Fredag, 12. Oktober 2018 15:31 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Klassiske Firenze i foråret fra kun 1093 DKK for lang weekend inkl. fly og centralt hotel

Klassiske Firenze i foråret fra kun 1093 DKK for lang weekend inkl. fly og centralt hotel

Træd ind i den store domkirke - doumoen, se Mediciernes paladser og slotte, besøg klostre, nyd solnedgangen over Ponte Vechio og slut dagen af med skøn italiensk mad.

Firenze kan det hele.

Kom afsted for bare 1093 DKK i foråret 2019 inkl. fly og centralt hotel.

Og har du brug for stor selvforkælelse til en god pris - så viser vi dig et super lækkert og luksuriøst 4* hotel du kan booke til spotpris.

Vejret i Firenze er behagelige 15 til 20 grader i slutningen af Marts.

Tag med på en video rundtur i Firenze - naturligvis på italiensk ...Så er det tid til at besøge - eller genbesøge Firenze ?

Flyv til Firenze med Vueling i Marts for 584 DKK

Vi har fundet direkte fly fra København tur/retur til Firenze med Iberia/Vueling f.eks. lørdag d. 16/3 til tirsdag d 19/3.

Der findes flybilletter i samme prisleje det meste af foråret. Vueling flyver på ruten tirsdag og lørdag.

Flyv til Firenze med Vueling i Marts for 584 DKK

Med Vueling må du tage optil 10kg håndbagage med i en taske med max. mål 55x40x20 cm samtidig må du medbringe en mindre taske med max. mål 35x20x20.

Bo billigt på det autentiske Hotel Dali midt i Firenze for 1007 DKK for 3 overnatninger

Du kan ikke bo mere centralt i Firenze end på Hotel Dali. Derfor er Hotel Dali et virkeligt godt tilbud. Du får 3 overnatninger i værelse med eget bad for bare 1007 DKK.

Her bliver du taget godt imod og bor på gode værelser midt i Firenze. Det er ikke den store luksus, men et godt italiensk pensionat. Rent og pænt og med masser af charme og autencitet.

Fra Hotel Dali er der 400 meter til Piazza della Signoria, 500 meter til Palazzo Vecchio, 600 meter til Sant'Ambrogio-markedet, 700 meter til Strozzi-paladset, 800 meter til San Marco-klostret og der er bare 9 minutters gang til Ponte Vecchio.

Så kan du vist ikke bo mere centralt i Firenze.

Bo billigt på det autentiske Hotel Dali midt i Firenze for 1007 DKK for 3 overnatninger

Fra lufthavnen kan du enten tage en taxa - der er en fast pris på 22 EUR eller tage bussen der koster 1,5 EUR hvis du køber billetten i lufthavnen.

Fra lifthavn til hotellet kan du evt. tage bussen. Se rejseplanen på google maps, hvor du også kan klikke videre til busselskabets hjemmeside i Firenze og se priser m.v.

Vil du have luksus til en skarp pris så bo på 4* Horto Convento for kun 1885 DKK for 3 overnatninger

Vil du have et super lækkert 4* hotel og forkæle dig selv - så prøv f.eks. Horto Convento.

Her får du et hotel der ligger lidt længere væk fra centrum i grønne og rolige omgivelser. Alligevel er du i gåafstand til de fleste seværdigheder.

Nyd den smukke have, roen og den fantastiske morgenbuffet!

Vil du have luksus til en skarp pris så bo på 4* Horto Convento for kun 1885 DKK for 3 overnatninger

Også her kan du komme med taxa til hotellet for 22 EUR fra lufthavnen.

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Fredag, 12. Oktober 2018 15:31

Made By Travolo

Tirsdag, 13. November 2018 22:36 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Oplev Bucharest for kun 620 DKK i 3 dage inkl. 3* hotel og fly

Oplev Bucharest for kun 620 DKK i 3 dage inkl. 3* hotel og fly

Besøg Rumæniens hovedstad i 3 dage for kun 620 DKK inkl. fly og 3* hotel. Du vil blive overrasket over det elegante Bucharest. Her er brede Boulevarder og arkitektur stærkt inspireret af Paris. Samtidig kan du opleve kommunismens Bucharest med Parlamentsbygningen, Kommunistpartiets hovedkvarter og Ceausescus palads. Skal du afsted for første gang eller kan du også anbefale et par dage i Bucharest ?

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.