Tirsdag, 18. Juni 2019 7:28 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Togrejse er inkluderet

5 dage i Litauen i august kun 950 DKK inkl. fly, tog og 4* hotel

5 dage i Litauen i august kun 950 DKK inkl. fly, tog og 4* hotel

Flyv til Litauen i juni og oplev bl.a. Østeuropas største middelalderby Vilnius og den idylliske by Kaunas.

5 dage over en lang weekend med fremragende 4* hotel, fly og tog imellem to af Østeuropas smukkeste middelalderbyer for kun 950 DKK.

Du flyver til Kaunas som tidligere har været Litauens hovedstad.

Kaunas ligger skønt midt imellem floderne Neris og Nemunas. Den gamle by går her hånd i hånd med det nye by centrum. Oplev Litauens næststørste by med det levende kulturliv.
 

 

Her kan du fredag f.eks. udforske den gamle hyggelige by og gå tur i hotellets park.

Lørdag tager du toget til Litauens hovedstad Vilnius. Vilnius er optaget på UNESCO's verdensarvsliste som en af de ældste og største bevarede middelalderbyer i Østeuropa.

 
 

Her finder du masser af smukke kirker og historiske bygninger helt tilbage fra middelalderen.

Det er en en stor oplevelse bare at lade sig suge ind i den gamle bydels charme.

Besøg de forskellige trosretningers kirker og se forskellene.

Tag på museum - her kan du lære meget mere om Litauens kunst og kultur eller penge. Litauens mørke historie kan du opleve på det Jødiske museum eller Genocide museet.

Her er rigeligt med oplevelser til en hel dags udflugt.

Tilbage i Kuanas har du søndag til at dykke ned i byens kulturliv, gå gode ture i den smukke park der ligger ved dit hotel eller cykle en tur ud til det barokke Pažaislis kloster der ligger fantastisk flot I sin egen park ned mod søen Kauno Marios. Bemærk dog, at klosteret er lukket for fremvisning søndag og mandag - så tag til Vilnius søndag eller mandag istedet, hvis du vil se klosteret indefra.

Mandag har du igen mulighed for at opleve den gamle bydel, se mere kunst og kultur, gå på det lokale museum og evt. shoppe Litauisk brugskunst inden du flyver hjem tirsdag morgen.

Berlingske har været i Vilnius. Læs 9 gode tips til dit besøg i Vilnius

På tripadvisor kan du læse om alle seværdigheder i Vilnius og få gode råd til gode spisesteder.

På rejseblokken.dk fortæller Karen og Lone om et besøg i Kaunas. Streetart, basketball og masser af historie er på programmet.

Også Kaunas er på tripadvisor. Læs om seværdighederne og de gode spisesteder.

Flyv fra København til Kaunas for 265 DKK

Vi har fundet billige flybilletter med Ryanair med udrejse 23/8 og hjemrejse 27/8 fra København til Kaunas i Litauen for bare 265 DKK.

Flytiderne er sådan, at du kan nå at være tilbage på arbejde tirsdag morgen!

Ryanair flyver på ruten alle dage, så du kan selv tilpasse din feries længde. Du kan finde billetter i dette prisleje det meste af august.
 

Flyv fra København til Kaunas for 265 DKK

Med Ryanair kan du have kun have en lille taske (40x20x25cm) med i den normale billetpris. Ved køb af priority boarding for 120 DKK kan du medbringe yderligere 10 kg i en lidt større taske (55x40x20cm).

Fra Kaunas lufthavn til hotellet kan man f.eks. tage bus 29 og 11 - det koster ca. 0,7 EUR og tager en time. En taxa tager ca. en halv time og koster ca. 8-10 EUR. Se ruten her på Google Maps. Såvel i Kaunas som i Vilnius fungerer appen Taxify rigtigt godt. Så download den inden du rejser hjemmefra. Den fungerer på samme måde som Uber og gør at du altid har en taxa ved hånden!

Bo 4 nætter på fremragende 4* hotel for 1224 DKK

Perkuno Namai Park ligger fredeligt i en dejlig park tæt ved jernbanestationen og et par km fra den gamle by i Kaunas. Her får i en god og fredelig base for at opleve Kaunas og Vilnius.

Perkuno Namai Park Hotel ligger mindre end 1 km fra Den Hellige Åbenbaringskirke, og har gratis wi-fi og have. Overnatningsstedet ligger 15 minutters gang fra St. Michael Ærkeenglens Kirke i Kaunas. Der er restaurant på stedet.

Samtlige hotellets værelser har skrivebord, fladskærms-tv samt eget badeværelse med badekar, gratis toiletartikler og hårtørrer. Værelserne har desuden alle køleskab. Nogle af værelserne har balkon (terrasse) samt aircondition. Mere end halvdelen af værelserne har udsigt til haven.

Der serveres dagligt morgenbuffet.

Perkuno Namai Park Hotel har terrasse.

Personalet i den døgnåbne reception taler engelsk, litauisk og russisk og hjælper gerne med at planlægge gæsternes ophold.

Carmelitian – Korsets Ophøjelses Katolske Kirke i Kaunas ligger 1,2 km fra overnatningsstedet, og butiks- og underholdningscentret Akropolis ligger 1,3 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Kaunas Lufthavn, som ligger 12 km fra overnatningsstedet.

Klik dig videre fra Momondo for at læse anmeldelser,se billeder og booke.

Bo 4 nætter på fremragende 4* hotel for 1224 DKK

Tag på dagstur med tog til Vilnius for 73 DKK

Fra Kaunas kører der tog til Vilnius ca. hver time. Tag f.eks. afsted 8.20 og du er i Vilnius 9.30 og rejs hjem samme dag 18.50 og du er tilbage i Kaunas 20.27. Sidste tog kører ca.kl 21 fra Vilnius mod Kaunas. Fra togstationen i Vilnius kan du gå til stort set alle seværdigheder i Vilnius. Du kan bestille din billet online på de Litauiske jernbaners hjemmeside.

Tag på dagstur med tog til Vilnius for 73 DKK

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Tirsdag, 18. Juni 2019 7:28

Torsdag, 20. Juni 2019 12:50 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Weekend i Helsinki i sommerferien kun 1044 DKK inkl. flybillet og 4* hotel

Weekend i Helsinki i sommerferien kun 1044 DKK inkl. flybillet og 4* hotel

Onsdag, 19. Juni 2019 11:29 Fly er inkluderet

Flyv til Wien for bare 270 DKK t/r i sommerferien

Flyv til Wien for bare 270 DKK t/r i sommerferien

Torsdag, 20. Juni 2019 14:02 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Sommerferie ! 7 dage på godt 2* lejlighedshotel på Kreta kun 1798 DKK

Sommerferie ! 7 dage på godt 2* lejlighedshotel på Kreta kun 1798 DKK

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Torsdag, 20. Juni 2019 12:50 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Weekend i Helsinki i sommerferien kun 1044 DKK inkl. flybillet og 4* hotel

Weekend i Helsinki i sommerferien kun 1044 DKK inkl. flybillet og 4* hotel

Weekend i Helsinki for kun 1044 DKK i sommerferien. Tag til Helsinki og oplev den Finske hovedstad. Kunst og designmuseer, smukke kirker, udflugt til den finske skærgård, et besøg på det finske frilufts eller naturmuseum, eller shopping - mulighederne er mange ! Flybillet og ophold på 4* hotel i en weekend for kun 1044 DKK. Skal du til verdens designhovedstad ?

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.