Vi har fundet 1 billige rejser til Barcelona fra 1117 DKK til dig!

Fredag, 23. November 2018 14:19 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Weekend i Barcelona på 4* hotel i januar kun 1117 DKK inkl. fly

Weekend i Barcelona på 4* hotel i januar kun 1117 DKK inkl. fly

Hop i flyveren til Barcelona fredag og brug indtil søndag i dejlige Barcelona. Du bor lækkert, centralt og lige ved havnen på 4* hotel til bare 1117 DKK. Nyd alle Barcelonas glæder over en weekend. Spis Tapas, se fodbold og dyk ned i kunst og kulturlivet i Barcelona. Hvem skal du have under armen op og ned ad Ramblaen?

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Tirsdag, 18. December 2018 13:17 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Oplev historiske Krakow i vinterferien for 578 DKK i 7 dage inkl. fly og hotel

Oplev historiske Krakow i vinterferien for 578 DKK i 7 dage inkl. fly og hotel

578 DKK for 7 dage i Krakow i vinterferien inkl. fly og fabelagtigt hotel til prisen. Krakow er måske den mest besøgte by i Polen. Nu kan du opleve Krakow til en skarp pris. 7 nætter på fabelagtigt bedømt hotel og flybilletter fra Malmøs Sturup lufthavn for 578 DKK.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.