Dette tilbud er desværre udløbet

Se andre populære billige rejser lige nu

Torsdag, 17. Januar 2019 14:11 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Lang weekend i Gdansk KUN 748 DKK inkl. flybillet og dejlig moderne lejlighed

Lang weekend i Gdansk KUN 748 DKK inkl. flybillet og dejlig moderne lejlighed

Få 3 dage i Gdansk i februar for 748 DKK inkl. fly og dejlig moderne lejlighed. Tag til Gdansk og oplev den gamle bydel, østersø strandene og historiens vingesus. Vi har fundet billige flybilletter fra Aarhus med Ryanair og dejlig og moderne lejlighed, centralt beliggende, for bare 748 DKK.

Gdansk er en lille perle ved Østersøen. Her kan du vandre i den idylliske gamle bydel, vandre ved østersøen eller dykke ned i Gdansks historie - fra Hansestad, igennem adskillige krige og frem til dannelsen af Solidaritetsbevægelsen og tiden efter murens fald.

Politiken har været på besøg i byen hvor anden verdenskrig startede ... det og en række gode råd til at opleve Gdansk kan du læse mere om i denne fine artikel.

Eller læs denne personlige blog fra Tine's blog - a world of backpacking - om et kort besøg i Gdansk - med gode billeder og anvisninger på hvad du kan opleve i Gdansk.

Flyv fra Århus til Gdansk for 378 DKK

Vi har fundet billige flybilletter i februar f.eks. 21/2 til 24/2 til bare 378 DKK for direkte fly fra Århus til Gdansk tur/retur. Ryanair flyver på ruten torsdag og søndag. Du kan finde flybilletter t/r i samme prisleje i slutningen af februar. Klik dig videre fra Momondo til f.eks. flybillet for at se alle muligheder.

Flyv fra Århus til Gdansk for 378 DKK

Med Ryanair kan du have kun have en lille taske (40x20x25cm) med i den normale billetpris. Ved køb af priority boarding for 96 DKK kan du medbringe yderligere 10 kg i en lidt større taske (55x40x20cm).

Du kan også flyve fra Malmø til Gdansk f.eks. fra 20/2 til 23/2 for 398 DKK med Wizz Air.

Bo i nybygget hotellejlighed centralt i Gdansk for bare 739 DKK

Det stilfulde Apartamenty Apartinfo Aura tilbyder ferieboliger i en imponerende ejendom på øen Spichrzów ved floden Motława. Der tilbydes desuden gratis wi-fi, parkeringsplads i garage samt legeplads.

Samtlige lejligheder er lyse og rummelige og har opholds- og spisepmråder, fladskærms-tv samt badeværelse med bruser og hårtørrer.

Samtlige lejligheder på Apartamenty Apartinfo Aura har desuden fuldt udstyret tekøkken med komfur, køleskab samt opvaskemaskine.

Der er blot 10 minutters gang til Długa-gaden, som ligger i hjertet af Gdańsks smukke gamle bydel, og Gdańsk Hovedbanegård ligger omkring 20 minutters gang fra lejlighederne.

Der kan også lejes lejligheder med plads til 4 I lejligheden til ca. 834 DKK - så er i 4 der skal afsted er prisen per person inkl. fly så lav som 587 DKK per person.

Bo i nybygget hotellejlighed centralt i Gdansk for bare 739 DKK

Du kan bo endnu billigere i Gdansk - på rimelige hoteller/lejligheder helt ned til 100 kr. per nat ! Eksempelvis findes der en del private bed and breakfasts udenfor den gamle bydel. Her bor du lokalt og godt. På Booking.com kan du finde alle muligheder.

Det er enkelt at komme fra lufthavnen til lejligheden. Tag en taxa, den koster ca. 60 DKK - eller book en Uber - den er lidt billigere.

Gdansk som udgangspunkt for at flyve videre ..

Gdansk er efterhånden en lille hub for lavprisflyselskaber. Såvel Wizz-air som Ryanair har rigtigt mange ruter herfra ! Så måske er Gdansk dit springbræt til flere eventyr ?

Se destinationer du kan flyve til fra Gdansk

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Torsdag, 17. Januar 2019 14:11

Søndag, 17. Februar 2019 9:19 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

5 dage i Gdansk i februar på lækkert 4* hotel kun 640 DKK inkl. fly

5 dage i Gdansk i februar på lækkert 4* hotel kun 640 DKK inkl. fly

Fredag, 15. Februar 2019 7:58 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

5* luksus i Dubai. Lang weekend med 4 dage/ 3 overnatninger med fly og hotel for bare 2379 DKK til marts

5* luksus i Dubai. Lang weekend med 4 dage/ 3 overnatninger med fly og hotel for bare 2379 DKK til marts

Fredag, 15. Februar 2019 6:40 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

4 dage i Alicante på moderne 4*  hotel i april kun 1121 DKK

4 dage i Alicante på moderne 4* hotel i april kun 1121 DKK

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Søndag, 17. Februar 2019 9:19 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

5 dage i Gdansk i februar på lækkert 4* hotel kun 640 DKK inkl. fly

5 dage i Gdansk i februar på lækkert 4* hotel kun 640 DKK inkl. fly

Bo ikke langt fra den gamle by i Gdansk på det lækre 4* Hotel Number one i 5 dage i februar til en super god pris. Gdansk er ikke bare en smuk by, det er også en by med masser af historie og kultur. Brug 5 dage i februar på lækkert hotel og kombiner historie, kunst, kultur og det dejlige Polske vinterkøkken!

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.