Vi har fundet 1 billige rejser til Porto fra 1057 DKK til dig!

Tirsdag, 1. Oktober 2019 21:48 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Togrejse er inkluderet

Lissabon og Porto i vinterferien (uge 7) - 6 dage med fly, hotel og tog kun 1057 DKK

Lissabon og Porto i vinterferien (uge 7) - 6 dage med fly, hotel og tog kun 1057 DKK

Tag til Portugal i vinterferien. Besøg både Lissabon og Porto på en 6 dages rundrejse for bare 1057 DKK inkl. fly, ophold på guesthouses og tog fra Porto til Lissabon. Oplev verdens Portvins hovedstad og kør Lissabon tynd med de historiske sporvogne i vinterferien. Skal du på rundrejse i Portugal ?

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Søndag, 13. Oktober 2019 14:18 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

5 dages vinterferie (uge 7) i Budapest kun 924 DKK inkl. fly og 4* hotel på Donau

5 dages vinterferie (uge 7) i Budapest kun 924 DKK inkl. fly og 4* hotel på Donau

Tag afsted til Budapest i vinterferien (uge 7). Tag en sejltur på Donau, besøg badene på Hotel Gellert eller Szechenyi og oplev Budapest smukke arkitektur i form af Parlamentsbygningen, slottet Varhegy eller bastionen Halászbástya. 5 dage i vinterferien for bare 924 DKK inkl. fly og 4* hotelbåd på Donau

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.