Vi har fundet 2 billige rejser til Litauen fra 597 DKK til dig!

Mandag, 4. Februar 2019 13:17 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Togrejse er inkluderet

Lang weekend i Litauen i marts kun 634 DKK inkl. fly, tog og hotel

Lang weekend i Litauen i marts kun 634 DKK inkl. fly, tog og hotel

Ta en lang weekend i Litauen i marts for kun for 634 DKK inkl. fly, hotel og tog. Flyv til Litauen og oplev bl.a. Østeuropas største middelalderby Vilnius og den idylliske by Kaunas. 4 dage med fabelagtigt guest house , fly og tog i to af Østeuropas smukkeste middelalderbyer for kun 634 DKK. Hvem skal du have med til Litauen ?

Se rejsetilbud

Lørdag, 9. Februar 2019 14:41 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Tag 4 dage til Vilnius i april på skønt 4* hotel for 597 DKK

Tag 4 dage til Vilnius i april på skønt 4* hotel for 597 DKK

Litauens hovedstad overrasker. Den gamle bydel har masser af charme og så er det Østeuropas største middelalderby. Her er smukke kirker og interessante museer med kunst og historie. Litauen er også en moderne by - med masser af skønne spisesteder. For bare 597 DKK kan du komme afsted fra Billund og bo på lækkert 4* hotel i april. Skal du opleve noget nyt ?

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Søndag, 17. Februar 2019 9:19 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

5 dage i Gdansk i februar på lækkert 4* hotel kun 640 DKK inkl. fly

5 dage i Gdansk i februar på lækkert 4* hotel kun 640 DKK inkl. fly

Bo ikke langt fra den gamle by i Gdansk på det lækre 4* Hotel Number one i 5 dage i februar til en super god pris. Gdansk er ikke bare en smuk by, det er også en by med masser af historie og kultur. Brug 5 dage i februar på lækkert hotel og kombiner historie, kunst, kultur og det dejlige Polske vinterkøkken!

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.