Torsdag, 3. Januar 2019 22:56 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Prisfald 500 DKK! Weekend i New York i marts! Flybilletter og 4* hotel på Wall Street kun 2346 DKK

Prisfald 500 DKK! Weekend i New York i marts! Flybilletter og 4* hotel på Wall Street kun 2346 DKK

Tid til at besøge New York igen - eller for første gang ! Nu kan du komme på en lang weekend og bo 4* til en super skarp pris.

Flybilletter og 4* hotel kun 2346 DKK.

New York er de tusind oplevelsers by - med kultur, kunst, sport, mad og hektisk storby liv.

Er det dig der skal på luksus weekend i byen der aldrig sover ?

Janeaway er nok en af de mest komplette og mest personlige guider til New York. Ja her kan du ligefrem få en liste over de16 ting du ikke skal gøre i New York !

Tripadvisor er din ven i nøden i New York. Masser af tips til seværdigheder og spisesteder - uanset hvor du måtte ende i "The City".

Flyv til New York med Swiss Air for 1271 DKK

Vi har fundet denne pris f.eks. for afrejse ud fredag den 1/3 og hjem mandag den 4/3 - det giver dig 3 aftener og næsten 3 hele dage i New York.

Flyv til New York med  Swiss Air for 1271 DKK

Din håndbagage skal passe ind i beholderen over sædet. Maksimale dimensioner: 55 x 40 x 23 cm, inklusive håndtag og hjul. Den maksimalt tilladte vægt er 8 kg. Derudover kan passagerer medbringe 1 lille taske om bord som en taske, rygsæk eller computertaske, der skal passe under sædet foran dig. Maksimale dimensioner af den lille taske: 40 x 30 x 10 cm.

På på Wall Street på 4* Doubletree by Hilton for kun 2151 DKK - du sparer 38%

DoubleTree by Hilton NYC - Financial District ligger på den nederste del af Manhattan, blot 240 m fra Battery Park, og har gratis WiFi overalt.

Samtlige værelser har 32" fladskærms-tv med premiumkanaler, iPod-dockingstation med ur samt kaffe- og tefaciliteter. Værelserne har desuden alle værdiboks, strygeudstyr samt eget badeværelse med hårtørrer.

Hotellet har døgnåben reception, gratis fitnesscenter og business-center. Gæsterne kan nyde måltider i hotellets bar og restaurant, Antica Ristorante.

Frihedsgudinden ligger 550 m fra DoubleTree by Hilton NYC - Financial District, og National September 11 Memorial & Museum ligger 1 km derfra. Den nærmeste metrostation er Whitehall Street som ligger 180 m fra DoubleTree by Hilton NYC - Financial District.

Se alle billeder fra dette lækre hotel på booking.com - følg tilbudslinket.

På på Wall Street på 4* Doubletree by Hilton for kun 2151 DKK - du sparer 38%

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Torsdag, 3. Januar 2019 22:56

Søndag, 20. Januar 2019 8:16 Fly er inkluderet

Flybilletter til Afrikas perle Uganda i foråret kun 2245 DKK

Flybilletter til Afrikas perle Uganda i foråret kun 2245 DKK

Fredag, 18. Januar 2019 11:58 Fly er inkluderet

Flyv til New York tur/retur fra 1102 DKK i marts/april

Flyv til New York tur/retur fra 1102 DKK i marts/april

Søndag, 13. Januar 2019 7:57 Fly er inkluderet

Flyv til caribiske Puerto Rico for bare 2663 DKK i marts

Flyv til caribiske Puerto Rico for bare 2663 DKK i marts

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Tirsdag, 22. Januar 2019 15:09 Fly er inkluderet Billeje er inkluderet

Fly & Drive i Skotland for 381 DKK i 5 dage i vinterferien

Fly & Drive i Skotland for 381 DKK i 5 dage i vinterferien

Golf, whisky, søuhyrer eller fantastisk natur. Skotland har det. Flyv til Edinburgh fra Hamborg og lav en 5 dages roadtrip igennem fantastiske Skotland for bare 381 DKK for flybillet og billeje i vinterferien.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.