Dette tilbud er desværre udløbet

Se andre populære billige rejser lige nu

Mandag, 16. September 2019 20:51 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Eksotisk ferie til lavpris! Få 14 dages ferie på gudernes ø - Bali -  med hotel og fly for 3469 DKK

Eksotisk ferie til lavpris! Få 14 dages ferie på gudernes ø - Bali - med hotel og fly for 3469 DKK

Om du er til surf, strand, vand, natur, kultur, mad, golf eller buddhistisk fordybelse - ja så har Bali alt.

Fra Nusa Duas strande over Ubuds kultur, Mount Agungs natur og til fredfyldte Tanah Lot - Bali er et besøg værd.

Og nu kan du komme til Gudernes ø - Bali - til en helt fantastisk pris. Flyv fra København, Billund eller Aalborg med KLM/Air France i maj/juni til Denpasar på Bali. Lige nu kan du booke din flybillet til paradis for bare 2707 DKK. Det er 30% under den næstbilligste sammenlignelige billet i perioden.

Vi har samtidigt fundet et fremragende lille sted i Benoa i 7 dage og et autentisk og centralt guest house med enestående reviews i Ubud til de næste 7 dage.

Og booker du selv - så kan du komme afsted for 3469 DKK i 14 dage !
 

Nusa Duas skønne strande

Nusa Duas skønne strande

De skønneste strande på Syd Bali ligger ved Nusa Dua. Området med de vildeste luksushoteller har heldigvis fri adgang til de smukke strande. Tag selv noget at ligge på med, eller lej en solstol. Vil du prøve luksuslivet så køb en drink i en af de mange strandbarer - det er trods alt lidt billigere end at bo der.

Ubud er skønne markeder

Ubud er skønne markeder

Ubud er mest for dem der ønsker kultur og ro. Her finder du smukke templer og de skønneste markeder. Her kan du købe alt i Balinesisk kunsthåndværk. De smukkeste stoffer, træarbejder eller hvad med at finde malerier - de kan nemt rulles sammen og tages med hjem i flyveren.

Og vil du lære om den balinesiske mad kultur - så tag på kokkeskole hvor du er med til at købe ind og lave dejlige retter fra det balinesiske køkken.

... og fantastisk natur

... og fantastisk natur

Ubud ligger lige midt i Balis højland. Omkranset af jungle og risterrasser og ikke langt fra udflugter til Balis vulkaner.

Her er smukt og grønt i den balinesiske natur - så tag vandreskoene på og kom helt tæt på.

Vil du lidt væk fra Kuta, Nusa Dusa og de mere turistede dele på Bali - så tag et kig på Amed på østkysten eller kysstrækningerne øst og vest for Lovina.

Få andre rejsendes bedste tips til spisesteder, seværdigheder og aktiviteter i Ubud og resten af Bali. Kig indenfor hos tripadvisor ...

Se det store udvalg af udflugter og aktiviteter i Ubud hos Viator. Bestig vulkaner, tag til Tanah Lot, lær at lave balinesis mad ... kig forbi og se de mange muligheder.

Book din flybillet med KLM/Air France for bare 2707 DKK

Vi har fundet rigtigt gode priser med KLM/Air France fra Billund, Aalborg og København med udrejse i maj og hjemrejse i juni.

Flyv f.eks. fra Billund d. 26/5 til 9/6 for bare 2707 DKK

Du kan finde flere rejser i dette prisleje fra København, Aalborg og Billund i maj og juni 2020.

Klik dig vider fra Travelmarket for at se alle muligheder og booke.
 

Book din flybillet med KLM/Air France for bare 2707 DKK

Der er håndbagage inkluderet i prisen - med KLM/Air france kan du have  en kuffert med md max. mål 55cm x 35cm x 25cm og en mindre taske med max. mål 40cm x 30cm x 15cm. Din håndbagage må maksimalt veje 12 kg ialt.

Start med 7 dage i Benoa på det fremragende Puri Clinton for kun 849 DKK

Start ud med nogle dage ikke langt fra de fantastiske strande i Nusa Dua. Vi har fundet denne lille perle i Benoa. Her får du det fredeligste lille sted med fantastisk personale. Stedet er også fantastisk til bare at tage en slapper dag ved den lille pool.

Du har nærmeste strand indenfor 10 minutters gang og gratis bus (Bali Connection Shuttle) nogle få minutters gang fra hotellet direkte til de bedste strande i Nusa Dua.

Klik dig videre fra Momondo for at se anmeldelser, billeder og booke.

Start med 7 dage i Benoa på det fremragende Puri Clinton for kun 849 DKK

Det koster ca. 60 DKK med en Grab/Blue taxa til hotellet fra lufthavnen. Download Grab eller Blue Taxi app'en inden du kommer tilBali og book din Taxa ved ankomst - så undgår du det totale taxa kaos ved ankomsthallen. Læs omhyggeligt hvor din taxa chauffør møder dig i lufthavnen så du kan gå direkte derhen.

Book 7 dage i skønne Ubud på det enestående Sedana Jaya for 675 DKK

Ubud er et fantastisk sted med ro, kultur og skøn natur. Vi har fundet dette skønne guest house lige midt i Ubud. Her bor du nogle hundrede meter fra Ubuds marked, palads og abeskoven.

Sedana Jaya er et enstående sted. Her bor du midt i en typisk samling af huse som tilhører en familie. Du får et enestående indblik i det daglige liv og de aller sødeste og hjælpsomme værter.

Klik dig videre fra Momondo for at se billeder, anmeldelser og booke.
 

Book 7 dage i skønne Ubud på det enestående Sedana Jaya for 675 DKK

Tag en Grab taxa til Ubud - det koster ca. 150 DKK. På Sedana Jaya kan de nemt finde en god og billig transport tilbage til lufthavnen - bare spørg!

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Mandag, 16. September 2019 20:51

Find din næste billige ferie med et af disse rejseselskaber ...


Find din næste billige ferie til en af disse fantastiske destinationer ...

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.