Vi har fundet 1 billige rejser til Höfuðborgarsvæði fra 1316 DKK til dig!

Lørdag, 9. Februar 2019 14:29 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet Billeje er inkluderet

Weekend på vulkaner, 4 dage på Island med fly, vandrehjem og billeje kun 1316 DKK

Weekend på vulkaner, 4 dage på Island med fly, vandrehjem og billeje kun 1316 DKK

Tag på Islands den gyldne cirkel rundtur på en weekend for bare 1316 DKK. Oplev Geysere, vandfald og meget mere af den fantastiske Islandske natur på en weekend. Kombiner med et besøg i Reykjavik. For kun 1316 DKK får du flybillet, godt vandrehjem midt i naturen og billeje.

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Søndag, 17. Februar 2019 9:19 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

5 dage i Gdansk i februar på lækkert 4* hotel kun 640 DKK inkl. fly

5 dage i Gdansk i februar på lækkert 4* hotel kun 640 DKK inkl. fly

Bo ikke langt fra den gamle by i Gdansk på det lækre 4* Hotel Number one i 5 dage i februar til en super god pris. Gdansk er ikke bare en smuk by, det er også en by med masser af historie og kultur. Brug 5 dage i februar på lækkert hotel og kombiner historie, kunst, kultur og det dejlige Polske vinterkøkken!

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.