Dette tilbud er desværre udløbet

Se andre populære billige rejser lige nu

Torsdag, 11. Oktober 2018 10:22 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Billeje er inkluderet

7 dage på ski i Andorra kun 1850 DKK på 3* hotel inkl. flybillet og billeje

7 dage på ski i Andorra kun 1850 DKK på 3* hotel inkl. flybillet og billeje

Har du stået på ski i Pyrenæerne?

Lige nu kan du komme billigt til Andorra. For kun 1850 DKK inkl. fly, 3* hotel og billeje kan du komme til den smukke landsby Ordino i Andorra i januar.

Du flyver til Barcelona fra Aalborg.

I Barcelona venter din lejede bil og du kan køre de knap tre timer op til Ordino i Andorra. Det er en smuk køretur op igennem Cataloniens "back country".

Du bor i den smukke lille landsby Ordino. Her er du langt fra store skiresorts og midt i en lille landsby i Andorra. Fra Ordino er der 5 minutters kørsel til nærmeste lift i Vallnord skiomårdet og den mest fantastiske udsigt til bjergene.
 

Tag på ski i det smukke Vallnord i Andorra

Tag på ski i det smukke Vallnord i Andorra

Ordinos skiområde hedder Pal/Arinsal – La Massana (Vallnord).

Her får du 63 km pister at boltre dig på. 23 lifter transporterer dig rundt i området der ligger imellem 1,550 og 2,560 m.

Vallnord er det næststørste ski område i Andorra. Der er lifts til områderne Pal og Arinsal fra La Massana (lift tættest ved hotellet) og Arisal. Med til Vallnord hører også skiområdet Ordino-Arcalís som ligger længere oppe i bjergene. Her er ekstra 30 km fantastiske pister og freeride område imellem 1940 og 2625 m.

6 dages Skipass kostere 235 EUR og leje af skisæt (ski, stave, støvler) i 6 dage koster fra 75 EUR.

Tag et kig på områdets officielle video. Lækkert ikke ?

Læs alt om Vallnord skiområdet på ski områdets egen hjemmeside. Her finder du pistekort, ski pass priser og meget mere.

Flyv til Barcelona fra 441 DKK

Vi har fundet billige flybilletter fra Aalborg til Barcelona med udrejse lørdag d. 19/1 og hjemrejse 26/1. Du kan finde tilsvarende flybilletpriser det meste af vinteren. Iberia/Vueling flyver på ruten hver lørdag.

Flyv til Barcelona fra 441 DKK

Du kan også flyve fra København fra 448 DKK på de samme datoer. Der flyves direkte på ruten hverdag enten med Vueling eller Norwegian. Du kan finde flybilletter i samme prisleje det meste af vinteren.

Flyv fra København

Med Vueling kan du have 10 kg håndbagage med med maksimal størrelse 55x40x20 cm. Herudover kan du have en lille taske med maksimale mål 35x20x20 cm med som skal kunne være under flysædet foran dig. Du kan få 23 kg bagage med for ca. 450 DKK tur/retur.

Ski kan medtages for 45 EUR hver vej!

Bo på det 3* i Ordino

Kun 5 minutter fra xxx og xx minutter fra Lækker læandsby og super udsigt til bjergene

Bo på det 3* i Ordino

Lej bil for 550 DKK i 7 dage

Lej bil for bare 550 DKK for 7 dage. Det giver dig maksimal frihed til at køre til flere skisportssteder i Andorra og er den hurtigste vej til Andorra.

Lej bil for 550 DKK i 7 dage

Du bør sikre dig en forsikring der dækker din selvrisiko. Har du ikke en sådan i forvejen, kan den tegnes på holidaycars.com for 43 DKK per dag når du booker bilen.

Bemærk, at brændstof politik er fuld til tom.

Husk at skrive når du booker bilen, at du skal til Andorra og bilen derfor skal have vinterdæk!

Kombiner med Barcelona

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Torsdag, 11. Oktober 2018 10:22

Made By Travolo

Lørdag, 20. April 2019 12:57 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Billeje er inkluderet

Fantastiske slotte, skøn vin og bilmuseer. Tag til Baden-Württemberg på lang weekend på 4* hotel for kun 1133 DKK inkl. fly og lejebil.

Fantastiske slotte, skøn vin og bilmuseer. Tag til Baden-Württemberg på lang weekend på 4* hotel for kun 1133 DKK inkl. fly og lejebil.

Besøg Stuttgart og Baden-Württemberg. Oplev 2 af Tysklands mest fantastiske slotte, bilmuseer i verdensklasse og smag den lokale vin. På en lang weekend omkring Stuttgart kan du opleve det hele. For kun 1133 DKK får du 4* hotel, lejebil og flybillet til nye oplevelser.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.