Vi har fundet 1 billige rejser til Zakopane fra 768 DKK til dig!

Tirsdag, 27. August 2019 0:02 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Billeje er inkluderet

Efterårsferie i Krakow og Tatrabjergene - 7 dage inkl fly, hotel og billeje kun 768 DKK

Efterårsferie i Krakow og Tatrabjergene - 7 dage inkl fly, hotel og billeje kun 768 DKK

Tag på en kulturel, historisk og aktiv efterårsferie i Krakow og Tatrabjergene. For bare 768 DKK får du flybillet, hoteller i Krakow og Zakopane og 4 dages billeje. Dyk ned i historien og oplev smuk Polsk natur i din efterårsferie! Skal du på spændende og billig efterårsferie ?

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Søndag, 15. September 2019 12:48 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Weekend i Prag i november for 396 DKK inkl. hotel og flybillet

Weekend i Prag i november for 396 DKK inkl. hotel og flybillet

Tag på weekend i Prag til lavpris. Besøg Prag og se Karlsbroen, Prags Slot, det astronomiske ur og Tycho Brahes grav. Husk at smage den gode tjekkiske øl og det gode robuste tjekkiske køkken. Kom afsted for bare 396 DKK inkl. hotel og flybillet. Skal du til Prag til lavpris ?

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.