Dette tilbud er desværre udløbet

Se andre populære billige rejser lige nu

Torsdag, 11. Oktober 2018 14:53 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Skal du til Bali til i november/december ? Få 12 dages ferie på gudernes ø med hotel og fly for 3292 DKK

Skal du til Bali til i november/december ? Få 12 dages ferie på gudernes ø med hotel og fly for 3292 DKK

Om du er til surf, strand, vand, natur, kultur, mad, golf eller buddhistisk fordybelse - ja så har Bali alt.

Fra Kutas strande over Ubuds kultur, Mount Agungs natur og til fredfyldte Tanah Lot - Bali er et besøg værd.

Og nu kan du komme til Gudernes ø - Bali - til en helt fantastisk pris. Flyv fra Billund med KLM/Xiamen AIrlines i November til Denpasar på Bali. Lige nu kan du booke din flybillet til paradis for bare 2975 DKK. Det er 30% under den næstbilligste sammenlignelige billet i perioden.

Vi har samtidigt fundet et billigt hotel i Kuta - da du lander sent i Denpasar - og et dejligt guest house med fantastiske reviews i Ubud til de næste 10 dage.

Ubud er skønne markeder

Ubud er skønne markeder

Ubud er mest for dem der ønsker kultur og ro. Her finder du smukke templer og de skønneste markeder. Her kan du købe alt i Balinesisk kunsthåndværk. De smukkeste stoffer, træarbejder eller hvad med at finde malerier - de kan nemt rulles sammen og tages med hjem i flyveren.

Og vil du lære om den balinesiske mad kultur - så tag på kokkeskole hvor du er med til at købe ind og lave dejlige retter fra det balinesiske køkken.

... og fantastisk natur

... og fantastisk natur

Ubud ligger lige midt i Balis højland. Omkranset af jungle og risterrasser og ikke langt fra udflugter til Balis vulkaner.

Her er smukt og grønt i den balinesiske natur - så tag vandreskoene på og kom helt tæt på.

Er du mere til vand og strand så tag et kig på de tusindvis af andre muligheder der er for at få et fantastisk sted at bo på Bali. Du følger bare linket til booking.com og søger efter lige det der passer dig.

Vil du lidt væk fra Kuta, Nusa Dusa og de mere turistede dele på Bali - så tag et kig på Amed på østkysten eller kysstrækningerne øst og vest for Lovina.

Få andre rejsendes bedste tips til spisesteder, seværdigheder og aktiviteter i Ubud og resten af Bali. Kig indenfor hos tripadvisor ...

Se det store udvalg af udflugter og aktiviteter i Ubud hos Viator. Bestig vulkaner, tag til Tanah Lot, lær at lave balinesis mad ... kig forbi og se de mange muligheder.

Book din flybillet med KLM/Xiamen Airlines for bare 2975 DKK

Vi har fundet denne gode priser med KLM og deres partner Xiamen Airlines fra København til Denpasar med udrejse den 28/11 og hjemrejse 11/12. Det er en af de sidste billige billetter med Xiamen Airlines til Bali i 2018.

Book din flybillet med KLM/Xiamen Airlines for bare 2975 DKK

Der er naturligvis 23 kg indchecket baggage med - hvor skulle du ellers gøre af alt det du køber på Bali ?

På udtur og hjemtur er der et længere ophold i Xiamen. Xiamen er en såkaldt 72 timers visa fri zone. Så du kan besøge denne kinesiske storby i de timer som der er imellem flyene. Alternativt kan du få et hotelværelse frit fra Xiamen Airlines stillet til rådighed - eller måske begge dele !.

Hvad med at tilbringe dagen i Zeng Cuo An Village som ligger lige ved stranden og hvor du kan spise alt i seafood. Eller tag en tur ud til den bil fri ø Gulangyu Island.

Få gratis hotel i Xiamen. Da din transfer varer mere end 6 timer kan du få et hotelværelse - helt gratis. Så er du frisk til resten af din flyvetur.

Visa frit besøg i Xiamen. Læs om hvordan det foregår og hvad "72 hour visa-free transit" er for noget.

Du kan også få tilbudt billetter til Xiamens "Hop-on-hop-off" bus, der tager dig rundt på hele Xiamen øen. Har du et langt ophold, så vælg hotel og køb busbilletten - den koster 60 RMB ca. 55 DKK per person.

Book en hurtig overnatning i Kuta for 118 DKK

Som sagt ankommer du sent til Denpasar. Så tag en hurtig overnatning på Grandmas som ligger tæt på lufthavnen. Du får en god seng og kan købe en morgenmad næste dag - inden du rejser videre til Ubud.

Book en hurtig overnatning i Kuta for 118 DKK

Book 10 dage i skønne Ubud for 517 DKK

Ubud er et fantastisk sted med ro, kultur og skøn natur. Vi har fundet dette skønne guest house lidt udenfor Ubud. Her bor du et par kilometer fra Ubuds marked, palads og abeskoven.

Dette guesthouse får rigtigt gode anmeldelser og har på Booking.com fået vurderingen 9.2/10 - enestående.

Book 10 dage i skønne Ubud for 517 DKK

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Torsdag, 11. Oktober 2018 14:53

Tirsdag, 20. November 2018 11:51 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Prisfald 400 DKK! 7 dage på Kap Verde kun 1305 DKK inkl. fly og egen lejlighed på øen Sal

Prisfald 400 DKK! 7 dage på Kap Verde kun 1305 DKK inkl. fly og egen lejlighed på øen Sal

Mandag, 19. November 2018 13:53 Fly er inkluderet

Flybillet til Gran Canaria KUN 299 DKK i november/december

Flybillet til Gran Canaria KUN 299 DKK i november/december

Søndag, 18. November 2018 16:24 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

14 dage på Mauritius i december fra 2549 DKK inkl. hotel og flybillet

14 dage på Mauritius i december fra 2549 DKK inkl. hotel og flybillet

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Tirsdag, 20. November 2018 11:24 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

3 dage på luksus hotel i den gamle by i Krakow for kun 548 DKK i januar

3 dage på luksus hotel i den gamle by i Krakow for kun 548 DKK i januar

Start det nye år med en dejlig forlænget weekend til Krakow. Bo på det super lækre 4 1/2* Avena Boutique Hotel midt i den gamle by og tæt på alt! Du får fly og hotel til uhørt lavpris lige nu. Kom afsted for kun 548 DKK.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.