Fredag, 2. November 2018 15:06 Fly er inkluderet

2287 DKK for flybillet til Guadeloupe i maj fra København til Point de Pitre

2287 DKK for flybillet til Guadeloupe i maj fra København til Point de Pitre

Vi har f.eks. fundet flybilletter fra 7. maj til 21. maj 2019 fra København via Paris til Point de Pitre til en fantastisk pris.

Prisen på denne flybillet kræver at du rejser "let" - d.v.s. kun med en weekend kuffert og en mindre taske - man kan naturligvis tilkøbe indchecket baggage, men så stiger prisen med næsten 1500 DKK ! Samtidig kræves en overnatning i Paris på udrejsen - det kan købes for ca. 170 DKK per mand.

Guadeloupe er virkelig et besøg værdr med sine fantastiske strande, smukke natur og vilde jungle åbner Guadeloupe sig ud mod Atlanterhavet og ind mod det Caribiske hav.

Her kan du finde et eksotisk mix af afrikansk, caribisk, asiatisk og fransk kultur og mad.

Vejret i maj er varmt og fugtigt - omkring de 30 grader og med nattemperaturer over de 20 grader. Så der er dejligt lunt på Guadeloupe !

Tag et forsmag på glæderne i denne smukke video ..Får man ikke lyst til at tage afsted ?

På tripadvisor finder du guides til seværdigheder, ture og ikke mindst spisesteder på Guadeloupe.

På guide.dk kan du finde en skål for Guadeloupe ! Og jo det handler om rom og mad - men også lidt om den fantastiske natur.

Flyv til Paris med Norwegian for for 767 DKK

Flyv direkte med Norwegian til Orly. Du flyver en dag før afrejse fra Paris til Guadeloupe. Det giver jer en halv dag med mulighed for at slentre en tur i Paris - og øve jer på det franske - inden I flyver til Guadeloupe. Afrejse fra København d. 7/5 og hjemrejse til København d. 21/5.

Flyv til Paris med Norwegian for  for 767 DKK

I billetprisen er alene inkluderet håndbagage. Du må medbringe : 1 kabinekuffert/-taske: maks. 55 x 40 x 23 cm, 1 lille personlig genstand: maks. 25 x 33 x 20 cm med en maks. samlet vægt på 10 kg.

Du skal have en overnatning i Paris. Der er en del billige overnatningsmuligheder nær Orly lufthavnen - eller du kan tage ind til Paris ! På booking.com kan du finde et hotel med shuttle til/fra orly fra 350 DKK.

Flyv med Level fra Paris til Point de Pitre for bare 1520 DKK

Du flyver med Iberias lavprisselskab Level fra Paris til Point de Pitre på Guadeloupe. Vi har f.eks. fundet billige flybilletter d. 8/5 til 20/5 - det giver dig 12 dage på Guadeloupe. Der findes afgange på samme prisniveau på flere dage i maj og juni 2019.

Flyv med Level fra Paris til Point de Pitre for bare 1520 DKK

Baggage inkluderet er en "personal item" ("handbag, small briefcase, laptop") og en mindre kuffert med maksimal mål 56x45x25 og vægt optil 7 kg. Mad ombord er ikke inkluderet.

Få god overnatning på Guadeloupe fra under 300 DKK per nat

Guadeloupe har masser af billige hoteller/lejligheder i Maj. Du kan bo for under 300 DKK per nat. På Booking.com kan du se alle muligheder. F.eks. det fantastisk beliggende Ravine Bleue som du kan booke i 12 dage for under 3200 DKK som en god base for jeres udforskning af Guadeloupe.

Få god overnatning på Guadeloupe fra under 300 DKK per nat

Billeje er et must på Guadeloupe - fra 100 DKK per dag

Det er nemmest at komme rundt på Guadeloupe med egen bil. Heldigvis er billeje billigt på Guadelupe. Lej f.eks. en mini bil - f.eks. Renault Twingo eller Citroen C1 for 100 DKK per dag.

Billeje er et must på Guadeloupe - fra 100 DKK per dag

Vi anbefaler altid at man tegner en forsikring der dækker selvrisiko. Det kan du gøre for 43 DKK per dag for ovenstående udlejningseksempel.

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Fredag, 2. November 2018 15:06

Tirsdag, 18. December 2018 13:08 Fly er inkluderet

Flyv til Manila på Filipinerne i foråret for kun 2799 DKK

Flyv til Manila på Filipinerne i foråret for kun 2799 DKK

Mandag, 17. December 2018 16:28 Fly er inkluderet

Flyv til Seoul, Sydkorea for KUN 2964 DKK i foråret

Flyv til Seoul, Sydkorea for KUN 2964 DKK i foråret

Tirsdag, 11. December 2018 16:29 Fly er inkluderet

Flybilletter til Karen Blixens Kenya i det nye år til kun 3052 DKK

Flybilletter til Karen Blixens Kenya i det nye år til kun 3052 DKK

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Tirsdag, 18. December 2018 13:17 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Oplev historiske Krakow i vinterferien for 578 DKK i 7 dage inkl. fly og hotel

Oplev historiske Krakow i vinterferien for 578 DKK i 7 dage inkl. fly og hotel

578 DKK for 7 dage i Krakow i vinterferien inkl. fly og fabelagtigt hotel til prisen. Krakow er måske den mest besøgte by i Polen. Nu kan du opleve Krakow til en skarp pris. 7 nætter på fabelagtigt bedømt hotel og flybilletter fra Malmøs Sturup lufthavn for 578 DKK.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.