Vi har fundet 1 billige rejser til Moldavië fra 1318 DKK til dig!

Mandag, 28. Januar 2019 15:03 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Togrejse er inkluderet

Rundrejse i det ukendte Østeuropa ! 7 dages eventyr med fly, 4* hoteller og tog/bus KUN 1318 DKK

Rundrejse i det ukendte Østeuropa ! 7 dages eventyr med fly, 4* hoteller og tog/bus KUN 1318 DKK

Tag på eventyr i det ukendte Østeuropa for kun 1318 DKK. Rejs 7 dage igennem vin landet Moldavien, landet der ikke eksisterer Transnistrien og besøg Ukraines store havneby Odessa. Her får du på en og samme tid et gensyn med Østeuropa, som det næsten så ud før murens fald og samtidig et indblik i de store forandringer som sker i denne del af det ukendte Østeuropa. Du bor på gode 4* hoteller og rejser med tog og bus.

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Søndag, 17. Februar 2019 9:19 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

5 dage i Gdansk i februar på lækkert 4* hotel kun 640 DKK inkl. fly

5 dage i Gdansk i februar på lækkert 4* hotel kun 640 DKK inkl. fly

Bo ikke langt fra den gamle by i Gdansk på det lækre 4* Hotel Number one i 5 dage i februar til en super god pris. Gdansk er ikke bare en smuk by, det er også en by med masser af historie og kultur. Brug 5 dage i februar på lækkert hotel og kombiner historie, kunst, kultur og det dejlige Polske vinterkøkken!

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.