Dette tilbud er desværre udløbet

Se andre populære billige rejser lige nu

Lørdag, 29. August 2020 15:13 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Dejlige Porto ! 814 DKK for 4 dage inkl. fly og fremragende 3* hotel

Dejlige Porto ! 814 DKK for 4 dage inkl. fly og fremragende 3* hotel

Få 4 dage i skønne Porto for kun 814 DKK inkl. fly og fremragende 3* hotel med central beliggenhed.

Porto er et overflødighedshorn af oplevelser. Her finder du de smukkeste udsigter over Douro floden bl.a. fra Portos Duomo og gamle kloster som ligger på hver sin side af Gustav Eiffels imponerende bro der krydser Douro floden.

Gå på opdagelse i den gamle bydel Ribiera og besøg f.eks. det imponerende Bolsal Palads og den gamle smukke kirke Sao Fransisco.

Nyd din frokost med udsigt over Douro floden og husk at nyde et glas Douro vin til. Herfra kan du nemt besøge de utallige portvins kældre og og lære din portvin at kende. De er her allesammen fra Sandeman, Croft, Calem, Kopke til leverandøren til det engelske kongehus Taylors.

Vil du opleve stedet hvor kongeriget Portugal blev grundlagt, så tag til Guimaraes. Her finder du bare en time med tog fra Porto en fantastisk smuk og hyggelig lille by med små torve og ikke mindst det fantastisk renoverede Braganza palads. Guimaraes er som Porto på Unescos verdensarv liste.

Vil du se de Quintas, vinmarker, som druerne til portvinen og duoro vinen kommer fra, så tag enten på en dagstur ud langs Duoro floden med bus, tog eller på en af de mange flodbåde.

Skal du med ?

Tag med Samuel og Audrey til Porto og få lyst til at komme afsted ...
 

Orienter dig om restriktioner og forholdsregler vedrørende covid-19 inden du rejser til Portugal. Læs mere om udenrigsministeriets hjemmeside.

På tripadvisor finder du alt om spisesteder og seværdigheder i Porto og omegn. Her kan du også nemt booke ture der giver dig super gode oplevelser. Vi skal blandt andet anbefale de korte ture hvor lokale fortæller om Portos mad og vine - og hvor du kommer godt rundt omkring Portos kulinariske oplevelser.

Tag med Jyllands Posten til Porto i 24 timer - her er gode råd - selvom du har mere tid - især omkring valg af portvins kældre ...

Har du planer om at udforske Porto udover den gamle bydel - så er det mest enkelt at købe et Andante Tour kort. Her får du for 7 EUR ubegrænset offentligt transport i 24 timer - 3 dage koster 15 EUR.

Læs meget mere om Guimaraes på Tripadvisor og få masser af gode råd fra andre rejsende.

Vil du have en fantastisk togtur fra Porto og langs Douro floden og besøge en super lækker Quinta og smage fantastisk portvin ? Tag toget fra Sao Bento stationen til Pinhao og besøg Quinta Bomfin og smag deres Dow portvin. Quintaen ligger bare 500 meter fra togstationen !

Køb din togbillet fra Sao Bento til Pinhao eller Guimaraes på de Portugisiske jernbaners hjemmeside.

Flyv til Porto fra København for kun 434 DKK

Vi har fundet billige flybilletter med Ryanair direkte til Porto fra København. Flyv f.eks. 16/10 til 19/10 for bare 434 DKK.

Ryanair flyver til og fra Porto mandag og fredag. Du flyve til næsten samme pris det meste af efteråret.

Klik dig videre fra Momondo for at se alle muligheder og detaljerede bagageregler.

Flyv til Porto fra København for kun 434 DKK

Med Ryanair kan du have kun have en lille taske (40x20x25cm) med i den normale billetpris. Ved køb af priority boarding for 160 DKK kan du medbringe yderligere 10 kg i en lidt større taske (55x40x20cm).

Bo fremragende for 380 DKK p.p. for 3 overnatninger

Porto har rigtigt mange dejlige hoteller til lave priser.

Bo f.eks. på 3* Grande Oceano centralt i Porto i gåafstand til alt for bare 380 DKK p.p. for 3 overnatninger.

Vil du bo i den gamle bydel, så prøv det fremragende bedømte 3*  Cool Guesthouse til en par hundrede kroner mere.

Men kig selv med på listen vi har lavet over fremragende central overnatningsmuligheder i Porto.
.
Klik dig videre fra Momondo for at se anmeldelser, billeder og booke.
 

Bo fremragende for 380 DKK p.p. for 3 overnatninger

Da du ankommer sent bør du tage en taxa til hotellet - det koster imellem 20 og 30 EUR.
Alternativt tag Metroen til metrostationen Aliados - hotellet ligger ca. 250 meter fra metrostationen.

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Lørdag, 29. August 2020 15:13

Find din næste billige ferie med et af disse rejseselskaber ...


Find din næste billige ferie til en af disse fantastiske destinationer ...

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.