Vi har fundet 1 billige rejser til Trentino-syd-tyrol fra 3559 DKK til dig!

Fredag, 21. September 2018 12:56 Hotel er inkluderet Forplejning ud over morgenmad er inkluderet

7 dages skiferie på lækkert hotel i Italien inkl. halvpension og liftkort i januar KUN 3559 DKK

7 dages skiferie på lækkert hotel i Italien inkl. halvpension og liftkort i januar KUN 3559 DKK

Kan du heller ikke vente ? Det er snart tid til skiferie! Vi har fundet et lækkert hotel i Italienske Marilleva med halvpension og liftkort i januar til kun 3559 ved kør selv. Det er godt nok billigt! Så slå dine folder på pisterne i Marilleva og Folgarida og tag evt. en tur til Madonna di Campiglio.

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Tirsdag, 13. November 2018 22:36 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Oplev Bucharest for kun 620 DKK i 3 dage inkl. 3* hotel og fly

Oplev Bucharest for kun 620 DKK i 3 dage inkl. 3* hotel og fly

Besøg Rumæniens hovedstad i 3 dage for kun 620 DKK inkl. fly og 3* hotel. Du vil blive overrasket over det elegante Bucharest. Her er brede Boulevarder og arkitektur stærkt inspireret af Paris. Samtidig kan du opleve kommunismens Bucharest med Parlamentsbygningen, Kommunistpartiets hovedkvarter og Ceausescus palads. Skal du afsted for første gang eller kan du også anbefale et par dage i Bucharest ?

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.