Dette tilbud er desværre udløbet

Se andre populære billige rejser lige nu

Onsdag, 14. August 2019 12:37 Fly er inkluderet

Yderligere Prisfald! Flybilletter til eksotiske Malaysia med KLM/Air France for bare 1903 DKK

Yderligere Prisfald! Flybilletter til eksotiske Malaysia med KLM/Air France for bare 1903 DKK

Malaysia er et oplevelsesrigt sted at holde ferie. Her finder du dejlige strande, fantastiske naturoplevelser, moderne storbyer, shopping og masser af kulinariske oplevelser.

Flybilletten til Kuala Lumpur får du for bare 1903 DKK med afrejse i november og januar. Kombiner med 5* hotel og få en uge inkl. hotel og fly for under 3100 DKK.

Fra Kuala Lumpur ligger Sydøstasien for dine fødder. Fra Kuala Lumpur kan du flyve meget billigt til hele Sydøstasien. Tag til Langkawi på badeferie, eller Borneo og se fantastisk natur, eller måske til Brunei eller Indonesien. Mulighederne er mange. Start med at få fingrene i denne billige flybillet - så er du godt på vej på en eventyrlig rejse.

For mere inspiration - og smukke billeder - tag et kig på Expedias Malaysia video ..
 

På Tripadvisor kan du få tips fra andre rejsende til din tur til Malaysia. Få gode bud på hoteller, spisesteder og seværdigheder.

Flyv til Kuala Lumpur for bare 1903 DKK

I november, januar, februar og marts  har vi fundet ekstremt billige billetter til Kuala Lumpur med KLM/Air France. Rejs f.eks. 14/3 til 28/3 til fantasipris 1903 DKK fra Billund.

Du kan finde tilsvarende priser fra København og Aalborg.

Klik dig videre fra Travelmarket for at se alle muligheder og booke.
 

Flyv til Kuala Lumpur for bare 1903 DKK

Håndbagage (optil 10 kg) og mad ombord er inkluderet i prisen.

Bo 5* i Kuala Lumpur fra 320 DKK per nat

Udvalget af hoteller og lejligheder i Kuala Lumpur er stort. Derfor er priserne lave - fra et par hundrede kroner per nat kan du bo fantastisk godt og opleve den Malaysiske hovedstad.

Prøv f.eks. at bo 5* til absolut lavpris på fantastisk bedømte Seri Pacific centralt i Kuala Lumpur til kun 320 DKK per nat - eller en af de andre gode 5* tilbud. Så vil du have en uge i Kuala Lumpur på 5* hotel inkl. flybillet kan det gøres for under 3100 DKK.

På Momondo har vi lavet en liste med tilbud på de de mest centrale og bedst bedømte 5* hoteller.

Klik dig videre fra Momondo for at se anmeldelser, billeder og booke.

Vil du bo billigere så klik dig også videre og tilpas søgningen på Momondo så den passer til dine behov.
 

Bo 5* i Kuala Lumpur fra 320 DKK per nat

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Onsdag, 14. August 2019 12:37

Find din næste billige ferie med et af disse rejseselskaber ...


Find din næste billige ferie til en af disse fantastiske destinationer ...

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.