Vi har fundet 2 billige rejser til Østrig fra 379 DKK til dig!

Søndag, 24. Marts 2019 15:45 Fly er inkluderet

Flyv til Wien for bare 379 DKK i sommerferien

Flyv til Wien for bare 379 DKK i sommerferien

Lauda Motion har i 2019 startet en ny rute op imellem København og Wien. Så vil du opleve denne skønne by, besøge de skønne slotte udenfor byen, den spanske rideskole og spise den ægte Sacher-torte i sommerferien - så vær hurtig og sikker dig en plads til en rigtig god pris - 379 DKK. Hvem inviterer du med til den pris og hvad skal I se i Wien ?

Se rejsetilbud

Søndag, 19. Maj 2019 13:54 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

4 dage i Wien i juni fra Billund på fremragende 3* hotel inkl. fly kun 725 DKK

4 dage i Wien i juni fra Billund på fremragende 3* hotel inkl. fly kun 725 DKK

Trænger du til en miniferie ? Så tag på en 4 dages tur til Wien i juni til en super skarp pris. Flyv fra Billund (eller Malmø) og bo på fremragende 3* hotel for kun 725 DKK. Wien er fantastisk til et par dages ferie. Nyd en god wiener melange og en sachertorte på en af de mange cafeer, oplev den spanske rideskole, smukke kirker og masser af kultur i Østrigs hovedstad.

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Torsdag, 23. Maj 2019 12:25 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

5 dage i Prag i juni på fremragende hotel inkl. flybilletter kun 694 DKK

5 dage i Prag i juni på fremragende hotel inkl. flybilletter kun 694 DKK

694 DKK for 5 dage i Prag over en weekend. Besøg Prag og se Karlsbroen, Prags Slot, det astronomiske ur og Tycho Brahes grav. Husk at smage den gode tjekkiske øl og det gode robuste tjekkiske køkken. Flybilletter og et fremragende 2* hotel 5 dage i juni for bare 693 DKK. Hvem tager du med til Prag ?

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.