Lørdag, 15. Juni 2019 14:01 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Weekend i Budapest i august kun 774 DKK inkl. fly og fabelagtigt 4* hotel

Weekend i Budapest i august kun 774 DKK inkl. fly og fabelagtigt 4* hotel

Tag afsted til Budapest i august. Tag en sejltur på Donau, besøg badene på Hotel Gellert eller Szechenyi og oplev Budapest smukke arkitektur i form af Parlamentsbygningen, slottet Varhegy eller bastionen Halászbástya.

Budapest er med sin brede boulevarder, parker og Donau floden der flyder igennem byen også skøn om vinteren. Spadser over kæde broen, besøg det gamle kongeslot og drik kaffe på en af Budapests mange cafeer. Og husk at tage badetøj med og besøg spaen på det legendariske Hotel Gellert eller Szechenyi badene. En fantastisk oplevelse uanset vejret !

3 dage for bare 774 DKK inkl. fly og fabelagtigt 4* boutique hotel - eller bo på Donau på 4* hotelskib.

Euroman har været på besøg i Budapest. De har også været ude at bade - og spist billigt på Michelin restaurant. Læs mere om de 8 ting du må opleve i Budapest.

Tripadvisor er altid god for et godt råd når det gælder seværdigheder og spisesteder. Det gælder også i Budapest.

Flyv til Budapest i august for 262 DKK

Vi har fundet billige weekend flybiletter fra Malmø til Budapest i August.

Flyv for bare 262 DKK med Wizz Air d. 23/8 til 25/8.

Wizz Air flyver på ruten mandag, onsdag, fredag og søndag.

Klik dig videre fra Momondo for at se alle muligheder og booke.
 

Flyv til Budapest i august for 262 DKK

Flyver du med Wizz Air er en taske med målene 40x30x20 inkluderet i billetprisen. Du kan for ca. 55 DKK per vej tilkøbe 10 kg bagage i størrelsen 55x40x23cm - enten som indchecket bagage eller som priority (så må du tage det med i kabinen).

På Malmø lufthavns hjemmeside kan du finde mere information om hvordan du nemmest kommer frem til lufthavnen. Fra København er der ca. 37 km over Øresundsbroen. Med Bropas koster en tur hver vej 164 DKK. Parkering med forudbestilling koster fra 210 DKK for 4 dage. Med bus kan du f.eks. bruge Neptunbus fra Københavns hovedbanegaard til 108 DKK hver vej.

Bo i på fantastisk bedømt 4* boutique hotel for bare 1024 DKK for 2 overnatninger

På Serenity Boutique Budapest får du fantastisk smukke værelser og rigtig god service til en rigtig god pris.

Serenity Boutique Budapest ligger under 200 meter fra Terrorens Hus og 1,4 km fra Statsoperaen i Budapest. Der tilbydes indkvartering med gratis WiFi og fladskærms-tv.

Der er desuden eget fuldt udstyret badeværelse med bruser og gratis toiletartikler.

Stefanskirken ligger 1,4 km fra dette Bed and Breakfast, og Heltenes Plads ligger 1,7 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Budapest Ferenc Liszt Internationale Lufthavn, 22 km fra Serenity Boutique Budapest, og ejendommen tilbyder lufthavnstransport mod tillægsgebyr.

Klik dig videre fra Momondo for at se fabelagtige anmeldelser, billeder og booke.
 

Bo i på fantastisk bedømt 4* boutique hotel for bare 1024 DKK for 2 overnatninger

Fra lufthavnen til hotellet er bedste og billigste transport lufthavnsbussen 100E - det tager ca 45 minutter og koster 900 HUF - ca. 21 DKK.

Du kan også købe et 3 dags kort til fri kørsel i Budapest med offentlige transportmidler. Det koster ca. 100 DKK. Det kan ikke bruges på 100E, men på f.eks. 200E der også kører fra lufthavnen til centrum. På BKK's hjemmeside kan du læse mere om offentlig transport I Budapest og hvor du kan købe dine billetter i lufthavnen

Bo på 4* hotelbåd på Donau for kun 1080 DKK for 2 overnatninger

Bo på Donau i Budapest til en rigtig god pris. Lige nu sparer du 19% på normalprisen!

OnRiver Hotels - MS Cézanne, som er et skibshotel på bredden af ​​Donau på Buda-siden, byder på en solterrasse og udsigt til floden. Den ungarske parlamentbygning ligger 1,5 km derfra. Der er gratis wi-fi.

Samtlige værelser har aircondition og fladskærms-tv med satellitkanaler. Der er eget badeværelse med bruser og gratis toiletartikler.

Gæsterne kan nyde morgenbuffeten i restauranten Pearl med panoramaudsigt eller en drink i hotelloungen Panorama. Endvidere er der en skyggefuld møbleret solterrasse.

Der er adskillige restauranter, barer og butikker i nærheden.

Matthias Kirke ligger 1,3 km fra OnRiver Hotels - MS Cézanne, og der er 1,5 km til kædebroen. Den nærmeste lufthavn, Budapest Liszt Ferenc Lufthavn, ligger 19 km fra OnRiver Hotels - MS Cézanne.

Klik dig videre fra Momonmdo for at læse de fremragende anmeldelser, se billeder og booke.
 

Bo på 4* hotelbåd på Donau for kun 1080 DKK for 2 overnatninger

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Lørdag, 15. Juni 2019 14:01

Torsdag, 20. Juni 2019 12:50 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Weekend i Helsinki i sommerferien kun 1044 DKK inkl. flybillet og 4* hotel

Weekend i Helsinki i sommerferien kun 1044 DKK inkl. flybillet og 4* hotel

Onsdag, 19. Juni 2019 11:29 Fly er inkluderet

Flyv til Wien for bare 270 DKK t/r i sommerferien

Flyv til Wien for bare 270 DKK t/r i sommerferien

Tirsdag, 18. Juni 2019 7:28 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Togrejse er inkluderet

5 dage i Litauen i august kun 950 DKK inkl. fly, tog og 4* hotel

5 dage i Litauen i august kun 950 DKK inkl. fly, tog og 4* hotel

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Torsdag, 20. Juni 2019 12:50 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Weekend i Helsinki i sommerferien kun 1044 DKK inkl. flybillet og 4* hotel

Weekend i Helsinki i sommerferien kun 1044 DKK inkl. flybillet og 4* hotel

Weekend i Helsinki for kun 1044 DKK i sommerferien. Tag til Helsinki og oplev den Finske hovedstad. Kunst og designmuseer, smukke kirker, udflugt til den finske skærgård, et besøg på det finske frilufts eller naturmuseum, eller shopping - mulighederne er mange ! Flybillet og ophold på 4* hotel i en weekend for kun 1044 DKK. Skal du til verdens designhovedstad ?

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.