Vi har fundet 2 billige rejser med Transavia fra 447 DKK til dig!

Søndag, 24. Marts 2019 14:36 Fly er inkluderet

Frankrig i sommerferien - flyv til Nantes for 447 DKK i juli

Frankrig i sommerferien - flyv til Nantes for 447 DKK i juli

Få billige flybilletter til Nantes i sommerferien fra 447 DKK. Flyv til Nantes som ligger smukt i Loiredalen og ikke langt fra Atlanterhavets dejlige strande til en rigtig god pris i sommerferien. Skal du på ferie i Frankrig til sommer ?

Se rejsetilbud

Fredag, 22. Marts 2019 16:13 Fly er inkluderet

Flyv til helt ukendte Vestafrikanske Guinea for 1366 DKK

Flyv til helt ukendte Vestafrikanske Guinea for 1366 DKK

Vi har ikke været der og det har du formentligt heller ikke ! Guinea i Vestafrika ! Men vi er fristet til at hoppe på flyveren fra Hamborg via Lissabon til hovedstaden Conakry for bare 1366 DKK i september. Kunne du også være fristet til at tage på eventyr i det ukendte Vestafrika ?

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Tirsdag, 26. Marts 2019 15:06 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

Last Minute! 7 dage på Madeira på godt 3* hotel  inkl. fly kun 1194 DKK

Last Minute! 7 dage på Madeira på godt 3* hotel inkl. fly kun 1194 DKK

Nyd foråret på blomsterøen Madeira. Bo i smukke Ribeira ved bjergene og Atlanterhavet på godt 3* hotel til en god pris. Flyv direkte fra København. Lige nu kan du komme afsted for 1194 DKK.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.