Vi har fundet 1 billige rejser til Færøerne fra 982 DKK til dig!

Lørdag, 20. Oktober 2018 17:38 Fly er inkluderet

Fly til Færøerne i 2019 - KUN 982 DKK t/r

Fly til Færøerne i 2019 - KUN 982 DKK t/r

Nu kan du få din drøm om at komme til Færøerne til at gå i opfyldelse til en god pris. Flyv til Færøerne i 2019 fra 982 DKK t/r med Atlantic Airways. Oplev den fantastiske natur og den færøiske kultur på tæt hold. Hvem kender du, som altid har drømt om at besøge Færøerne ?

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Tirsdag, 20. November 2018 11:24 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

3 dage på luksus hotel i den gamle by i Krakow for kun 548 DKK i januar

3 dage på luksus hotel i den gamle by i Krakow for kun 548 DKK i januar

Start det nye år med en dejlig forlænget weekend til Krakow. Bo på det super lækre 4 1/2* Avena Boutique Hotel midt i den gamle by og tæt på alt! Du får fly og hotel til uhørt lavpris lige nu. Kom afsted for kun 548 DKK.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.