Onsdag, 16. Oktober 2019 15:35 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Billeje er inkluderet

Den store rundrejse i Andalusien for 1572 DKK inkl. flybillet, hoteller og billeje i 7 dage.

Den store rundrejse i Andalusien for 1572 DKK inkl. flybillet, hoteller og billeje i 7 dage.

Andalusien er fantastisk at opleve i bil i januar. Dagtemperaturerne ligger omkring de 15 grader. Der er ikke så mange turister. Naturen er skøn og seværdighederne i verdensklasse.

Vi har sammensat en skøn rundrejse med gode hoteller, billeje og flybilletter fra København til Malaga for bare 1572 DKK per person.

Få sat billeder og beskrivelser på din rundrejse. Her finder du masser af gode råd og guides til den ultimative andalusiske rundrejse. Bliv inspireret !

Få inspiration til din tur igennem Andalusiens hvide byer - den fantastiske rute - pueblo blanco. Politiken har skrevet en fin artikel om denne skønne rute.

Måske kan du også bruge 8 gode råd når turen går til Andalusioen - tage med Politiken ud i Andalusien.

Kør ned langs Costa del Sol

Kør ned langs Costa del Sol

Start ud på Costa del Sol. Besøg storbyen Malaga med den fantastiske katedral og den altid smukke bjergby Mijas (billedet). Vi har fundet et super beliggende hotel i bjergene bag Marbella som din base for et par dage.

Besøg Gibraltar

Besøg Gibraltar

Fortsæt ned af Costa del sol mod Gibraltar (billedet) og Tarifa. Besøg Gibraltar klippen - pas på aberne - og spis fish and chips og fortsæt til Spaniens sydligste punkt - Tarifa. Vi har fundet et godt autentisk hostal som ligger lidt uden for Tarifa.

Kør op langs Costa de Luz

Kør op langs Costa de Luz

Fra Tarifa tager du turen op langs Costa De La Luz, besøg Capo Trafalgar (billedet) - ja det var her udenfor at slaget ved Trafalger stod - og nyd de fantastiske brede sandstrande, gør stop i havnebyen Cadiz og i Sherryens hjemstavn Jerez de La Frontera på din vej mod Sevilla. Vi har fundet et godt lejlighedshotel lidt udenfor Sevilla i som er din base i 2 dage.

Oplev Sevilla

Oplev Sevilla

Brug en hel dag på at udforske Sevilla. Med både moorisk og romersk indflydelse og skatte fra Spaniens kolonier er den gamle by et arkitektonisk skatkammer med det kongelige palads Alcazar (billedet) som den store kronjuvel. Besøg også den store domkirke hvor Columbus er stedt til hvile. Og melder sulten sig så er der aldrig langt til en Tapas bar.

Gør holdt i Ronda

Gør holdt i Ronda

På en lang køretur mod Granada gør i stop i Ronda. Placeret smukt på kanten af Ronda kløften og med sin berømte tyrefægter arena er Ronda et perfekt stop for en lang frokost pause. Lidt udenfor Granada med den mest fantastiske udsigt mod Sierra Nevada har vi fundet et dejligt hotel som er jeres base i Granada.

Slut af i Granada

Slut af i Granada

I har en hel dag til at udforske Granada og ikke mindst besøge det fantastisk smukke Alhambra (billedet).

På den sidste dag kører i fra Granada til Malaga lufthavn og vender snuden mod Danmark igen - rig på nye oplevelser og indtryk.

Flyv til Malaga med Ryan Air for 258 DKK

For 258 DKK tager Ryanair jer til Malaga og tilbage fra København f.eks. med udrejse d. 18/1 og hjemrejse 25/1.

Ryanair flyver på ruten imellem Malaga og København hverdag og det er muligt at finde tilsvarende billetpriser på andre dage henover vinteren.

Klik dig videre fra Momondo for at se alle muligheder og booke.
 

Flyv til Malaga med Ryan Air for 258 DKK

Med Ryanair kan du have kun have en lille taske (40x20x25cm) med i den normale billetpris. Ved køb af priority boarding for 120 DKK kan du medbringe yderligere 10 kg i en lidt større taske (55x40x20).

Book din billige lejebil for bare 358 DKK for 7 dage

Billeje i Spanien er meget billig. Ja du kan faktisk få nøglerne til en bil for 367 DKK for billeje i 7 dage.

En mini bil er perfekt til de smalle stræder i Andalusiens byer. For slet ikke at tale om at finde plads til en parkering.

Klik dig videre fra Momondo for at se lejebetingelser og booke.
 

Book din billige lejebil for bare 358 DKK for 7 dage

Forsikring af selvrisiko er ikke er inkluderet. Bemærk at der er fuld til tom brændstofpolitik.

Bo på dejligt hotel i bjergene bag Marbella for 816 DKK

Bo på skønt hotel i bjergene bag Marbella i Ojen med fantastisk udsigt. Her bor du afslappet og godt og har en god base for at udforske den sydlige del af solkysten f.eks. Mijas, Marbella og Gibraltar.

Dette imponerende, nye hotel tilbyder miljøvenlig indkvartering i biosfærereservatet Sierra de las Nieves, 10 km uden for det glamourøse feriested Marbella.

Dette unikke hotel ligger i en højde af 650 meter og er omgivet af skov og betagende bjergrige landskaber. Nyd stilheden og udsigten over bjergtagene fra Hotel Spa Marbella Hills' rummelige solterrasser.

Gæsterne har gratis adgang til den indendørs swimmingpool og spa-faciliteterne.

Udover de fredelige omgivelser har hotellet også faciliteter til at hjælpe dig med at slappe af. Slap af i saunaen og det tyrkiske bad, inden du køler af i boblebadet eller den opvarmede swimmingpool. Man kan også forkæle sig selv med en skønhedsbehandling.

Klik dig videre fra Momondo for at se anmeldelser, billeder og booke.

Bo på dejligt hotel i bjergene bag Marbella for 816 DKK

Langs Costa del Sols middelhavskyst kan du i januar finde masser af andre gode tilbud. Vi har samlet de bedste på en liste hos Momondo. Klik dig videre fra Momondo for at se anmeldelser, billeder og booke.

Bo på fremragende hostal nord for Tarifa for 336 DKK

Efter en lang dag ned langs Costa del Sol og besøg i Gibraltar og Tarifa checker du ind i på Hostal El Asturiano i udkanten af Tarifa. Her er også nemt at komme til med bil og alligevel er du ikke langt fra Tarifa by.

Hostal El Asturiano er bygget ind i Tarifas gamle bymur og tilbyder charmerende værelser med traditionelle møbler. Centrum af Tarifa ligger 10 minutters gang derfra, og Los Lances-stranden ligger 500 meter derfra.

Klik dig videre fra Momondo for at se anmeldelser, billeder og booke.

Bo på fremragende hostal nord for Tarifa for 336 DKK

Bo i dejlig lejlighed lidt udenfor Sevilla for 593 DKK

Efter din køretur op langs Costa De La Luz checker du ind i en dejlig lejlighed lidt udenfor Sevilla.

Apartamentos Simón Verde ligger 15 minutters kørsel fra det centrale Sevilla, i et roligt boligområde. Studiolejlighederne ligger omkring en udendørs swimmingpool og har aircondition samt egen terrasse.

De moderne studiolejligheder har opholds- og spisestue med sofa og tv. Der er lille tekøkken med køleskab og mikrobølgeovn. Der er desuden eget badeværelse med gratis toiletartikler samt badekar eller bruser.

Du får 2 nætter på i god lejlighed til en rigtig skarp pris KUN 593 DKK.

Bo i dejlig lejlighed lidt udenfor Sevilla for 593 DKK

Bo med udsigt til Sierra Nevada lidt udenfor Granada for 493 DKK

Bo bekvemt tæt på motorvejen efter en lang dag hvor du kører fra Sevilla til Granada til en rigtig god pris - kun 493 DKK for 2 overnatninger.

Hotel Restaurante Boabdil har vidunderlig udsigt over Sierra Nevada og ligger i Otura, blot 10 minutters kørsel fra Granada. Samtlige værelser har aircondition, tv og gratis trådløs internetadgang.

Morgenmaden serveres i hotellets café og kan også spises på terrassen. Restauranten byder på faste menuer og à la carte-retter, og maden tilberedes med hjemmedyrkede råvarer.

Klik dig videre fra Momondo for at se anmeldelser, billeder og booke.
 

Bo med udsigt til Sierra Nevada lidt udenfor Granada for 493 DKK

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Onsdag, 16. Oktober 2019 15:35

Tirsdag, 12. November 2019 11:47 Fly er inkluderet Billeje er inkluderet

Tag på roadtrip omkring London i vinterferien - få flybillet og billeje for kun 357 DKK

Tag på roadtrip omkring London i vinterferien - få flybillet og billeje for kun 357 DKK

Mandag, 11. November 2019 10:00 Fly er inkluderet Billeje er inkluderet

Vinterferie roadtrip i Irland - fly og bil i 7 dage for kun 500 DKK

Vinterferie roadtrip i Irland - fly og bil i 7 dage for kun 500 DKK

Søndag, 10. November 2019 12:29 Fly er inkluderet Billeje er inkluderet

Vinterferie! Manchester Fly & Drive i 6 dage kun 498 DKK

Vinterferie! Manchester Fly & Drive i 6 dage kun 498 DKK

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Onsdag, 13. November 2019 14:31 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Sydfransk juleweekend. Tag til Marseille inkl. fly og fremragende 3* hotel for 691 DKK

Sydfransk juleweekend. Tag til Marseille inkl. fly og fremragende 3* hotel for 691 DKK

Oplev Sydfrankrigs største og Frankrigs ældste by på en juleweekend i december. Nyd det milde vejr, den gode mad og vin og juleudsmykkede Marseille. Du får fly og fremragende centralt 3* hotel for bare 691 DKK.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.