Tirsdag, 29. Januar 2019 10:04 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Lang weekend i Milano på fremragende 4* hotel i foråret kun 1092 DKK

Lang weekend i Milano på fremragende 4* hotel i foråret kun 1092 DKK

Tag til Milano nogle dage i foråret og nyd det italienske køkken, kunst, kultur, shopping og fodbold.

Lige nu kan du komme afsted og bo på fremragende 4* hotel i 4 dage for kun 1092 DKK.

Hvem tager du med til Milano i foråret ?

Milano har så mange muligheder. Få de bedste råd fra andre rejsende til spisesteder, seværdigheder og aktiviteter på tripadvisor.dk.

På Milanos officielle turist hjemmeside får du masser af tips til det der sker aktuelt i Milano. For mange seværdigheder kan du springe køen over ved at købe din billet online. Her kan du også se hvordan du nemt kommer rundt i Milano med metro og bus til den rigtige pris. Kig forbi

Flyv til Milano for 346 DKK

Vi har fundet billige flybilletter til en lang weekend fra 346 DKK. Flyv ud d. 1/3 og hjem igen 4/3 med Ryanair. Du flyver til Bergamo lufthavn der ligger lidt nordøst for selve Milano.

Du kan selv bestemme om du vil flyve ud eller hjem tidligt eller sent. Så få næsten 4 dage eller bare 2 dage - alt efter hvor meget du kan få fri. I princippet kan du tage afsted fredag sent og være i København igen mandag morgen - klar til at tage på arbejde !

Flyv til Milano for 346 DKK

Med Ryanair kan du have kun have en lille taske (40x20x25cm) med i den normale billetpris. Ved køb af priority boarding for 96 DKK kan du medbringe yderligere 10 kg i en lidt større taske (55x40x20cm).

Transfer fra Bergamo lufthavn til Milano hovedbanegård koster fra 4 EUR. På Bergamo lufthavns hjemmeside kan du se hvilke busselskaber der kører og via links bestille billig transfer hjemmefra. Fra hovedbanegården tager du metroen til hotellet - det tager ca. 15 minutter.

Bo på det fremragende 4* Grand Hotel Barone Di Sassj til spotpris

Lige nu kan du booke det fremragende 4* Grand Hotel Barone Di Sassj til hvad det koster at bo på et simpelt Albergo i det centrale Milano. Lige nu sparer du 32% på normalprisen.

Bo dejligt og blot nogle få kilometer fra Milanos hovedbanegård, men kun 200 meter fra nærmeste metrostation. Fra hotellet tager det ca. 15 minutter ind til det centrale Milano.

Bo på det fremragende 4* Grand Hotel Barone Di Sassj til spotpris

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Tirsdag, 29. Januar 2019 10:04

Fredag, 15. Februar 2019 6:40 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

4 dage i Alicante på moderne 4*  hotel i april kun 1121 DKK

4 dage i Alicante på moderne 4* hotel i april kun 1121 DKK

Torsdag, 14. Februar 2019 6:50 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Oplev historiske Krakow i marts for 597 DKK i 7 dage inkl. fly og hotel

Oplev historiske Krakow i marts for 597 DKK i 7 dage inkl. fly og hotel

Torsdag, 14. Februar 2019 6:29 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

4 dage i Madrid i maj inkl. flybillet og meget godt vandrehjem - kun 806 DKK

4 dage i Madrid i maj inkl. flybillet og meget godt vandrehjem - kun 806 DKK

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Søndag, 17. Februar 2019 9:19 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

5 dage i Gdansk i februar på lækkert 4* hotel kun 640 DKK inkl. fly

5 dage i Gdansk i februar på lækkert 4* hotel kun 640 DKK inkl. fly

Bo ikke langt fra den gamle by i Gdansk på det lækre 4* Hotel Number one i 5 dage i februar til en super god pris. Gdansk er ikke bare en smuk by, det er også en by med masser af historie og kultur. Brug 5 dage i februar på lækkert hotel og kombiner historie, kunst, kultur og det dejlige Polske vinterkøkken!

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.