alper eller Sydkarpaterne. Det er bestemt ikke verdens største resort med 9 lifte og ca. 20km pister. Pisterne ligger fra 880 til 2033 meters højde. Længste piste er 6 km lang og falder med næsten 1000 meter. Området har også et par gode områder til powder og freeskiing. Nok til et par dage på ski for de fleste.

Et ski pass til 2 dage koster 260 RON svarende til 440 DKK. Der kan også købes halvdags og timekort hvis du vil stå på ski på ankomst og afrejse dagen.

I Sinaia kan du leje ski, støvler m.v. til priser fra 40 RON eller 65 DKK for et begynder sæt per dag.

Her kan du læse meget mere om Sinaia skiområdet og finde priser på skipass m.v.

Besøg de Rumænske kongers sommerslotte i Sinaia

Besøg de Rumænske kongers sommerslotte i Sinaia

Sinaia er kendt for sine smukke slotte. Her ligger den tidligere Rumænske Kong Carols imponerende sommer residens - Peles slottet og det lidt mindre Pelisor. Pelisor blev også bygget af Kong Carol til hans efterfølger Prins Ferdinand.

Så smid skiene et par timer og træd ind Rumæniens historie da det 19ende århundrede blev til det 20ende og Rumænien stadig var et kongedømme!

Vil du se flere billeder af de smukke slotte så gå ind på den officielle hjemmeside. den er desværre kun på Romænsk - men billeder og videoer taler deres eget sprog

Flyv til Bucharest for kun 288 DKK

Vi har f.eks. fundet billige flybilletter fra Billund med udrejse d. 15/2 og hjemrejse 18/2 til bare 288 DKK.

Wizz Air flyver på denne rute tirsdag og lørdag.

Vil du forlænge din tur til 7 dage koster en t/r billet lige nu kun 358 DKK.

Klik dig videre fra Momondo for at se alle muligheder og booke.
 

Flyv til Bucharest for kun 288 DKK

Flyver du med Wizz Air er en taske med målene 40x30x20 inkluderet i billetprisen. Du kan for ca. 55 DKK per vej tilkøbe 10 kg bagage i størrelsen 55x40x23cm - enten som indchecket bagage eller som priority (så må du tage det med i kabinen). Du kan få 20kg mere med for 190 DKK hver vej. Så lad skistøvlerne blive hjemme og lej dem på stedet.

Tag toget til Sinaia

Fra Otopeni lufthavnen tager du toget til Sinaia. Det tager ca. 4 timer og koster 16 RON eller 25 DKK hver vej. Da du lander klokken 1.40 i lufthavnen så kan det bedst betale sig at vente et par timer i lufthavnen og tage det første tog næste morgen - det kører 3 timer efter at du er landet.

Når i skal fra Sinaia til lufthavnen så kører toget 10.39 eller 14.17 - så kan du enten være i lufthavnen 15.36 eller 18.02. Dit fly flyver tilbage kl. 19.45.

Vil du have en formiddag på ski i Sinaia så tag bussen - det tager kun 2 timer. Følg linket herunder.

Tag toget til Sinaia

Du kan booke dine tog billetter hjemmefra hos CFR - de rumænske jernbaner. Husk at vælge en rigtige dato. Man kan kun booke 30 dage frem. Alternativt kan du købe billetter i lufthavnen.

Pris

Bussen er hurtigere end toget. På 2 timer er du i Sinaia eller tilbage i lufthavnen. Det koster ca. 80 DKK hver vej. Du kan se tidsplan, priser og booke på Autogari.ro.

Bo på centralt 2* hotel kun 20 meter fra liften for kun 721 DKK for 2 overnatninger

Bistro-Pension La Teleferic ligger 20 m fra den gamle lift i Sinaia og 3 minutters gang fra byens centrum. Der tilbydes lyse værelser med træmøbler, tv samt udsigt til Bucegi eller Baiului-bjergene.

Hotellets restaurant serverer rumænske og internationale retter. 150 meter derfra, og der er en skøjtebane om vinteren, 400 meter derfra.

Togstationen Sinaia ligger 1 km derfra, mens Peles Slot ligger 800 meter fra Teleferic.

Vi har kun booket 2 overnatninger, da du ankommer søndag morgen og sikkert gerne vil på ski efter en god morgenmad på hotellet. En ekstra overnatning koster ca. 375 DKK hvis du vil have en seng med det samme når du ankommer.

Vil du bo lidt bedre, så er der centralt i Sinaia to til tre 4* hoteller som kan anbefales - klik på tilbuddet og se hele udvalget af godt bedømte hoteller i Sinaia på Momondo.

Klik dig videre fra Momondo for at se anmeldelser, billeder og booke.
 

Bo på centralt 2* hotel kun 20 meter fra liften for kun 721 DKK for 2 overnatninger

Oplev mere i Rumænien

Der er masser af muligheder for at forlænge din ferie med nogle dage i Sinaia. I kan også kombinere Sinaia med Brasov som er et andet skiresort kun 40 km fra Sinaia. En helt anden mulighed er at tage et par dage i Bucharest og bl.a. se Ceacescu's kæmpe palads. Endelig kunne i tage et par dage i Cluj eller Timisoara og flyve hjem derfra.

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Lørdag, 5. Oktober 2019 13:06

Tirsdag, 15. Oktober 2019 13:09 Fly er inkluderet Billeje er inkluderet

Vinterferie (uge 7) roadtrip i Irland - fly og bil i 6 dage for kun 530 DKK

Vinterferie (uge 7) roadtrip i Irland - fly og bil i 6 dage for kun 530 DKK

Mandag, 14. Oktober 2019 14:12 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Busrejse eller transfer er inkluderet

Wien, Bratislava og Budapest i vinterferien (uge 7). 6 dage inkl. fly, gode hoteller og bus kun 1077 DKK

Wien, Bratislava og Budapest i vinterferien (uge 7). 6 dage inkl. fly, gode hoteller og bus kun 1077 DKK

Søndag, 13. Oktober 2019 14:18 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

5 dages vinterferie (uge 7) i Budapest kun 924 DKK inkl. fly og 4* hotel på Donau

5 dages vinterferie (uge 7) i Budapest kun 924 DKK inkl. fly og 4* hotel på Donau

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Onsdag, 16. Oktober 2019 15:35 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Billeje er inkluderet

Den store rundrejse i Andalusien for 1572 DKK inkl. flybillet, hoteller og billeje i 7 dage.

Den store rundrejse i Andalusien for 1572 DKK inkl. flybillet, hoteller og billeje i 7 dage.

Tag på den store rundrejse i Andalusien i 7 dage for kun 1572 DKK. Bo på gode hoteller og besøg bl.a. Malaga, Mijas, Gibraltar, Costa de Luz, Sevilla, Ronda og Alhambra på denne skønne rundrejse. Du får alle hoteller, billeje og flybillet for bare 1572 DKK - er du klar til store oplevelser ?

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.