Vi har fundet 1 billige rejser til Veneto fra 1118 DKK til dig!

Torsdag, 6. December 2018 8:27 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Billeje er inkluderet

Romantisk weekend i Verona på 4* hotel kun 1118 inkl. flybillet og billeje

Romantisk weekend i Verona på 4* hotel kun 1118 inkl. flybillet og billeje

Tag til Verona som Shakespear valgte at lade vor tids store romantiske drama - Romeo og Julie - foregå i. Besøg Casa di Giulia med den berømte balkon og nogle af de andre historiske steder i Verona, som Arena de Verona, Castelvecchio og den smukke Basilica di San Zeno. For de romantiske sjæle er den gamle bydel, de mange piazzaer og en slendretur over Ponte Pietra ikke til at komme udenom. Kom afsted på lækkert 4* hotel, med billeje og flybillet for kun 1118 DKK i januar.

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Tirsdag, 18. December 2018 13:17 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Oplev historiske Krakow i vinterferien for 578 DKK i 7 dage inkl. fly og hotel

Oplev historiske Krakow i vinterferien for 578 DKK i 7 dage inkl. fly og hotel

578 DKK for 7 dage i Krakow i vinterferien inkl. fly og fabelagtigt hotel til prisen. Krakow er måske den mest besøgte by i Polen. Nu kan du opleve Krakow til en skarp pris. 7 nætter på fabelagtigt bedømt hotel og flybilletter fra Malmøs Sturup lufthavn for 578 DKK.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.