Dette tilbud er desværre udløbet

Se andre populære billige rejser lige nu

Onsdag, 26. August 2020 12:32 Fly er inkluderet Billeje er inkluderet

Efterårsferie ! Manchester Fly & Drive i 7 dage kun 644 DKK

Efterårsferie ! Manchester Fly & Drive i 7 dage kun 644 DKK

Flyv til Manchester fra København og få flybillet og billeje for bare 644 DKK per person i efterårsferien.

Oplev Manchesters seværdigheder, kør til Liverpool og opdag byen der har genopfundet sig selv og fortsæt til smukke Snowdonia National Park og måske helt ud til Holyhead ved det irske hav. 

Eller kør mod nord til det fantastiske Lake District. Mulighederne med en flybillet til Manchester og en billeje er mange.

Orienter dig om restriktioner og forholdsregler vedrørende Covid-19 når du rejser som turist i Storbrittanien på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Få gode tips til ture road trips fra Manchester på Time-out.

Oplev Manchester.

Brug en dag eller to i livlige Manchester. Er du fodboldfan så tag forbi Old Trafford eller Etihad Stadium. Er du til historie så besøg det imponerende Imperial WWII museum. Tag med Expedia på en rundtur i Manchester og se alle de andre muligheder - fra museer til den imponerende kathedral.
 

Brug 3 dage i Manchester. Med Tripadvisor får du en guide til at opleve Manchester på 3 dage ...

Tag til Liverpool.

I Liverpool kan du ikke gå glip af Beatles museet - The Betales story, Liverpools fodboldklubber (Liverpool FC og Everton), genopdagelsen af Liverpools dock område og masser af interessante museer langs Mersey floden.
Tag med Expedia på en rundtur og se alt det du kan opleve i Liverpool.

Få guide til hvordan du på 3 dage oplever Liverpools mangfoldighed. Tripadvisor har sammensat en god guide som giver dig det store overblik.

Besøg smukke Snowdonia nationalpark.

Snowdonia er kåret til en af Europas smukkeste nationalparker. Tag et kig med her på en video fra visitsnowdonia.info og find ud af hvorfor ...
 

Få det store overblik over mulighederne i Snowdonia National Park og Cambria. Find forslag til roadtrips, seværdigheder eller få gode råd til at nå toppen af Mt. Snowdons 3560 feet.

Læg vejen forbi det fortryllende Lake District.

Lidt nord for Manchester ligger en anden af Storbittaniens smukke nationalparker - The lake district.
Ikke så vild som Snowdonia, men med masser af rullende bakker, søer, småbyer og vanvittigt smukke småveje igennem den store nationalpark. Kig med her ...
 

Få al information om the Lake District. Her finder du alle informationer om dette "world heritage site". Alt fra vandreture til spisesteder og seværdigheder i dette skønne område af Storbrittannien.

Flyv til Manchester fra København for bare 251 DKK

Flyv meget billigt til Manchester i efterårsferien.

Vi har f.eks. fundet flybilletter med udrejse 10/10 og hjemrejse 17/10. Du kan finde andre afrejsedatoer i efteråret i samme prisleje.

Klik dig videre fra Momondo for at se alle muligheder og booke.
 

Flyv til Manchester fra København for bare 251 DKK

Med Ryanair kan du have kun have en lille taske (40x20x25cm) med i den normale billetpris. Ved køb af priority boarding for 160 DKK kan du medbringe yderligere 10 kg i en lidt større taske (55x40x20cm).

Lej bil i Manchester i 7 dage for 393 DKK p.p.

Du kan leje en bil i Manchester for bare 393 DKK p.p. i 7 dag, så du kan opleve denne del af Storbrittanien på egen hånd.

Klik på det med gult markerede link hos Momondo og få ansvarforsikring, fair brændstofpolitik og fri km på din billeje.

Klik dig videre fra Momondo for at se lejebetingelser og booke.
 

Lej bil i Manchester i 7 dage for 393 DKK p.p.

Forsikring af selvrisiko indgår ikke i lejeprisen.

Find et godt sted at bo

Hvad enten det er Manchester, Liverpool, området omkring Snowdonia eller i Lake District - så kan du finde billig overnatning på Momondo.

Søg efter dit område og datoer og klik dig videre fra Momondo for at se anmeldelser, billeder og booke.
 

Find et godt sted at bo

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Onsdag, 26. August 2020 12:32

Find din næste billige ferie med et af disse rejseselskaber ...


Find din næste billige ferie til en af disse fantastiske destinationer ...

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.