Dette tilbud er desværre udløbet

Se andre populære billige rejser lige nu

Søndag, 2. December 2018 7:23 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Berlin i vinterferien. 4 dage på 3 1/2* hotel nær Kurfürstendamm kun 923 DKK

Berlin i vinterferien. 4 dage på 3 1/2* hotel nær Kurfürstendamm kun 923 DKK

Brug nogle dage i vinterferien i skønne Berlin.

Her er fantastiske museer, gode spisesteder og shopping muligheder til at tilfredsstille de fleste.

Lige nu kan du booke din vinterferie til en super god pris for 4 dage i Tysklands hovedstad - kun 923 DKK

Som altid er tripadvisor klar til at hjælpe dig med gode råd til Spisesteder og seværdigheder - også i Berlin.

Book din vinterferie i Berlin hos TripX for kun 923 DKK

Vi har fundet dette gode tilbud hos TripX. Du flyver til Berlin fra Billund d. 10/2 og hjem igen 14/2 og bor på det centralt placerede 3 1/2* hotel Luetzow i 4 dage for bare 923 DKK.

Fantastisk placering! Det tager cirka 15 minutter at gå til butiksgaden Kurfürstendamm, og det berømte stormagasin KaDeWe ligger 700 meter væk. Hotel Lützow tilbyder en central indkvartering i Berlin tæt på Cafe am Neuen See og Reichstag. Dette hotel er beliggende nær Brandenburger Tor og Checkpoint Charlie Museum.

Føl dig hjemme i et af de 72 værelser med tekøkken med køleskab og komfur. Med gratis wi-fi holder du dig opdateret og med fladskærms-tv med satellitkanaler får du al den underholdning, du kunne ønske dig. Værelserne har telefon, pengeskab og skrivebord.

Morgenmad serveres dagligt mod et gebyr.

Book din vinterferie i Berlin hos TripX for kun 923 DKK

Lille håndbagage á 10 kg (40x25x20 cm) indgår. Med Priority Boarding kan du for 96 DKK tage 1 ekstra håndbagage á 10kg (55x40x23 cm) med ombord, samt du har prioriteret ombordstigning i gate

Det tager cirka en time at komme fra Schönefeld til hotellet. På Google Maps kan du nemt se den aktuelle rejseplan. Og selvom du skal rejse tidligt - så kan du også komme fra hotellet til lufthavnen med offentlig transport.

Der findes masser af måder at komme nemt og billigt rundt i Berlin. Med U-bahn, S-bahn og busruter går det nemt. Se dine muligheder som turist på den officielle hjemmeside og kombiner med gode rabatter på seværdigheder. Alternativet er at købe en dagsbillet - den koster 7 EUR og giver dig fri transport samme dag som den er købt.

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Søndag, 2. December 2018 7:23

Made By Travolo

Lørdag, 20. April 2019 12:57 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Billeje er inkluderet

Fantastiske slotte, skøn vin og bilmuseer. Tag til Baden-Württemberg på lang weekend på 4* hotel for kun 1133 DKK inkl. fly og lejebil.

Fantastiske slotte, skøn vin og bilmuseer. Tag til Baden-Württemberg på lang weekend på 4* hotel for kun 1133 DKK inkl. fly og lejebil.

Besøg Stuttgart og Baden-Württemberg. Oplev 2 af Tysklands mest fantastiske slotte, bilmuseer i verdensklasse og smag den lokale vin. På en lang weekend omkring Stuttgart kan du opleve det hele. For kun 1133 DKK får du 4* hotel, lejebil og flybillet til nye oplevelser.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.