Dette tilbud er desværre udløbet

Se andre populære billige rejser lige nu

Mandag, 5. November 2018 18:42 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Forplejning ud over morgenmad er inkluderet

7 dages all inclusive nilkrydstogt med udflugter og 5* hotel i Hurgada til kun 2795 DKK i november

7 dages all inclusive nilkrydstogt med udflugter og 5* hotel i Hurgada til kun 2795 DKK i november

Tag på en fantastisk rejse på Nilen.

Oplev Luxor, Efdu, Aswan og Abu Simbel på nilkrydstogt.

For bare 2795 DKK får du fly til Hurghada, transfer, ophold på 5* all inclusive hotel, nilkrydstogt med all inclusive og udflugter - det er et godt tilbud !

Nilkrydstogt med Sunweb bringer dig igennem Ægyptens historie

Nilkrydstogt med Sunweb bringer dig igennem Ægyptens historie

Tag på en uforglemmelig rejse gennem det antikke Egypten på et krydstogt på verdens længste flod, Nilen. På turen vil du opleve et fantastisk sceneri, da du i et langsomt tempo sejler langs med floden og får et indblik i de lokale egypteres liv og dagligdag. Samtidig vil skibet gøre hold ved de største seværdigheder langs floden, og du vil blandt andet besøge Kongernes Dal, Dronning Hatsheputs tempel, Memnon kolosserne, dæmningen i Aswan og de storslåede templer i Luxor.

Et nilkrydstogt er oplagt til dig, som gerne vil krydre din ferie med en masse spændende og kulturelle oplevelser, samtidig med at du kan slappe af og lade batterierne op på en dejlig ferie til solrige Egypten.

Dag 1: Ankomst til Hurghada
Du ankommer til Hurghada natten mellem lørdag og søndag. Du bliver kørt til dit hotel, hvor du skal overnatte på et lækkert 5-stjernet All Inclusive hotel. Søndag er afsat til fri leg, og du kan tilbringe dagen, som du har lyst til. Slap af ved swimmingpoolen på hotellet, eller tag ud og oplev Hurghada.

Dag 2: Ombordstigning og sightseeing i Luxor
Efter morgenmad på hotellet i Hurghada vil du blive hentet i bus og kørt til Luxor, hvorfra skibet afgår. Der bliver serveret frokost på skibet, og herefter kan du udforske de kulturelle seværdigheder på Østbredden af Luxor. På turen besøger du bl.a. Karnak templet og Luxor templerne. Dagen slutter med aftensmad på skibet og overnatning ombord på skibet.

Dag 3: Sightseeing i Luxor
Dagen begynder med morgenmad ombord på skibet, hvorefter de største seværdigheder på Vestbredden af Nilen besøges, herunder Kongernes Dal, Dronning Hatshepsuts mindetempel, og Memnon kolosserne. Om eftermiddagen sejler skibet til Edfu. Dagen slutter med aftensmad og overnatning ombord på skibet i Edfu.

Dag 4: Sightseeing i Efdu
Efter morgenmaden besøger I Edfu templet. Om eftermiddagen sejler I mod Kom Ombo og besøger det store dobbelttempel, Kom-Ombo. Derefter sejler I videre mod Aswan. Dagen slutter med aftensmad og overnatning ombord på skibet i Aswan.

Dag 5: Abu Simbel og sightseeing i Aswan
Dagen starter med morgenmad ombord på skibet. Herefter fortsætter dagen med sightseeing, hvor du besøger det gamle granitbrud med den ufuldendte obelisk og den store dæmning i Aswan. Der serveres frokost på skibet, og herefter er det muligt at tage ud og sejle i en Felucca på Nilen (en Felucca er en traditionel egyptisk træbåd). Dagen slutter med aftensmad og overnatning på skibet.

Det er også muligt at tage på en tidlig morgenudflugt til Abu Simbel (denne udflugt er ikke inkluderet i det ordinære program). Abu Simbel ligger ca. 275 km fra Aswan og er et af de mest imponerende seværdigheder i Egypten. I templerne kan du bl.a. se de gigantiske statuer af Ramses II.

Dag 6: Philae tempel Efter morgenmaden besøger du Philae templet. Herefter bliver du hentet i bus og kørt tilbage til Hurghada, hvor du bliver indlogeret på et 5-stjernet hotel. Aftensmad på hotellet er inkluderet.

Dag 7: Hjemrejse Sidste dag på ferien i Egypten. Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen.

Book din nilkrydstogt for 2759 DKK

Vi har fundet dette super gode tilbud hos Sunweb med udrejse fra København d. 17/11 og hjemrejse 24/11.

Book din nilkrydstogt for 2759 DKK

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Mandag, 5. November 2018 18:42

Lørdag, 15. December 2018 8:35 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Busrejse eller transfer er inkluderet

6 dages skiferie i Bulgarien kun 1263 DKK inkl. fly, hotel og transfer

6 dages skiferie i Bulgarien kun 1263 DKK inkl. fly, hotel og transfer

Fredag, 14. December 2018 16:02 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

4 dages mini ferie i smukke Cluj kun 698 DKK inkl. fly og fremragende 3* hotel

4 dages mini ferie i smukke Cluj kun 698 DKK inkl. fly og fremragende 3* hotel

Torsdag, 13. December 2018 13:10 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

3 nætter i Berlin i januar - Kun 648 DKK for fly og 4* hotel nær Kürfurstendamm

3 nætter i Berlin i januar - Kun 648 DKK for fly og 4* hotel nær Kürfurstendamm

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Lørdag, 15. December 2018 8:05 Fly er inkluderet Billeje er inkluderet

Vinterferie roadtrip i Irland - fly og bil i 5 dage for kun 484 DKK

Vinterferie roadtrip i Irland - fly og bil i 5 dage for kun 484 DKK

Tag på opdagelse i skønne Irland i vinterferien. Bil og flybillet for kun 484 DKK i 5 dage. Besøg Dublin, middelalderbyen Kilkenny, det smukke område Tipperay og skønne Cork. Skal I på eventyr ?

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.