Vi har fundet 2 billige rejser med Skyteam - Air France - KLM fra 2550 DKK til dig!

Onsdag, 31. Juli 2019 11:56 Fly er inkluderet

Flyv til Lima i Peru for kun 3059 DKK

Flyv til Lima i Peru for kun 3059 DKK

Vil du opleve fantastiske Peru i efteråret 2019 så kan du lige nu komme afsted fra 3059 DKK. Oplev Perus indianske folklore, imponerende Machu Picchu, den smukke Titicaca sø og meget mere. Skal du afsted på et Peruviansk eventyr ?

Se rejsetilbud

Fredag, 16. August 2019 20:19 Fly er inkluderet

Flyv til mangfoldige Ecuador til vinter for bare 2550 DKK t/r

Flyv til mangfoldige Ecuador til vinter for bare 2550 DKK t/r

Ecuador er virkelig mangfoldighedens land. Her er den største biodiversitet i verden. Her er bjerge, jungle og skønne strande ved Stillehavet. Her er et mix af Spansk, Indiansk og Afrikansk etnicitet. Lige nu kan du flyve fra Hamborg til verdens højest beliggende hovedstad Quito (2850 m) for bare 2550 DKK. Skal du afsted ?

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Søndag, 25. August 2019 11:26 Fly er inkluderet Billeje er inkluderet

Fly & Drive til Bergamo i Lombardiet i oktober KUN 349 DKK

Fly & Drive til Bergamo i Lombardiet i oktober KUN 349 DKK

For 349 DKK flyver du til Bergamo, udenfor Milano, og får en lejebil i 7 dage i efteråret. Med en bil kan du nemt lave din egen roadtrip til de norditalienske søer som Lago Como, Lago d'Iseo eller Lago Garda. Der er også mulighed for besøg i Milano eller Verona. Nyd det Italenske efterår med dagtemperaturer omkring de 20 grader for bare 349 DKK.

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.