Tirsdag, 8. Januar 2019 11:56 Fly er inkluderet

Flyv jorden rundt i 2019 for 7400 DKK

Flyv jorden rundt i 2019 for 7400 DKK

Drømmer du om at rejse jorden rundt ? Nu er det det muligt til fantastiske priser !

Byg din egen tur på Kiwi.com ! Vi har lavet et forslag der tager dig fra København - Los Angeles - Honolulu - Osaka - Bangkok - New Delhi og tilbage til København for bare 7400 DKK.

Start med at udforske det vestlige USA. Lej en bil og kør ad highway one fra San Franscico til San Diego eller tag til Grand Canyon, Death Valley eller Las Vegas via Route 66.

Slap helt af på Hawaii - lær at surfe eller gå på vulkaner.

Besøg Japan - tag toget til Tokyo, Kyoto eller Hiroshima. Kom tæt på Mount Fuji. Eller flyv billigt fra Osaka til Taiwan eller Korea.

Nyd Thailands gæstfrihed fra Bangkok til Chang Mai i Nord eller Koh Lipe i syd. Tag ud og dyk eller trek i Junglen. Fra Bangkok kan du flyve billigt til de omkringtliggende asiatiske lande som Malaysia, Myanmar, Laos og Cambodia.

Lad dig suge ind i de store kontrasters land Indien. Tag til Rajahstan og oplev maharajaernes slotte og paladser, kør til Agra og oplev Taj Mahal eller tag op i bjergene i Indien eller Nepal.

Du har sikkert helt andre preferencer og vil lave flere stops. Rejse en del af vejen over land og meget mere.

Hos vores partner Kiwi.com kan du lege med alle muligheder ! Sæt drømmen løs ... !

Alternativet til at booke selv kan være at købe en "Around the world" billet hos en af de store alliancer f.eks. Star Alliance. Disse er dog væsentlig dyrere end gør det selv. Fordelen ved disse billetter er, at du har lidt mere fleksibilitet - men den har sin pris !

Hvordan planlægger man en rejse jorden rundt. Check Lonely Planets bedste tips og tricks ud.

Byg din flybillet jorden rundt på Kiwi.com

Verden er fuld af billige flybilletter ! På Kiwi.com kan du lege med dem alle !

Vi har lavet et jorden rundt fly forslag så bringer dig igennem indisk, thai, japansk, hawaiansk og amerikansk kultur og geografi. Men verden er fuld af andre muligheder - så grib dem !

Byg din flybillet jorden rundt på Kiwi.com

Det viste eksempel er med alle mulige baggage regler. Kiwi.com kan hjælpe dig med hvilke regler der er gældende for hver flyvning. Klik på book på hvert segment og så vises baggagereglerne. Kan du rejse let - og vaske tit - så anbefaler vi et "ryanair" rejse sæt f.eks. fra AeroMax. Et sådant sæt opfylder de fleste flyselskabers krav og giver dig optil 15 kg baggage med som håndbaggage.

Skal du jorden rundt så check hvilke vaccinationer du bør få på sikkervaccination.dk.

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Tirsdag, 8. Januar 2019 11:56

Tirsdag, 22. Januar 2019 14:50 Fly er inkluderet

Frankrig i sommerferien - flyv til Nantes for 508 DKK i juli

Frankrig i sommerferien - flyv til Nantes for 508 DKK i juli

Søndag, 20. Januar 2019 8:16 Fly er inkluderet

Flybilletter til Afrikas perle Uganda i foråret kun 2245 DKK

Flybilletter til Afrikas perle Uganda i foråret kun 2245 DKK

Fredag, 18. Januar 2019 11:58 Fly er inkluderet

Flyv til New York tur/retur fra 1102 DKK i marts/april

Flyv til New York tur/retur fra 1102 DKK i marts/april

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Tirsdag, 22. Januar 2019 15:09 Fly er inkluderet Billeje er inkluderet

Fly & Drive i Skotland for 381 DKK i 5 dage i vinterferien

Fly & Drive i Skotland for 381 DKK i 5 dage i vinterferien

Golf, whisky, søuhyrer eller fantastisk natur. Skotland har det. Flyv til Edinburgh fra Hamborg og lav en 5 dages roadtrip igennem fantastiske Skotland for bare 381 DKK for flybillet og billeje i vinterferien.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.