Dette tilbud er desværre udløbet

Se andre populære billige rejser lige nu

Mandag, 13. Januar 2020 0:08 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

6 dages vinterferie i Siciliens hjerte Palermo for kun 1112 DKK inkl. fly og fremragende overnatning

6 dages vinterferie i Siciliens hjerte Palermo for kun 1112 DKK inkl. fly og fremragende overnatning

Det bliver ikke mere siciliansk end en ferie i Palermo.

Du får 6 dage i Siciliens hovedstad for bare 1112 DKK inkl. flybillet og fremragende overnatning i vinterferiens uge 7.

Palermo er et skatkammer af oplevelser. Her får du arkitektur i form af paladser og kirker der mixer alt fra arabiske til barokke stilarter af spansk og italiensk oprindelse. Sørg for at besøge Palazzo dei Normanni, Cappella Palatina og kirken San Giovanni degli Eremiti.

Smag på de særlige sicilianske varianter af det italienske køkken. De mange fødevare markeder giver masser af inspiration til hvad i skal spise - hvad enten det er på restaurant eller i selv køber ind.

Husk at sætte dig ned og drikke kaffe - hvad enten det er i centrum eller på Mondello Beach og kig på sicilianerne når de er på vej - det er et liv med de store fagter kan vi godt afsløre.

Og vil du se mere af det vestlige Sicilien så tag toget til Trapani og sejl ud til de smukke Egadiske øer. Lej en bil og hele vest Sicilien - inklusiv bjergbyen Corleone - ligger for dine fødder.

Få et sneak peak af Palermo i denne video fra Expoza Travel ...
 

På tripadvisor får du masser af gode tips til spisesteder, hoteller, seværdigheder og aktiviteter i Palermo. Lad dig inspirere til din tur til Palermo.

Selvom du ikke flyver med SAS så brug bare Scandinavian Traveller magasinet til inspiration. Her finder du inspirerende billeder og de 10 ting du skal opleve i Palermo ...

Flyv til Palermo fra København med Ryanair for 594 DKK

Flyv til Palermo fra København via Bergamo, Bologna eller Bordeaux for bare 594 DKK.

Vi har f.eks. fundet billige billetter fra d. 17/2 til 22/2 til Siciliens hovedstad Palermo.

Ruten via Bergamo, Bordeuax eller Bologna flyves hverdag, så du kan selv sammensætte din feries længde.

Klik dig videre fra Momondo for at se alle muligheder og booke.
 

Flyv til Palermo fra København med Ryanair for 594 DKK

Lille håndbagage á 10 kg (40x25x20 cm) indgår. Med Priority Boarding kan du for 120 DKK tage 1 ekstra håndbagage á 10kg (55x40x23 cm) med ombord, samt du har prioriteret ombordstigning i gaten. Da du har 2 flyvninger med Ryanair, skal du betale dette tillæg 2 gange.
Billigste pris på Momodo er med Kiwi.com - du kan booke de enkelte billetter billigere, ved selv at tage risisko for transfer.

Få 5 overnatninger på fremragende centralt hotel for 518 DKK p.p.

Vi har på Momomdo samlet en liste med fantastisk bedømte og centrale hoteller i Palermo.

Her bor du midt i Palermos hektiske byliv til skarpe priser.

Billigst er farverige Hollywood Inn, mens du hos Il Lapino får fantastisk service og autentiske værelser for bare lidt mere.

Klik dig videre fra Momondo for at se anmeldelser, billeder og booke.
 

Få 5 overnatninger på fremragende centralt hotel for 518 DKK p.p.

Fra lufthavnen er det enklest at tage lufthavnsbusen til Palermo Centrale (togstation) og derfra tage en taxa eller bus til hotellet, hvis du ikke bare kan gå. Lufthavnsbus koster 5.8 EUR og bybus 1.2 EUR. Når i skal flyve hjem er afgangen tidligt om morgen - så her skal i tage en taxa - det koster ca. 40 EUR.

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Mandag, 13. Januar 2020 0:08

Find din næste billige ferie med et af disse rejseselskaber ...


Find din næste billige ferie til en af disse fantastiske destinationer ...

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.