Dette tilbud er desværre udløbet

Se andre populære billige rejser lige nu

Onsdag, 5. December 2018 7:18 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Eksotisk ferie til lavpris! Få 8 dages ferie på gudernes ø - Bali -  med hotel og fly for 3382 DKK

Eksotisk ferie til lavpris! Få 8 dages ferie på gudernes ø - Bali - med hotel og fly for 3382 DKK

Om du er til surf, strand, vand, natur, kultur, mad, golf eller buddhistisk fordybelse - ja så har Bali alt.

Fra Nusa Duas strande over Ubuds kultur, Mount Agungs natur og til fredfyldte Tanah Lot - Bali er et besøg værd.

Og nu kan du komme til Gudernes ø - Bali - til en helt fantastisk pris. Flyv fra København, Billund eller Aalborg med KLM/Xiamen AIrlines i februar/marts til Denpasar på Bali. Lige nu kan du booke din flybillet til paradis for bare 2880 DKK. Det er 30% under den næstbilligste sammenlignelige billet i perioden.

Vi har samtidigt fundet et fremragende lille sted i Benoa i 4 dage og et autentisk og centralt guest house med enestående reviews i Ubud til de næste 3 dage.

Som bonus får de 2 dage i den Kinesiske by Xiamen. Oplev en Kinesisk storby - du får gratis 2 hotelovernatninger og tid til sightseeing.

Nusa Duas skønne strande

Nusa Duas skønne strande

De skønneste strande på Syd Bali ligger ved Nusa Dua. Området med de vildeste luksushoteller har heldigvis fri adgang til de smukke strande. Tag selv noget at ligge på med, eller lej en solstol. Vil du prøve luksuslivet så køb en drink i en af de mange strandbarer - det er trods alt lidt billigere end at bo der.

Ubud er skønne markeder

Ubud er skønne markeder

Ubud er mest for dem der ønsker kultur og ro. Her finder du smukke templer og de skønneste markeder. Her kan du købe alt i Balinesisk kunsthåndværk. De smukkeste stoffer, træarbejder eller hvad med at finde malerier - de kan nemt rulles sammen og tages med hjem i flyveren.

Og vil du lære om den balinesiske mad kultur - så tag på kokkeskole hvor du er med til at købe ind og lave dejlige retter fra det balinesiske køkken.

... og fantastisk natur

... og fantastisk natur

Ubud ligger lige midt i Balis højland. Omkranset af jungle og risterrasser og ikke langt fra udflugter til Balis vulkaner.

Her er smukt og grønt i den balinesiske natur - så tag vandreskoene på og kom helt tæt på.

Vil du lidt væk fra Kuta, Nusa Dusa og de mere turistede dele på Bali - så tag et kig på Amed på østkysten eller kysstrækningerne øst og vest for Lovina.

Få andre rejsendes bedste tips til spisesteder, seværdigheder og aktiviteter i Ubud og resten af Bali. Kig indenfor hos tripadvisor ...

Se det store udvalg af udflugter og aktiviteter i Ubud hos Viator. Bestig vulkaner, tag til Tanah Lot, lær at lave balinesis mad ... kig forbi og se de mange muligheder.

Book din flybillet med KLM/Xiamen Airlines for bare 2880 DKK

Vi har fundet denne gode priser med KLM og deres partner Xiamen Airlines fra København til Denpasar med udrejse den 20/2 og hjemrejse 1/3.

Du kan finde flere rejser i dette prisleje fra København, Aalborg og Billund i februar og april 2019.

Book din flybillet med KLM/Xiamen Airlines for bare 2880 DKK

Der er naturligvis 23 kg indchecket baggage med - hvor skulle du ellers gøre af alt det du køber på Bali ?

På udtur og hjemtur er der et længere ophold i Xiamen. Xiamen er en såkaldt 24/72 timers visa fri zone. Så du kan besøge denne kinesiske storby i de timer som der er imellem flyene. Alternativt kan du få et hotelværelse frit fra Xiamen Airlines stillet til rådighed - eller måske begge dele !.

Hvad med at tilbringe dagen i Zeng Cuo An Village som ligger lige ved stranden og hvor du kan spise alt i seafood. Eller tag en tur ud til den bil fri ø Gulangyu Island.

Få gratis hotel i Xiamen. Da din transfer varer mere end 6 timer kan du få et hotelværelse - helt gratis. Så er du frisk til resten af din flyvetur.

Visa frit besøg i Xiamen. Læs om hvordan det foregår og hvad "24 hours direct transit" er for noget.

Du kan også få tilbudt billetter til Xiamens "Hop-on-hop-off" bus, der tager dig rundt på hele Xiamen øen. Har du et langt ophold, så vælg hotel og køb busbilletten - den koster 60 RMB ca. 55 DKK per person.

Start med 4 dage i Benoa på det fremragende Puri Clinton for kun 520 DKK

Start ud med nogle dage ikke langt fra de fantastiske strande i Nusa Dua. Vi har fundet denne lille perle i Benoa. Her får du det fredeligste lille sted med fantastisk personale. Stedet er også fantastisk til bare at tage en slapper dag ved den lille pool.

Du har nærmeste strand indenfor 10 minutters gang og gratis bus (Bali Connection Shuttle) nogle få minutters gang fra hotellet direkte til de bedste strande i Nusa Dua.

Start med 4 dage i Benoa på det fremragende Puri Clinton for kun 520 DKK

Det koster ca. 60 DKK med en Grab/Blue taxa til hotellet fra lufthavnen. Download Grab eller Blue Taxi app'en inden du kommer tilBali og book din Taxa ved ankomst - så undgår du det totale taxa kaos ved ankomsthallen. Læs omhyggeligt hvor din taxa chauffør møder dig i lufthavnen så du kan gå direkte derhen.

Book 3 dage i skønne Ubud på det enestående Oes House for 485 DKK

Ubud er et fantastisk sted med ro, kultur og skøn natur. Vi har fundet dette skønne guest house lige midt i Ubud. Her bor du nogle hundrede meter fra Ubuds marked, palads og abeskoven.

Oes House er et enstående sted. Her bor du midt i en typisk samling af huse som tilhører en familie. Du får et enestående indblik i det daglige liv og de aller sødeste og hjælpsomme værter. En fætter i familien kan også køre dig på ture til meget rimelige priser og her er du også i godt selskab!

Book 3 dage i skønne Ubud på det enestående Oes House for 485 DKK

Tag en Grab taxa til Ubud - det koster ca. 150 DKK. På Oes kan de nemt finde en god og billig transport tilbage til lufthavnen - bare spørg!

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Onsdag, 5. December 2018 7:18

Torsdag, 20. Juni 2019 13:54 Fly er inkluderet

Flyv til Singapore i efteråret for kun 3116 DKK t/r inkl. bagage og mad ombord

Flyv til Singapore i efteråret for kun 3116 DKK t/r inkl. bagage og mad ombord

Tirsdag, 18. Juni 2019 5:01 Fly er inkluderet

Flyv til New York tur/retur fra 1125 DKK i efteråret

Flyv til New York tur/retur fra 1125 DKK i efteråret

Søndag, 16. Juni 2019 13:19 Fly er inkluderet Billeje er inkluderet

Los Angeles i Ford Mustang Convertible ! Fra 3071 DKK. Udlev drømmen i efteråret - Fly and Drive i 6 dage !

Los Angeles i Ford Mustang Convertible ! Fra 3071 DKK. Udlev drømmen i efteråret - Fly and Drive i 6 dage !

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Torsdag, 20. Juni 2019 12:50 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Weekend i Helsinki i sommerferien kun 1044 DKK inkl. flybillet og 4* hotel

Weekend i Helsinki i sommerferien kun 1044 DKK inkl. flybillet og 4* hotel

Weekend i Helsinki for kun 1044 DKK i sommerferien. Tag til Helsinki og oplev den Finske hovedstad. Kunst og designmuseer, smukke kirker, udflugt til den finske skærgård, et besøg på det finske frilufts eller naturmuseum, eller shopping - mulighederne er mange ! Flybillet og ophold på 4* hotel i en weekend for kun 1044 DKK. Skal du til verdens designhovedstad ?

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.