Vi har fundet 1 billige rejser til Jerusalem området fra 1987 DKK til dig!

Fredag, 19. Oktober 2018 8:27 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

6 dage i historiske Jerusalem for 1987 DKK inkl. fly og centralt hotel

6 dage i historiske Jerusalem for 1987 DKK inkl. fly og centralt hotel

Oplev historiske Jerusalem til absolut lavpris i julemåneden. 6 dage med masser af historiske og religiøse indtryk fra den hellige stad midt i juletiden. Du flyver med Wizz Air og bor på godt Bed and Breakfast ikke langt fra den gamle by. Prisen er helt i bund - kun 1987 DKK per person. Hvem kender du som vil elske at komme til Jerusalem ?

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Tirsdag, 20. November 2018 11:24 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

3 dage på luksus hotel i den gamle by i Krakow for kun 548 DKK i januar

3 dage på luksus hotel i den gamle by i Krakow for kun 548 DKK i januar

Start det nye år med en dejlig forlænget weekend til Krakow. Bo på det super lækre 4 1/2* Avena Boutique Hotel midt i den gamle by og tæt på alt! Du får fly og hotel til uhørt lavpris lige nu. Kom afsted for kun 548 DKK.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.