Vi har fundet 1 billige rejser til Alanya fra 2047 DKK til dig!

Tirsdag, 8. Oktober 2019 5:49 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Luksus i november! 5* All Inclusive i Antalya KUN 2047 DKK

Luksus i november! 5* All Inclusive i Antalya KUN 2047 DKK

Slut året af med et luksus all inclusive ophold på det 5* Porto Bello Hotel Resort & Spa i Antalya for bare 2047 DKK for 7 dage. Her er indendørs motionscenter og spa og direkte adgang til dejlige gåture langs stranden - perfekt til Antalyas november vejr. Trænger du til en uge med 100% afslapning ?

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Søndag, 13. Oktober 2019 14:18 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

5 dages vinterferie (uge 7) i Budapest kun 924 DKK inkl. fly og 4* hotel på Donau

5 dages vinterferie (uge 7) i Budapest kun 924 DKK inkl. fly og 4* hotel på Donau

Tag afsted til Budapest i vinterferien (uge 7). Tag en sejltur på Donau, besøg badene på Hotel Gellert eller Szechenyi og oplev Budapest smukke arkitektur i form af Parlamentsbygningen, slottet Varhegy eller bastionen Halászbástya. 5 dage i vinterferien for bare 924 DKK inkl. fly og 4* hotelbåd på Donau

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.