Vi har fundet 1 billige rejser til Rio de Janeiro fra 2906 DKK til dig!

Søndag, 16. Juni 2019 13:04 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

6 dage i Rio De Janeiro for 2906 DKK på fremragende 4* hotel ved Copacabana og fly fra København

6 dage i Rio De Janeiro for 2906 DKK på fremragende 4* hotel ved Copacabana og fly fra København

Drømmer du om at besøge Rio de Janeiro i 2019, så kan du nu komme afsted til lavpris. Flyv fra København til Rio De Janeiro og bo på 4* hotel ved Copacababa i 6 dage for bare 2906 DKK. Besøg Copacabana, kristus figuren på Corcovado-bjerget eller tag kabelbanen op til Sugar Loaf bjerget og nyd udsigten ud over Rios smukke strande. Få drømmen opfyldt i 2019!

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Torsdag, 20. Juni 2019 12:50 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Weekend i Helsinki i sommerferien kun 1044 DKK inkl. flybillet og 4* hotel

Weekend i Helsinki i sommerferien kun 1044 DKK inkl. flybillet og 4* hotel

Weekend i Helsinki for kun 1044 DKK i sommerferien. Tag til Helsinki og oplev den Finske hovedstad. Kunst og designmuseer, smukke kirker, udflugt til den finske skærgård, et besøg på det finske frilufts eller naturmuseum, eller shopping - mulighederne er mange ! Flybillet og ophold på 4* hotel i en weekend for kun 1044 DKK. Skal du til verdens designhovedstad ?

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.