Fredag, 12. Oktober 2018 21:22 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

3 dage i Gdansk KUN 506 DKK inkl. flybillet og centralt lejlighedshotel

3 dage i Gdansk KUN 506 DKK inkl. flybillet og centralt lejlighedshotel

Få 3 dage i Gdansk I det nye år for 506 DKK inkl. fly og lækkert lejlighedshotel. Tag til Gdansk og oplev den gamle bydel, østersø strandene og historiens vingesus. Vi har fundet billige flybilletter fra Malmø med Ryanair og lækkert lejlighedshotel centralt beliggende for bare 506 DKK.

Gdansk er en lille perle ved Østersøen. Her kan du vandre i den idylliske gamle bydel, vandre ved østersøen eller dykke ned i Gdansks historie - fra Hansestad, igennem adskillige krige og frem til dannelsen af Solidaritetsbevægelsen og tiden efter murens fald.

Politiken har været på besøg i byen hvor anden verdenskrig startede ... det og en række gode råd til at opleve Gdansk kan du læse mere om i denne fine artikel.

Eller læs denne personlige blog fra Tine's blog - a world of backpacking - om et kort besøg i Gdansk - med gode billeder og anvisninger på hvad du kan opleve i Gdansk.

Flyv med Wizz Air fra Malmø til Gdansk for kun 156 DKK

For bare 156 DKK kan du flyve direkte fra Malmø til Gdansk med Wizz Air. Rejs ud d. 9/1 og hjem 12/1. Wizz Air flyver på ruten alle dage undtagen tirsdag.

Flyv med Wizz Air fra Malmø til Gdansk for kun 156 DKK

Flyver du med Wizz Air må du tage 10 kg bagage med i størrelsen 55x40x23cm. Et godt råd er at købe priority boarding for 5 EUR så må du tage yderligere en lille taske med i størrelsen 40X30X18cm. Almindelig indchecket bagage koster ca. 500 DKK t/r

På Malmø lufthavns hjemmeside kan du finde mere information om hvordan du nemmest kommer frem til lufthavnen. Fra København er der ca. 37 km over Øresundsbroen. Med Bropas koster en tur hver vej 164 DKK. Parkering med forudbestilling koster fra 210 DKK for 4 dage. Med bus kan du f.eks. bruge Neptunbus fra Københavns hovedbanegaard til 108 DKK hver vej.

Flyv fra Århus til Gdansk for 210 DKK

Vi har fundet billige flybilletter i januar f.eks. 10/1 til 13/1 til bare 210 DKK for direkte fly fra Århus til Gdansk tur/retur. Ryanair flyver på ruten torsdag og søndag. Du kan finde flybilletter t/r til under 400 DKK i resten af 2018 og begyndelsen af 2019.

Flyv fra Århus til Gdansk for 210 DKK

Med Ryanair kan du have kun have en lille taske (40x20x25cm) med i den normale billetpris. Ved køb af priority boarding for 96 DKK kan du medbringe yderligere 10 kg i en lidt større taske (55x40x20cm).

Bo i nybygget hotellejlighed centralt i Gdansk for bare 700 DKK

Det stilfulde Apartamenty Apartinfo Aura tilbyder ferieboliger i en imponerende ejendom på øen Spichrzów ved floden Motława. Der tilbydes desuden gratis wi-fi, parkeringsplads i garage samt legeplads.

Samtlige lejligheder er lyse og rummelige og har opholds- og spisepmråder, fladskærms-tv samt badeværelse med bruser og hårtørrer.

Samtlige lejligheder på Apartamenty Apartinfo Aura har desuden fuldt udstyret tekøkken med komfur, køleskab samt opvaskemaskine.

Der er blot 10 minutters gang til Długa-gaden, som ligger i hjertet af Gdańsks smukke gamle bydel, og Gdańsk Hovedbanegård ligger omkring 20 minutters gang fra lejlighederne.

Der kan også lejes lejligheder med plads til 4 I lejligheden til ca. 820 DKK - så er i 4 der skal afsted er prisen per person inkl. fly så lav som 361 DKK per person.

Bo i nybygget hotellejlighed centralt i Gdansk for bare 700 DKK

Der er et servicegebyr på 173 DKK oveni den viste pris per ophold. Det har vi regnet ind i prisen per person. Du kan bo endnu billigere i Gdansk - på rimelige hoteller/lejligheder helt ned til 100 kr. per nat ! Eksempelvis findes der en del private bed and breakfasts udenfor den gamle bydel. Her bor du lokalt og godt. På Booking.com kan du finde alle muligheder.

Det er enkelt at komme fra lufthavnen til lejligheden. Tag en taxa, den koster ca. 60 DKK - eller book en Uber - den er lidt billigere.

Gdansk som udgangspunkt for at flyve videre ..

Gdansk er efterhånden en lille hub for lavprisflyselskaber. Såvel Wizz-air som Ryanair har rigtigt mange ruter herfra ! Så måske er Gdansk dit springbræt til flere eventyr ?

Se destinationer du kan flyve til fra Gdansk

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Fredag, 12. Oktober 2018 21:22

Fredag, 14. December 2018 16:02 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

4 dages mini ferie i smukke Cluj kun 698 DKK inkl. fly og fremragende 3* hotel

4 dages mini ferie i smukke Cluj kun 698 DKK inkl. fly og fremragende 3* hotel

Torsdag, 13. December 2018 13:10 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

3 nætter i Berlin i januar - Kun 648 DKK for fly og 4* hotel nær Kürfurstendamm

3 nætter i Berlin i januar - Kun 648 DKK for fly og 4* hotel nær Kürfurstendamm

Onsdag, 12. December 2018 13:25 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

4 dage i Napoli kun 807 DKK inkl. fly og 4* hotel i januar

4 dage i Napoli kun 807 DKK inkl. fly og 4* hotel i januar

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Lørdag, 15. December 2018 8:05 Fly er inkluderet Billeje er inkluderet

Vinterferie roadtrip i Irland - fly og bil i 5 dage for kun 484 DKK

Vinterferie roadtrip i Irland - fly og bil i 5 dage for kun 484 DKK

Tag på opdagelse i skønne Irland i vinterferien. Bil og flybillet for kun 484 DKK i 5 dage. Besøg Dublin, middelalderbyen Kilkenny, det smukke område Tipperay og skønne Cork. Skal I på eventyr ?

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.