Tirsdag, 8. Oktober 2019 5:49 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Luksus i november! 5* All Inclusive i Antalya KUN 2047 DKK

Luksus i november! 5* All Inclusive i Antalya KUN 2047 DKK

Slut året af med et luksus all inclusive ophold på det 5* Porto Bello Hotel Resort & Spa i Antalya for bare 2047 DKK for 7 dage.

Her er indendørs motionscenter og spa og direkte adgang til dejlige gåture langs stranden - perfekt til Antalya november vejr.

Trænger du til en uge med 100% afslapning ?

Book din luksus ferie med NordCo Tours for bare 2047 DKK

Flyv til Alanya med Pegasus Airlines  f.eks. d. 29/11 direkte fra København og bo 7 dage på 5* Porto Bello Resort og Spa med all inclusive for bare 2047 DKK.

Hotel Porto Bello er et vidunderligt all inclusive hotel med beliggenhed ved stranden på den berømte Konyaltistranden. Kun vejen adskiller hotellet fra stranden. Hotellet, et af de mere berømte hoteller i Konyalti, som tiltrækker rejsende, der sætter pris på en god beliggenhed, gode faciliteter samt høj service. Porto Bello Hotel passer til både familier og par, der ønsker at bo tæt på stranden, men har en tæt afstand til Antalyas shopping, sightseeing og kultur.

Hotellet består af to bygninger og et stort poolområde med separat børnebassin samt en vandrutschebane, der lander i den store pool. Hotellets personale aktivere, dig gerne med aerobic, vandgymnastik og andre poolspil. Hvis du foretrækker at bade i havet, ligger stranden direkte uden for hotelområdet og nås via en tunnel under vejen. All inclusive er inkluderet i hele opholdet, og du nyder hotellets hovedrestaurant, der serverer internationale retter såvel som lokale retter i buffetstil. Hotellet har også en à la carte restaurant. Snackbaren står for lettere måltider, mens baren hjælper med forfriskende forfriskninger.

Lobbybaren er et naturligt mødested for socialisering, hvor du kan have det sjovt inden du begiver dig ud i Antalyas natteliv. Der er et dejligt spa område på hotellet, hvor du kan bruge den indendørs pool, dampbad og sauna gratis.. Selvfølgelig er der behandlinger og traditionel hamam for at forkæle dig mod ekstra betaling. Derudover er der et veludstyret motionscenter og tennisbaner.

Hvis du ønsker at komme lidt væk fra hotelområdet, så tag en dejlig tur langs strandpromenaden og gå ind til Konyalti centrum eller tag taxa eller bus til Antalya centrum. Der finder du en bred vifte af restauranter, barer, udendørs spisning, underholdning, shopping og butikker. Uanset hvornår på året har du ferie, er dette et hotel, du kan tilbringe dine afslappende feriedage på.

Klik dig videre fra lastminutecharter.eu for at se anmeldelser, billeder og booke.
 

Book din luksus ferie med NordCo Tours for bare 2047 DKK

Transfer er ikke inkluderet. Det kan bookes for 200 DKK per person t/r.

Skarpt tilbud ikke ? Se mange flere lige her !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.

Denne billige rejse er verificeret online : Tirsdag, 8. Oktober 2019 5:49

Fredag, 11. Oktober 2019 10:18 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

5* all inclusive luksus i december. Tag med TripX til Sydtyrkiet i 7 dage for bare 2075 DKK

5* all inclusive luksus i december. Tag med TripX til Sydtyrkiet i 7 dage for bare 2075 DKK

Onsdag, 16. Oktober 2019 16:56 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Tag på 4* resort på Malta i det nye år for bare 1135 DKK inkl. fly

Tag på 4* resort på Malta i det nye år for bare 1135 DKK inkl. fly

Tirsdag, 15. Oktober 2019 12:27 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

7 dages badeferie i Gambia fra kun 1899 DKK i november

7 dages badeferie i Gambia fra kun 1899 DKK i november

Vis flere billige rejser

Made By Travolo

Onsdag, 16. Oktober 2019 15:35 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Billeje er inkluderet

Den store rundrejse i Andalusien for 1572 DKK inkl. flybillet, hoteller og billeje i 7 dage.

Den store rundrejse i Andalusien for 1572 DKK inkl. flybillet, hoteller og billeje i 7 dage.

Tag på den store rundrejse i Andalusien i 7 dage for kun 1572 DKK. Bo på gode hoteller og besøg bl.a. Malaga, Mijas, Gibraltar, Costa de Luz, Sevilla, Ronda og Alhambra på denne skønne rundrejse. Du får alle hoteller, billeje og flybillet for bare 1572 DKK - er du klar til store oplevelser ?

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.