Dette tilbud er desværre udløbet

Se andre populære billige rejser lige nu

Torsdag, 4. April 2019 7:38 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

4 dage i forårs skønne Porto KUN 1090 DKK inkl. fly og hotel

4 dage i forårs skønne Porto KUN 1090 DKK inkl. fly og hotel

Få 4 dage i skønne Porto for kun 1090 DKK inkl. fly og hotel i maj.

Porto er et overflødighedshorn af oplevelser. Her finder du de smukkeste udsigter over Douro floden bl.a. fra Portos Duomo og gamle kloster som ligger på hver sin side af Gustav Eiffels imponerende bro der krydser Douro floden.

Gå på opdagelse i den gamle bydel Ribiera og besøg f.eks. det imponerende Bolsal Palads og den gamle smukke kirke Sao Fransisco.

Nyd din frokost med udsigt over Douro floden og husk at nyd et glas Douro vin til. Herfra kan du nemt besøge de utallige portvins kældre og og lære din portvin at kende. De er her allesammen fra Sandeman, Croft, Calem, Kopke til leverandøren til det engelske kongehus Taylors.

Vil du opleve stedet hvor kongeriget Portugal blev grundlagt, så tag til Guimaraes. Her finder du bare en time med tog fra Porto en fantastsk smuk og hyggelig lille by med små torve og ikke mindst det fantastisk renoverede Braganza palads. Guimaraes er som Porto på Unescos verdensarv liste.

Vil du se de Quintas, vinmarker, som druerne til portvinen og duoro vinen kommer fra, så tag enten på en dagstur ud langs duoro floden med bus, tog eller på en af de mange flodbåde.

Skal du med ?

På tripadvisor finder du alt om spisesteder og seværdigheder i Porto og omegn. Her kan du også nemt booke ture der giver dig super gode oplevelser. Vi skal blandt andet anbefale de korte ture hvor lokale fortæller om Portos mad og vine - og hvor du kommer godt rundt omkring Portos kulinariske oplevelser.

Tag med Jyllands Posten til Porto i 24 timer - her er gode råd - selvom du har mere tid - især omkring valg af portvisn kældre ...

Har du planer om at udforske Porto udover den gamle bydel - så er det mest enkelt at købe et Andante Tour kort. Her får du for 7 EUR ubegrænset offentligt transport i 24 timer - 3 dage koster 15 EUR.

Flyv til Porto fra København for kun 544 DKK

Vi har fundet billige flybilletter med Ryanair direkte til Porto fra København. Flyv f.eks. 13/5 til 17/5 for bare 544 DKK. Ryanair flyver til og fra Porto manda og fredag.

Klik dig videre fra Momondo for at se alle muligheder og detaljerede bagageregler.

Flyv til Porto fra København for kun 544 DKK

Med Ryanair kan du have kun have en lille taske (40x20x25cm) med i den normale billetpris. Ved køb af priority boarding for 96 DKK kan du medbringe yderligere 10 kg i en lidt større taske (55x40x20cm).

Bo i Porto for under 275 DKK per nat for et dobbeltværelse

Porto har rigtigt mange små guesthouses hvor du for billige penge kan få god overnatning. Eksempelvis Hostel Cruz Vermelha som ligger godt - tæt ved metrostation og med nem adgang til det centrale Porto. Her får du simpel indkvartering med fantastiske anmeldelser til en rigtig god pris. Husk at aftale med guesthouse, at du ankommer efter kl 24, idet flyet først lander i Porto sent.

Bo i Porto for under 275 DKK per nat for et dobbeltværelse

Da du ankommer sent bør du tage en taxa til hotellet - det koster imellem 20 og 30 EUR. Alternativt tag Metroen til centrum og en taxa derfra.

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Torsdag, 4. April 2019 7:38

Mandag, 24. Juni 2019 9:30 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Sommerferie i Riga ! 1309 DKK for 7 dage på fremragende centralt hotel inkl. fly

Sommerferie i Riga ! 1309 DKK for 7 dage på fremragende centralt hotel inkl. fly

Mandag, 24. Juni 2019 7:41 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Sommerferie med tusind og en nats eventyr i 4* Riad i 7 dage i Marrakech for 1611 DKK inkl. fly

Sommerferie med tusind og en nats eventyr i 4* Riad i 7 dage i Marrakech for 1611 DKK inkl. fly

Søndag, 23. Juni 2019 10:22 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

5 dages sommerferie i Warszawa for 1042 DKK i fremragende bedømt lejlighed inkl. flybillet

5 dages sommerferie i Warszawa for 1042 DKK i fremragende bedømt lejlighed inkl. flybillet

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Tirsdag, 25. Juni 2019 11:34 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Sommerferie i Gdansk - 7 dage inkl. fremragende overnatning, flybillet og billeje kun 1423 DKK

Sommerferie i Gdansk - 7 dage inkl. fremragende overnatning, flybillet og billeje kun 1423 DKK

Få en fantastisk sommerferie ved Gdansk. Besøg den smukke gamle bydel, tag med turbåde ud i det smukke havneområde, besøg det fantastiske WW2 museum og slap af ved Østersø strandene ved Sopot. For bare 1423 DKK per person får du flybillet, 7 overnatninger og 7 dages billeje. Billigt ikke ?

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.