Vi har fundet 1 billige rejser med Norwegian fra 3244 DKK til dig!

Onsdag, 8. Maj 2019 20:05 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

7 dage i Rio De Janeiro for 3244 DKK på fremragende centralt placeret 4* hotel og fly fra København

7 dage i Rio De Janeiro for 3244 DKK på fremragende centralt placeret 4* hotel og fly fra København

Drømmer du om at besøge Rio de Janeiro i 2019, så kan du nu komme afsted til lavpris. Flyv fra København til Rio De Janeiro og bo på 4* hotel i 7 dage for bare 3244 DKK. Besøg Copacabana, kristus figuren på Corcovado-bjerget eller tag kabelbanen op til Sugar Loaf og nyd udsigten ud over Rios smukke strande. Få drømmen opfyldt i 2019!

Se rejsetilbud

Made By Travolo

Torsdag, 23. Maj 2019 12:25 Fly er inkluderet Hotel er inkluderet

5 dage i Prag i juni på fremragende hotel inkl. flybilletter kun 694 DKK

5 dage i Prag i juni på fremragende hotel inkl. flybilletter kun 694 DKK

694 DKK for 5 dage i Prag over en weekend. Besøg Prag og se Karlsbroen, Prags Slot, det astronomiske ur og Tycho Brahes grav. Husk at smage den gode tjekkiske øl og det gode robuste tjekkiske køkken. Flybilletter og et fremragende 2* hotel 5 dage i juni for bare 693 DKK. Hvem tager du med til Prag ?

Se rejsetilbud

Se flere billige rejser Made By Travolo

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 500 kr til din næste rejse.

Tilmeld dig Last Minute Charters nyhedsbrev og få tilbud på billige rejser i din postkasse hver dag. Samtidig kan du vinde et gavekort på 500 kr. til et af de rejseselskaber som findes her på siden. Vinderen udtrækkes ved udgangen af hver måned. Så giv dig selv chancen for at vinde et tilskud til din næste rejse og ferie, og modtag samtidigt vort nyhedsbrev med de bedste rejsetilbud.

For at deltage skal du være tilmeldt vort månedlige nyhedsbrev inden udgangen af denne måned. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.