Mandag, 22. Oktober 2018 8:06 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Togrejse er inkluderet

Litauen i vinterferien kun 1101 DKK for 6 dage inkl. fly, tog og 4*hotel

Litauen i vinterferien kun 1101 DKK for 6 dage inkl. fly, tog og 4*hotel

Flyv til Litauen i vinterferien og oplev bl.a. Østeuropas største middelalderby Vilnius og den idylliske by Kaunas.

6 dage med 4* hotel, fly og tog i to af Østeuropas smukkeste middelalderbyer for kun 1101 DKK.

Du flyver til Kaunas som tidligere har været Litauens hovedstad.

Kaunas ligger skønt midt imellem floderne Neris og Nemunas. Den gamle by går her hånd i hånd med det nye by centrum. Oplev Litauens næststørste by med det levende kulturliv.Her kan du mandag og tirsdag f.eks. udforske den gamle hyggelige by, byens kulturliv, gå gode ture i den smukke park der ligger ved dit hotel eller cykle en tur ud til det barokke Pažaislis kloster der ligger fantastisk flot I sin egen park ned mod søen Kauno Marios.

Onsdag tager du toget til Litauens hovedstad Vilnius. Vilnius er optaget på UNESCO's verdensarvsliste som en af de ældste og største bevarede middelalderbyer i Østeuropa.Her finder du masser af smukke kirker, historiske bygninger helt tilbage fra middelalderen.

Det er en en stor oplevelse bare at lade sig suge ind i den gamle bydels charme.

Besøg de forskellige trosretningers kirker og se forskellene.

Tag på museum - her kan du lære meget mere om Litauens kunst og kultur eller penge. Litauens mørke historie kan du opleve på det Jødiske museum eller Genocide museet.

Her er rigeligt med oplevelser til en hel dags udflugt og vil du se mere så hvorfor ikke snuppe en overnatning i Vilnius og først køre tilbage til Kaunas torsdag.

Tilbage i Kuanas har du de sidste dag torsdag og fredag inden du flyver hjem lørdag morgen. Her kan du nå det du ikke nåede de første dage og måske få shoppet Litauisk brugskunst.

Berlingske har været i Vilnius. Læs 9 gode tips til dit besøg i Vilnius

På tripadvisor kan du læse om alle seværdigheder i Vilnius og få gode råd til gode spisesteder.

På rejseblokken.dk fortæller Karen og Lone om et besøg i Kaunas. Streetart, basketball og masser af historie er på programmet.

Også Kaunas er på tripadvisor. Læs om seværdighederne og de gode spisesteder.

Flyv fra København til Kaunas for 154 DKK

Vi har fundet billige flybilletter med Ryanair med udrejse 11/2 og hjemrejse 16/2 fra København til Kaunas i Litauen for bare 154 DKK i vinterferien (uge 7).

Ryanair flyver på ruten alle dage, så du kan selv tilpasse din feries længde. Du kan finde billetter i dette prisleje det meste af foråret 2019.

Flyv fra København til Kaunas for 154 DKK

Med Ryanair kan du have kun have en lille taske (40x20x25cm) med i den normale billetpris. Ved køb af priority boarding for 96 DKK kan du medbringe yderligere 10 kg i en lidt større taske (55x40x20cm). Skulle du forkøbe dig i London kan du naturligvis købe mere bagage på turen hjem.

Fra Kaunas lufthavn til hotellet kan man f.eks. tage bus 29 og 26 - det koster ca. 0,7 EUR og tager en time. En taxa tager ca. en halv time og koster ca. 8-10 EUR. Se ruten her på Google Maps. Såvel i Kaunas som i Vilnius fungerer appen Taxify rigtigt godt. Så download den inden du rejser hjemmefra. Den fungerer på samme måde som Uber og gør at du altid har en taxa ved hånden!

Bo 5 nætter i Kaunas på det 4* Amberton Cozy Hotel Hotel for 1769 DKK

Bo i 5 nætter på det skønne Amberton Cozy Hotel lige midt i den gamle bydel i Kaunas.

Amberton Cozy Hotel Kaunas ligger direkte i Kaunas gamle bydel, kun 150 m fra byens historiske rådhus. Hotellet ligger blot 100 m fra domkirken i Kaunas. Perkunas Hus ligger 190 m derfra. Der ligger forskellige butikker, restauranter og pubber i området.

De rummelige og lydisolerede værelser på Amberton Cosy blev renoveret i 2017 og har stilfuldt interiør. De har alle skrivebord og eget badeværelse med hårtørrer. Alle værelser har lydisolering. Der er aircondition, kabel-tv, minibar og gratis wi-fi.

Bo 5 nætter i Kaunas på det 4* Amberton Cozy Hotel  Hotel for 1769 DKK

Der findes også gode billigere alternativer ved at leje en lejlighed i Kaunas - især hvis i er flere der skal afsted. En god lejlighed kan lejes fra ca. 1500 DKK for 6 dage. Så er i f.eks. 4 der skal afsted så er prisen per person så lav som 600 DKK.

Er du til fred og ro og godt kunne tænke dig at bo på et levende kloster et par dage - så kan du bo på Monte Pasci, der er en del af klosteret Pažaislis.

Du finder alle mulighederne på booking.com sammen med tilbuddet på Perkuno Namia Park.

Tag på dagstur med tog til Vilnius for 73 DKK

Fra Kaunas kører der tog til Vilnius ca. hver time. Tag f.eks. afsted 8.20 og du er i Vilnius 9.30 og rejs hjem samme dag 18.50 og du er i Vilnius 20.27. Sidste tog kører ca.kl 21 fra Vilnius mod Kaunas. Fra togstationen i Vilnius kan du gå til stort set alle seværdigheder i Vilnius. Du kan bestille din billet online på de Litauiske jernbaners hjemmeside.

Tag på dagstur med tog til Vilnius for 73 DKK

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Mandag, 22. Oktober 2018 8:06

Fredag, 14. December 2018 16:02 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

4 dages mini ferie i smukke Cluj kun 698 DKK inkl. fly og fremragende 3* hotel

4 dages mini ferie i smukke Cluj kun 698 DKK inkl. fly og fremragende 3* hotel

Torsdag, 13. December 2018 13:10 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

3 nætter i Berlin i januar - Kun 648 DKK for fly og 4* hotel nær Kürfurstendamm

3 nætter i Berlin i januar - Kun 648 DKK for fly og 4* hotel nær Kürfurstendamm

Lørdag, 15. December 2018 8:35 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Busrejse eller transfer er inkluderet

6 dages skiferie i Bulgarien kun 1263 DKK inkl. fly, hotel og transfer

6 dages skiferie i Bulgarien kun 1263 DKK inkl. fly, hotel og transfer

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Lørdag, 15. December 2018 8:05 Fly er inkluderet Billeje er inkluderet

Vinterferie roadtrip i Irland - fly og bil i 5 dage for kun 484 DKK

Vinterferie roadtrip i Irland - fly og bil i 5 dage for kun 484 DKK

Tag på opdagelse i skønne Irland i vinterferien. Bil og flybillet for kun 484 DKK i 5 dage. Besøg Dublin, middelalderbyen Kilkenny, det smukke område Tipperay og skønne Cork. Skal I på eventyr ?

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.