Vi har fundet 1 billige rejser med Zleep til dig!

Lørdag, 12. Januar 2019 7:37 Hotel er inkluderet Togrejse er inkluderet

Besøg sted nr. 8 på New York Times liste over steder du bør besøge i 2019 for 420 DKK i en weekend inkl. hotel og tog

Besøg sted nr. 8 på New York Times liste over steder du bør besøge i 2019 for 420 DKK i en weekend inkl. hotel og tog

Aalborg er nr. 8 på New York Times liste over steder du bør besøge i 2019. Besøg Aalborg med den revitaliserede havnefront med masser af arkitektur, kultur og kulinariske oplevelser. Besøg Nordkraft, Utzon centeret, Musikkens hus, kulturbroen, Aalborg Street food og meget mere. Bag havnefronten gemmer Aalborg også på oplevelser med alt fra Zoologisk Have til Alva Aaltos smukke kunstmuseum. Tag en weekend i Aalborg med tog og hotel fra 420 DKK.

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Tirsdag, 22. Januar 2019 15:09 Fly er inkluderet Billeje er inkluderet

Fly & Drive i Skotland for 381 DKK i 5 dage i vinterferien

Fly & Drive i Skotland for 381 DKK i 5 dage i vinterferien

Golf, whisky, søuhyrer eller fantastisk natur. Skotland har det. Flyv til Edinburgh fra Hamborg og lav en 5 dages roadtrip igennem fantastiske Skotland for bare 381 DKK for flybillet og billeje i vinterferien.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.