Vi har fundet 1 billige rejser til Basel Regionen fra 993 DKK til dig!

Fredag, 11. Januar 2019 7:53 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Besøg museumsbyen Basel i 3 dage inkl. fly og hotel for kun 993 DKK i marts

Besøg museumsbyen Basel i 3 dage inkl. fly og hotel for kun 993 DKK i marts

Bare 2 timer fra København får du det bedste fra Tysk, Fransk og Schweizisk kultur smukt placeret ved Rhinen. Tag nogle dage til Basel i marts og besøg Schweiz's museums by nummer et. Få 3 dage med fly direkte fra København og godt centralt placeret hotel for kun 993 DKK. Hvem skal du på museum med i Basel ?

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Tirsdag, 22. Januar 2019 15:09 Fly er inkluderet Billeje er inkluderet

Fly & Drive i Skotland for 381 DKK i 5 dage i vinterferien

Fly & Drive i Skotland for 381 DKK i 5 dage i vinterferien

Golf, whisky, søuhyrer eller fantastisk natur. Skotland har det. Flyv til Edinburgh fra Hamborg og lav en 5 dages roadtrip igennem fantastiske Skotland for bare 381 DKK for flybillet og billeje i vinterferien.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.