Vi har fundet 1 billige rejser til Krabi fra 2497 DKK til dig!

Torsdag, 13. Juni 2019 15:32 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

7 dages strandferie i Thailand i oktober/november for kun 2497 DKK

7 dages strandferie i Thailand i oktober/november for kun 2497 DKK

Trænger du til lidt selvforkælelse til en god pris så tag til Krabi i 7 dage på godt hotel tæt ved stranden i Khlong Muang for bare 2497 DKK i oktober/november. Flyv fra København til Krabis lækre strande og nyd strandene, maden og den fantastiske service i Thailand.

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Torsdag, 20. Juni 2019 12:50 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Weekend i Helsinki i sommerferien kun 1044 DKK inkl. flybillet og 4* hotel

Weekend i Helsinki i sommerferien kun 1044 DKK inkl. flybillet og 4* hotel

Weekend i Helsinki for kun 1044 DKK i sommerferien. Tag til Helsinki og oplev den Finske hovedstad. Kunst og designmuseer, smukke kirker, udflugt til den finske skærgård, et besøg på det finske frilufts eller naturmuseum, eller shopping - mulighederne er mange ! Flybillet og ophold på 4* hotel i en weekend for kun 1044 DKK. Skal du til verdens designhovedstad ?

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.