Vi har fundet 1 billige rejser til Rio de Janeiro fra 2972 DKK til dig!

Tirsdag, 29. Januar 2019 11:00 Fly er inkluderet

Flyv til Rio De Janeiro for 2972 DKK fra Hamborg i foråret

Flyv til Rio De Janeiro for 2972 DKK fra Hamborg i foråret

Drømmer du om at besøge Rio de Janeiro i 2019, så kan du nu komme afsted til lavpris. Flyv fra Hamborg til Rio De Janeiro for bare 2972 DKK. Besøg Copacabana, kristus figuren på Corcovado-bjerget eller tag kabelbanen op til Sugar Loaf og nyd udsigten ud over Rios smukke strande. Få drømmen opfyldt i 2019!

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Søndag, 17. Februar 2019 9:19 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

5 dage i Gdansk i februar på lækkert 4* hotel kun 640 DKK inkl. fly

5 dage i Gdansk i februar på lækkert 4* hotel kun 640 DKK inkl. fly

Bo ikke langt fra den gamle by i Gdansk på det lækre 4* Hotel Number one i 5 dage i februar til en super god pris. Gdansk er ikke bare en smuk by, det er også en by med masser af historie og kultur. Brug 5 dage i februar på lækkert hotel og kombiner historie, kunst, kultur og det dejlige Polske vinterkøkken!

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.