Vi har fundet 1 billige rejser til Vilnius fra 1101 DKK til dig!

Mandag, 24. December 2018 13:27 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Togrejse er inkluderet

Litauen i vinterferien kun 908 DKK for 6 dage inkl. fly, tog og hotel

Litauen i vinterferien kun 908 DKK for 6 dage inkl. fly, tog og hotel

Kom på vinterferie i 6 dage for 908 DKK inkl. fly, hotel og tog. Flyv til Litauen i vinterferien og oplev bl.a. Østeuropas største middelalderby Vilnius og den idylliske by Kaunas. 6 dage med fabelagtigt guest house , fly og tog i to af Østeuropas smukkeste middelalderbyer for kun 908 DKK. Hvem skal du have med til Litauen ?

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Tirsdag, 22. Januar 2019 15:09 Fly er inkluderet Billeje er inkluderet

Fly & Drive i Skotland for 381 DKK i 5 dage i vinterferien

Fly & Drive i Skotland for 381 DKK i 5 dage i vinterferien

Golf, whisky, søuhyrer eller fantastisk natur. Skotland har det. Flyv til Edinburgh fra Hamborg og lav en 5 dages roadtrip igennem fantastiske Skotland for bare 381 DKK for flybillet og billeje i vinterferien.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.