Vi har fundet 1 billige rejser til Skåne fra 398 DKK til dig!

Torsdag, 24. Oktober 2019 10:47 Hotel er inkluderet Togrejse er inkluderet

Juleweekend i Malmø inkl. 4* hotel og togbillet kun 398 DKK

Juleweekend i Malmø inkl. 4* hotel og togbillet kun 398 DKK

Hvorfor rejse langt væk, når smukke Malmø ligger lige på den anden side af Øresund. Oplev byens julemarked i december, se den smukke gamle by, de mange gode restauranter, de moderne kvarterer i vesthavnen og masser af musik, teater og sport henover en weekend for bare 398 DKK inkl. 4* hotel og togbillet.

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Onsdag, 13. November 2019 14:31 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Sydfransk juleweekend. Tag til Marseille inkl. fly og fremragende 3* hotel for 691 DKK

Sydfransk juleweekend. Tag til Marseille inkl. fly og fremragende 3* hotel for 691 DKK

Oplev Sydfrankrigs største og Frankrigs ældste by på en juleweekend i december. Nyd det milde vejr, den gode mad og vin og juleudsmykkede Marseille. Du får fly og fremragende centralt 3* hotel for bare 691 DKK.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.