Vi har fundet 1 billige rejser til Pisa fra 1415 DKK til dig!

Torsdag, 17. Januar 2019 15:36 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Billeje er inkluderet

7 dage på landet i Toscana på fabelagtig agriturismo kun 1415 DKK inkl. fly, hotel og billeje

7 dage på landet i Toscana på fabelagtig agriturismo kun 1415 DKK inkl. fly, hotel og billeje

Nyd foråret på landet i Toscana i april til en skarp pris. 7 dages ophold på fabelagtig agriturismo inkl. fly og billeje for kun 1415 DKK. Bo midt i Toscana, med køreafstand til Firenze, Lucca, Chianti in Greve og San Gimignano. Nyd det skønne forår, de smukke byer og naturen i Toscana og Toscanas kulinariske herligheder i 7 dage. Hvem tager du med ?

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Søndag, 17. Februar 2019 9:19 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

5 dage i Gdansk i februar på lækkert 4* hotel kun 640 DKK inkl. fly

5 dage i Gdansk i februar på lækkert 4* hotel kun 640 DKK inkl. fly

Bo ikke langt fra den gamle by i Gdansk på det lækre 4* Hotel Number one i 5 dage i februar til en super god pris. Gdansk er ikke bare en smuk by, det er også en by med masser af historie og kultur. Brug 5 dage i februar på lækkert hotel og kombiner historie, kunst, kultur og det dejlige Polske vinterkøkken!

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.