Mandag, 3. September 2018 7:12 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

5* luksus i Dubai. 7 dage med fly og hotel for bare 3277 DKK til vinter

5* luksus i Dubai. 7 dage med fly og hotel for bare 3277 DKK til vinter

5*hoteller er lige nu på udsalg i Dubai.

Benyt dig af muligheden for at få en 5* luksus vinterferie til en god pris. Vi har fundet billige flybilletter med Norwegian og giver dig et godt bud på et verdensklasse luksushotel til lavpris i Dubai.

Kom afsted til Dubais 25 grader i januar for bare 3277 DKK.

Dubai er et sted hvor mulighederne for spændende oplevelser i din ferie er næsten uendelig.

Du kan nyde luksus hotellets spa og pool. Bade på lækre sandstrande.

Spise på fantastiske restauranter.

Stå på ski eller skøjte indendørs hele året.

Komme på jeep safari i ørkenen.

Spille golf på verdensklasse baner og meget mere ...

På mitziemee.com får du Sannes guide til Dubai. Danske Sanne bor selv i Dubai og deler ud af sine insider tips ...

Flyv til Dubai i januar 2019 for bare 1615 DKK med Norwegian

Du flyver direkte fra København til Dubai International Lufthavn med Norwegian. Vi har fundet billige flybilletter med udrejse d. 19/1 og retur d. 27/01.

Norwegian flyver på ruten hverdag og du kan finde tilsvarende billetpriser i perioden fra december 2018 til februar 2019.

Flyv til Dubai i januar 2019 for bare 1615 DKK med Norwegian

Inkluderet i Norwegians billetpris er følgende håndbagage; 1 taske: max. 55x40x23 cm, 1 lille personlig genstand: max. 25x33x20 cm , Max. kombineret vægt: 8kg.

Book dit 5* luksus ophold i Dubai for bare 3324 DKK - spar 49%

Dubai er kendt for sine fantastiske 5 * Luksushoteller. Lige nu er der udsalg på rigtigt mange 5* hoteller - så du kan vrage og vælge imellem masser af overdådige 5 *hoteller.

Vi viser dig her det 5* Avanl der kan give dig en vinterferie med verdensklasse service for bare 3324 DKK for 7 dage - du sparer lige nu 49% på listeprisen.

AVANI Deira Dubai Hotel ligger i den oprindelige, kulturelt mangfoldige del af Dubai. Det har en ideel beliggenhed i det centrale erhvervskvarter, kun 10 minutter eller 4 km fra Dubai Internationale Lufthavn og de verdensberømte guld- og krydderibasarer. Abu Baker Metrostation ligger lige ved døren, og hotellet er det perfekte udgangspunkt for at udforske de pulserende, snoede gader i Deira og det historiske Creek-område, hvor man kan tage en tur med en lokal Abra-vandtaxi. Der tilbydes gratis WiFi overalt på ejendommen.

De moderne indrettede værelser på AVANI Deira Dubai Hotel har naturligt dagslys, fladskærms-tv, iPod-dockingstation og værdiboks samt te- og kaffefaciliteter. Suiterne har en opholdsstue og gratis adgang til Executive Lounge og omfatter desuden lufthavnstransport.

Restauranten, som har åbent hele dagen, serverer morgenbuffet hver morgen. Man kan også nyde et lækkert måltid og slappe af i Spectators.

Gæsterne har adgang til det topmoderne fitnesscenter på AVANI, som også har en swimmingpoolen på tagetagen, der er åben året rundt.

Hotellet ligger i den livlige bydel, Deira, i Dubai. Dubai Internationale Lufthavn, Dubai Creek og basarerne ligger alle mindre end 10 minutters kørsel derfra. Dubai World Trade Center og Dubai Mall ligger ca. 20 minutters kørsel derfra.

Hotellet tilbyder gratis transport til butikscentrene Dubai Outlet og Al Ghurair. Man kan også besøge Mirdiff City Centre og Deira City Centre.

Book dit 5* luksus ophold i Dubai for bare 3324 DKK - spar 49%

Morgenmad er ikke inkluderet i prisen, men du kan for bare 600 DKK få morgenmad for 2 i 7 dage på hotellets fantastiske morgenbuffet - det er under 50 DKK per person per dag!

En taxa fra lufthavnen til Avani koster ca. 25 AED (ca. 45 DKK). Husk kun at tage de officielle taxaer - de er beigefarvede !

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Mandag, 3. September 2018 7:12

Tirsdag, 20. November 2018 11:51 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Prisfald 400 DKK! 7 dage på Kap Verde kun 1305 DKK inkl. fly og egen lejlighed på øen Sal

Prisfald 400 DKK! 7 dage på Kap Verde kun 1305 DKK inkl. fly og egen lejlighed på øen Sal

Mandag, 19. November 2018 13:53 Fly er inkluderet

Flybillet til Gran Canaria KUN 299 DKK i november/december

Flybillet til Gran Canaria KUN 299 DKK i november/december

Mandag, 19. November 2018 13:12 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Forlænget weekend i Sevilla på historisk 4* hotel kun 885 DKK inkl. flybillet

Forlænget weekend i Sevilla på historisk 4* hotel kun 885 DKK inkl. flybillet

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Tirsdag, 20. November 2018 11:24 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

3 dage på luksus hotel i den gamle by i Krakow for kun 548 DKK i januar

3 dage på luksus hotel i den gamle by i Krakow for kun 548 DKK i januar

Start det nye år med en dejlig forlænget weekend til Krakow. Bo på det super lækre 4 1/2* Avena Boutique Hotel midt i den gamle by og tæt på alt! Du får fly og hotel til uhørt lavpris lige nu. Kom afsted for kun 548 DKK.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.