Søndag, 3. Marts 2019 16:06 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Togrejse er inkluderet

Sommerferie i Ungarn! 4 dage i Budapest og 3 dage ved Balaton søen inkl. fly, hoteller og tog kun 1535 DKK

Sommerferie i Ungarn! 4 dage i Budapest og 3 dage ved Balaton søen inkl. fly, hoteller og tog kun 1535 DKK

Tag på en anderledes sommerferie.

Kombiner fantastiske Budapest med den smukke Balatonsø.

Ungarns klima er skønt om sommeren med +25 grader.

Perfekt til de udendørs bade i Budapest og afslapning, vinsmagning og cykel/vandreture ved Balatonsøens bredder.

For kun 1535 DKK får du fly, hoteller og togtransport i 7 dage.

Skal du prøve noget nyt ?

Budapest om sommeren er badeferie

Budapest om sommeren er badeferie

Når man er på ferie i Budapest om sommeren så er man næsten på badeferie.

De fantastiske inden og udendørsbade på Hotel Gellert er både dejligt svalende og fantastisk smukke.

Det fantastisk at slappe af der når man har brugt nogle timer på at trave Budapest tydndt og se alle de andre seværdigheder.

Det gode ved Budapest er, at du kan besøge et nyt bad hver dag. Prøv f.eks. også Szechenyi og Rudasbadene.

Budapest har rigtigt mange smukke og spændende seværdigheder. besøg bl.a. Parlamentet, Fiskerbastionen, St. Stefans Basilika, det gamle kongepalads i Buda, gå over kædebroen, bestig slotsbjerget og tag på en dejlig sejltur på Donau.

I Budapest skal man ikke gå langt for at finde en cafe - heldigvis. Du slipper nok heller ikke for at skulle smage den lokale gullasch f.eks. på Budapest Bistro. I det ungarnske køkken må du prøve den ungarnske pizza Làngos, den lækre cremede kage med rom og valnødder Somlói Galuska og søndagsretten Pörkölt/ Paprikás.

På tripadvisor.dk kan du læse andre rejsendes gode råd og anbefalinger til seværdigheder og spisesteder i Budapest.

Balaton søen er afslapning, smukke cykel/vandreture og vin produktion

Balaton søen er afslapning, smukke cykel/vandreture og vin produktion

Populært kalder man Balatonsøen for det Ungarnske hav.

Balatonsøen er et populært feriested ikke mindst for Ungarerne selv.

Omkring Balatonsøen er der naturligvis masser af muligheder for at bade og dase, men rundt om søen finder man også masser af vandre og cykelruter, smukke små byer og kirker og på skråningerne bag søen dyrkes der vin.

Så lej en cykel og følg den sydlige bred, tag færgen over til den nordlige bred ved Szartzod og besøg smukke Tihany og den lokale kirke.

Fra Siofok kan du også tage toget videre mod Hevic og de varme kilder og evt. fortsætte til Badacsony på nordkysten, hvor der er en del lokale vinproducenter og mulighed for at smage på vinen.

Læs mere om spisesteder, seværdigheder og de bedste strande omkring Balaton på tripadvisor.

Flyv til Budapest i sommerferien for bare 342 DKK

Du kan flyve direkte fra København til Budapest for bare 342 DKK i sommerferien. Vi har f.eks. fundet billetter til denne pris med udrejse d. 5/7 og hjemrejse 12/7 med Ryanair. Ryanair flyver på ruten alle dage - så der er mulighed for at gøre ferien kortere eller længere som du ønsker det. Du kan finde flere afgange i Juli i samme prisniveau. Klik dig videre fra Momondo og se alle muligheder og detaljerede bagagepriser.

Flyv til Budapest i sommerferien for bare 342 DKK

Med Ryanair kan du have kun have en lille taske (40x20x25cm) med i den normale billetpris. Ved køb af priority boarding for 96 DKK kan du medbringe yderligere 10 kg i en lidt større taske (55x40x20cm)

Lufthavnsbus 100 E koster ca. 20 DKK hver vej. En 72 timers billet til al offentlig transport i Budapest koster ca. 100 DKK. Begge kan købes i lufthavnen. Det tager ca. 50 minutter fra lufthavnen til hotellet.

Bo centralt i egen lejlighed i Budapest for 1218 DKK for 4 overnatninger

Udbuddet af overnatning i Budapest er enormt. Det svære er, at finde overnatning forholdsvis centralt. Vi har fundet en god lille lejlighed i et sikkert kvarter i gå afstand til det meste.

Perczel Studio ligger i Budapest og tilbyder indkvartering med egen forplejning samt gratis WiFi overalt. Metrostationen Kossuth Tér ligger 500 meter derfra, og Parlamentet ligger 600 meter derfra.

Denne lejlighed har sovesofa, opholdsområde, veludstyret køkken med spiseplads, fladskærms-tv med kabelkanaler samt eget badeværelse med brusebad og hårtørrer.

Der ligger mange restauranter og barer på Gozsdu Court, under 1 km fra Perczel Studio.

Statsoperaen og St. Stefanskirken ligger 500 meter derfra. Kædebroen ligger under 1 km derfra, og Buda Slot ligger 1,6 km derfra. Gellért-badet ligger under 2,9 km derfra, og Budapest Liszt Ferenc Lufthavn ligger 18 km derfra.

Bo centralt i egen lejlighed i Budapest for 1218 DKK for 4 overnatninger

Fra Budapest til Siofok er det nemmest, at tage toget. Der er timedrift på ruten så du finder nemt en afgang der passer dig. Togbilletten koster ca. 60 DKK. På Rome2Rio får du nemt overblik over mulighederne.

Bo ved Balatonsøen i skøn B&B for 927 DKK for 3 nætter

Der er så utroligt mange muligheder for at overnatte ved Balatonsøen. Vi har fundet et godt lille bed and breakfast centralt ved balatonsøen i Siofok. Oleander B&B har fabelagtige anmeldelser. Her er ikke den vilde luksus, men rigtigt gode værter, en hyggelig stemning, god lokal mad og en super god placering, med nem adgang til offentlig transport og den lille færge i Szantod.

Oleander B&B ligger i Siófok, 300 meter fra Balatonsøen, og tilbyder gratis WiFi, terrasse samt restaurant med bar. Der er gratis parkeringspladser på stedet, og der ligger en togstation 300 meter derfra.

Værelserne på Oleander har satellit-tv og fælles badeværelse. Der serveres morgenmad dagligt, og aftensmaden kan nydes i hotellets restaurant. Den nærmeste købmand ligger 50 meter derfra.

Flere vandre- og cykelstier starter lige ved ejendommen. Galerius Varme Kilder ligger 4 km derfra, og både  Budapest lufthavn kan nås med offentlig transport på under 3 timer.

Bo ved Balatonsøen i skøn B&B for 927 DKK for 3 nætter

Fra Siofok til Budapest lufthavn kommer du nemt via tog, metro og bus. På Rome2Rio finder du nemt den afgang der passer dig bedst. Det koster ca. 60 DKK per person.

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Søndag, 3. Marts 2019 16:06

Mandag, 25. Marts 2019 16:10 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Billeje er inkluderet

Sommerferien i Poznan i 7 dage kun 1129 DKK inkl fly, hotel og billeje

Sommerferien i Poznan i 7 dage kun 1129 DKK inkl fly, hotel og billeje

Søndag, 24. Marts 2019 15:45 Fly er inkluderet

Flyv til Wien for bare 403 DKK i sommerferien

Flyv til Wien for bare 403 DKK i sommerferien

Søndag, 24. Marts 2019 14:36 Fly er inkluderet

Frankrig i sommerferien - flyv til Nantes for 447 DKK i juli

Frankrig i sommerferien - flyv til Nantes for 447 DKK i juli

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Tirsdag, 26. Marts 2019 15:06 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Last Minute! 7 dage på Madeira på godt 3* hotel  inkl. fly kun 1194 DKK

Last Minute! 7 dage på Madeira på godt 3* hotel inkl. fly kun 1194 DKK

Nyd foråret på blomsterøen Madeira. Bo i smukke Ribeira ved bjergene og Atlanterhavet på godt 3* hotel til en god pris. Flyv direkte fra København. Lige nu kan du komme afsted for 1194 DKK.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.