Dette tilbud er desværre udløbet

Se andre populære billige rejser lige nu

Søndag, 6. Januar 2019 16:43 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Togrejse er inkluderet

Skiferie i Rumænien kun 1085 DKK for 4 dage på 4* hotel inkl. fly og transfer

Skiferie i Rumænien kun 1085 DKK for 4 dage på 4* hotel inkl. fly og transfer

Tag til Sinaia i de transylvanske alper på mini skiferie i januar.

Her får du 4 dage - med 2-3 dage på ski - på 4* hotel med morgenmad 350 meter fra liften, flybillet t/r til Bucharest og transfer med tog til SInaia for bare 1085 DKK.

Trænger du til et par dage på ski et helt nyt sted, så tag en tur til Sinaia i Rumænien. Her får du skiområde til et par dage, et lækkert hotel og som bonus ophold i et af de smukkeste områder i Rumænien.

Sinaia skiområde

Sinaia skiområde

Sinaia ligger i de Transsylvanske Alper eller Sydkarpaterne. Det er bestemt ikke verdens største resort med 9 lifte og ca. 20km pister. Pisterne ligger fra 880 til 2033 meters højde. Længste piste er 6 km lang og falder med næsten 1000 meter. Området har også et par gode områder til powder og freeskiing. Nok til et par dage på ski for de fleste.

Et ski pass til 2 dage koster 260 RON svarende til 440 DKK. Der kan også købes halvdags og timekort hvis du vil stå på ski på ankomst og afrejse dagen.

I Sinaia kan du leje ski, støvler m.v. til priser fra 40 RON eller 65 DKK for et begynder sæt per dag.

Og hvordan ser området så ud ? Check denne video ud fra 2018 ... får du også lyst til at komme afsted ?

Her kan du læse megetr mere om Sinaia skiområdet og finde priser på skipass m.v.

Besøg de Rumænske kongers sommerslotte i Sinaia

Besøg de Rumænske kongers sommerslotte i Sinaia

Sinaia er kendt for sine smukke slotte. Her ligger den tidligere Rumænske Kong Carols imponerende sommer residens - Peles slottet og det lidt mindre Pelisor. Pelisor blev også bygget af Kong Carol til hans efterfølger Prins Ferdinand.

Så smid skiene et par timer og træd ind Rumæniens historie da det 19ende århundrede blev til det 20ende og Rumænien stadig var et kongedømme!

Vil du se flere billeder af de smukke slotte så gå ind på den officielle hjemmeside. den er desværre kun på Romænsk - men billeder og videoer taler deres eget sprog

Flyv til Bucharest for kun 333 DKK

Vi har f.eks. fundet billige flybilletter fra Billund med udrejse d. 22/1 og hjemrejse 26/1 til bare 333 DKK.

Wizz Air flyver på denne rute tirsdag og lørdag.

Fra København kan du flyve til Bucharest med Blue Air til priser der ligger fra ca. 700 DKK. Fra Malmø til Bucharest flyver Wizz Air mandag og fredag til samme priser som fra Billund.

Flyv til Bucharest for kun 333 DKK

Flyver du med Wizz Air er en taske med målene 40x30x20 inkluderet i billetprisen. Du kan for ca. 55 DKK per vej tilkøbe 10 kg bagage i størrelsen 55x40x23cm - enten som indchecket bagage eller som priority (så må du tage det med i kabinen). Du kan få 20kg mere med for 190 DKK hver vej. Så lad skistøvlerne blive hjemme og lej dem på stedet.

Tag toget til SInaia

Fra Otopeni lufthavnen tager du toget til Sinaia. Det tager ca. 4 timer og koster 16 ROn eller 25 DKK hver vej. Da du lander klokken 1.40 i lufthavnen så kan det bedst betale sig at vente et par timer i lufthavnen og tage det første tog næste morgen - det kører 3 timer efter at du er landet.

Når i skal fra Sinaia til lufthavnen så kører toget 10.39 eller 14.17 - så kan du enten være i lufthavnen 15.36 eller 18.02. Dit fly flyver tilbage kl. 19.45.

Vil du have en formiddag på ski i Sinaia så tag bussen - det tager kun 2 timer. Følg linket herunder.

Tag toget til SInaia

Du kan booke dine tog billetter hjemmefra hos CFR - de rumænske jernbaner. Husk at vælge en rigtige dato. Man kan kun booke 2 måneder frem. Alternativt kan du købe billetter i lufthavnen.

Pris

Bussen er hurtigere end toget. På 2 timer er du i Sinaia eller tilbage i lufthavnen. Det koster ca. 80 DKK hver vej. Du kan se tidsplan, priser og booke på Autogari.ro.

Bo på 4* hotel kun 350 meter fra liften for kun 1404 DKK for 3 nætter inkl. morgenmad

I Sinaia er et af de bedste hoteller Rina Sinaia. Der ligger bare et par hundrede meter fra liften og tæt på restauranter og skiudlejninger. Her får i rigtigt meget for pengene.

Stå op til en lækker morgenbuffet.

Nyd bjergudsigten fra værelset.

Tag en svømmetur og gå i pool/sauna efter en dag på ski.

Alt det for bare 1218 DKK for 3 overnatninger!

Bo på 4* hotel kun 350 meter fra liften for kun 1404 DKK for 3 nætter inkl. morgenmad

Oplev mere i Rumænien

Der er masser af muligheder for at forlænge din ferie med nogle dage i Sinaia. I kan også kombinere Sinaia med Brasov som er et andet skiresort kun 40 km fra Sinaia. En helt anden mulighed er at tage et par dage i Bucharest og bl.a. se Ceacescu's kæmpe palads. Endelig kunne i tage et par dage i Cluj eller Sibiu og flyve hjem derfra.

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Søndag, 6. Januar 2019 16:43

Søndag, 20. Januar 2019 8:46 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Weekend på Mallorca i vinterferien i 3 1/2* hotellejlighed kun 775 DKK inkl. flybillet

Weekend på Mallorca i vinterferien i 3 1/2* hotellejlighed kun 775 DKK inkl. flybillet

Torsdag, 17. Januar 2019 14:11 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Lang weekend i Gdansk KUN 748 DKK inkl. flybillet og dejlig moderne lejlighed

Lang weekend i Gdansk KUN 748 DKK inkl. flybillet og dejlig moderne lejlighed

Tirsdag, 15. Januar 2019 8:39 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Lang forårs weekend i byernes by - Paris -  4 dage/3 overnatninger på  3* hotel for 1090 DKK

Lang forårs weekend i byernes by - Paris - 4 dage/3 overnatninger på 3* hotel for 1090 DKK

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Tirsdag, 22. Januar 2019 15:09 Fly er inkluderet Billeje er inkluderet

Fly & Drive i Skotland for 381 DKK i 5 dage i vinterferien

Fly & Drive i Skotland for 381 DKK i 5 dage i vinterferien

Golf, whisky, søuhyrer eller fantastisk natur. Skotland har det. Flyv til Edinburgh fra Hamborg og lav en 5 dages roadtrip igennem fantastiske Skotland for bare 381 DKK for flybillet og billeje i vinterferien.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.