Tirsdag, 6. August 2019 8:16 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

4 dage i efterårs skønne Porto KUN 1047 DKK inkl. fly og hotel

4 dage i efterårs skønne Porto KUN 1047 DKK inkl. fly og hotel

Få 4 dage i skønne Porto for kun 1047 DKK inkl. fly og hotel i oktober.

Porto er et overflødighedshorn af oplevelser. Her finder du de smukkeste udsigter over Douro floden bl.a. fra Portos Duomo og gamle kloster som ligger på hver sin side af Gustav Eiffels imponerende bro der krydser Douro floden.

Gå på opdagelse i den gamle bydel Ribiera og besøg f.eks. det imponerende Bolsal Palads og den gamle smukke kirke Sao Fransisco.

Nyd din frokost med udsigt over Douro floden og husk at nyde et glas Douro vin til. Herfra kan du nemt besøge de utallige portvins kældre og og lære din portvin at kende. De er her allesammen fra Sandeman, Croft, Calem, Kopke til leverandøren til det engelske kongehus Taylors.

Vil du opleve stedet hvor kongeriget Portugal blev grundlagt, så tag til Guimaraes. Her finder du bare en time med tog fra Porto en fantastisk smuk og hyggelig lille by med små torve og ikke mindst det fantastisk renoverede Braganza palads. Guimaraes er som Porto på Unescos verdensarv liste.

Vil du se de Quintas, vinmarker, som druerne til portvinen og duoro vinen kommer fra, så tag enten på en dagstur ud langs duoro floden med bus, tog eller på en af de mange flodbåde.

Skal du med ?

Tag med Samuel og Audrey til Porto og få lyst til at komme afsted ...
 

På tripadvisor finder du alt om spisesteder og seværdigheder i Porto og omegn. Her kan du også nemt booke ture der giver dig super gode oplevelser. Vi skal blandt andet anbefale de korte ture hvor lokale fortæller om Portos mad og vine - og hvor du kommer godt rundt omkring Portos kulinariske oplevelser.

Tag med Jyllands Posten til Porto i 24 timer - her er gode råd - selvom du har mere tid - især omkring valg af portvisn kældre ...

Har du planer om at udforske Porto udover den gamle bydel - så er det mest enkelt at købe et Andante Tour kort. Her får du for 7 EUR ubegrænset offentligt transport i 24 timer - 3 dage koster 15 EUR.

Flyv til Porto fra København for kun 569 DKK

Vi har fundet billige flybilletter med Ryanair direkte til Porto fra København. Flyv f.eks. 21/10 til 25/10 for bare 569 DKK.

Ryanair flyver til og fra Porto mandag og fredag.

Klik dig videre fra Momondo for at se alle muligheder og detaljerede bagageregler.

Flyv til Porto fra København for kun 569 DKK

Med Ryanair kan du have kun have en lille taske (40x20x25cm) med i den normale billetpris. Ved køb af priority boarding for 120 DKK kan du medbringe yderligere 10 kg i en lidt større taske (55x40x20cm).

Bo i Porto for under 250 DKK per nat for et dobbeltværelse

Porto har rigtigt mange små guesthouses hvor du for billige penge kan få god overnatning.

Eksempelvis Hostel Cruz Vermelha som ligger godt - tæt ved metrostation og med nem adgang til det centrale Porto.

Hostel Cruz Vermelha ligger i Vila Nova de Gaia, blot 7 minutters gang fra portvinskældrene og D. Luís I-broen som krydser Douro-floden til den charmerende by Porto.

Hostel Cruz Vermelha tilbyder gratis wi-fi overalt på vandrehjemmet og adgang til fælles badeværelse. Gæsterne kan indkvarteres på enkelt-, dobbelt-, 2- eller 3-personersværelser.

Gæsterne kan besøge restauranterne langs Douro-floden hvor der serveres traditionelle lokale tapas og delikatesser såsom den velkendte Francesinha.

Hostel Cruz Vermelha har både bar og snackbar. Yderligere faciliteter omfatter bagageopbevaring, strygning og tøjvask.

Vandrehjemmet ligger 600 m fra metrostationen Jardim do Morro, 400 m fra Gaia-svævebanen og 2,4 km fra butikscentret Arrabida Shopping. Portos centrum med Aliados Avenue ligger 1,7 km derfra, mens der er 14 km til Porto Lufthavn.

Her får du simpel indkvartering med fantastiske anmeldelser til en rigtig god pris. Husk at aftale med guesthouse, at du ankommer efter kl 24, idet flyet først lander i Porto sent.

Klik dig videre fra Momondor for at se anmeldelser, billeder og booke.
 

Bo i Porto for under 250 DKK per nat for et dobbeltværelse

Da du ankommer sent bør du tage en taxa til hotellet - det koster imellem 20 og 30 EUR.
Alternativt tag Metroen til centrum og en taxa derfra.

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Tirsdag, 6. August 2019 8:16

Lørdag, 24. August 2019 17:21 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Weekend i metropolen Bruxelles inkl. fly og 4* hotel for bare 891 DKK

Weekend i metropolen Bruxelles inkl. fly og 4* hotel for bare 891 DKK

Onsdag, 21. August 2019 13:26 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Weekend i Gdansk KUN 641 DKK inkl. flybillet og ophold i fremragende lejlighed

Weekend i Gdansk KUN 641 DKK inkl. flybillet og ophold i fremragende lejlighed

Søndag, 25. August 2019 11:26 Fly er inkluderet Billeje er inkluderet

Fly & Drive til Bergamo i Lombardiet i oktober KUN 349 DKK

Fly & Drive til Bergamo i Lombardiet i oktober KUN 349 DKK

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Søndag, 25. August 2019 11:26 Fly er inkluderet Billeje er inkluderet

Fly & Drive til Bergamo i Lombardiet i oktober KUN 349 DKK

Fly & Drive til Bergamo i Lombardiet i oktober KUN 349 DKK

For 349 DKK flyver du til Bergamo, udenfor Milano, og får en lejebil i 7 dage i efteråret. Med en bil kan du nemt lave din egen roadtrip til de norditalienske søer som Lago Como, Lago d'Iseo eller Lago Garda. Der er også mulighed for besøg i Milano eller Verona. Nyd det Italenske efterår med dagtemperaturer omkring de 20 grader for bare 349 DKK.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.